Cum sa faci afaceri de succes in societatea moderna

Cum sa faci afaceri de succes in societatea moderna?

0 Shares
0
0
0

Dezvoltarea unei afaceri de succes poate fi la fel de simpla ca si investitia intr-un instrument nou sau la fel de provocatoare ca schimbarea gandirii pentru unele dintre lucrurile pe care le faci deja.

Dar nu ti-ai dezvoltat afacerea pana acum doar ca de acum sa o lasi sa stagneze, nu? www.afacereazilei.ro iti recomanda sa faci din anul care tocmai a inceput unul dintre cei mai buni de pana acum si iti ofera sfaturile necesare in acest sens.

Asadar, daca vrei ca afacerea ta sa fie infloritoare intr-o societate moderna, bazata pe cele mai noi inventii din toate domeniile, este recomandat sa urmezi macar cateva dintre sfaturile pe care le vei regasi in continuare. Iti vor garanta succesul!

Construieste-ti prezenta online!

Crearea unui site web cu aspect profesional poate fi rapida si usoara in zilele noastre, iar mica ta afacere trebuie sa se afle in spatiul online. Cercetarile din Wiki de comert electronic indica faptul ca 88% dintre consumatori cauta acum achizitiile online inainte de a cumpara dintr-un magazin.

Un site simplu care descrie cine esti, ce faci si cum poti fi contactat va fi suficient pentru multe companii mici. Cel putin, site-ul ar trebui sa contina: logo-ul, numele companiei, un rezumat a ceea ce faci, respectiv produsele si serviciile oferite, informatii de contact, adresa, inclusiv un link Google Maps, misiunea pe care o are compania, marturii de la clienti.

In functie de piata tinta, retelele sociale pot fi o modalitate excelenta de a-ti promova si afacerea. Stabilirea unei prezente pe Facebook, Twitter si Instagram este standard pentru majoritatea companiilor in zilele noastre.

Nu uita de dispozitivele mobile!

Daca nu faci nimic altceva cu tehnologia mobila anul acesta, trebuie sa te asiguri ca prezenta online, inclusiv site-ul web al companiei, sunt compatibile cu dispozitivele mobile. Un numar din ce in ce mai mare de oameni navigheaza si cauta diverse pe telefoanele lor – chiar si atunci cand sunt acasa.

Dar exista alte doua tendinte care ar putea aduce beneficii micilor afaceri. Primul este marketingul mobil. Exista o multitudine de strategii specifice dispozitivelor mobile pe care le-ai putea folosi pentru a ajunge la piata tinta cu un efect deosebit, de la publicitate prin mesaje text si anunturi grafice mobile pana la crearea propriei aplicatii de afaceri.

Sistemele de plata mobile reprezinta cealalta oportunitate. Apple Pay, Google Wallet, Venmo, Square, Intuit GoPayment, Paypal – optiunile pentru plata prin telefon sunt acum nesfarsite. Oferirea de servicii de plata prin telefon reprezinta o comoditate semnificativa pentru clienti.

Examineaza in mod regulat costurile majore de aprovizionare si cauta intotdeauna reduceri sau modalitati de a grupa achizitiile de aprovizionare cu alte companii pentru a economisi bani. Redu cheltuielile ca parte a fisei postului si a culturii companiei.

Intra in cloud!

Nu exista nicio indoiala ca cloud computing-ul a egalizat conditiile de concurenta pentru intreprinderile de start, dar  avantajele serioase ale utilizarii cloud-ului  pentru intreprinderile „obisnuite” nu sunt intotdeauna discutate.

Economiile de costuri si accesul de oriunde sunt cele mai mari avantaje ale mutarii unor procese de afaceri in cloud.

Daca, de exemplu, afacerea ta se schimba dintr-un program de contabilitate pentru intreprinderi mici pentru desktop intr-o aplicatie de contabilitate bazata pe cloud, nu va mai trebui sa instalezi software desktop (economisind costuri IT pentru instalare, copii de rezerva, actualizari etc.) si poti accesa conturile de afaceri de oriunde, inclusiv de pe dispozitive mobile.

Desigur, exista unele  dezavantaje in cloud computing, dar daca nu ai inceput inca sa utilizezi stocarea si aplicatiile in cloud, poti ca din acest an cel putin sa investighezi potentialul acestuia.

0 Shares
You May Also Like