Cum sa afli locatia potrivita pentru masina de spalat si pe care sa o alegi? Cu incarcare din fata sau din partea de sus?

Cum sa afli locatia potrivita pentru masina de spalat si pe care sa o alegi? Cu incarcare din fata sau din partea de sus?

0 Shares
0
0
0

Nu este niciodata usor sa cumperi o masina de spalat noua. Exista atat de multi factori care trebuie luati in considerare. Dezordinea este, fara indoiala, unul dintre factori. Stiti deja unde urmeaza sa va instalati noua masina de spalat? Ati verificat spatiul disponibil? Ce se intampla daca ati vrut, de asemenea, un uscator mai tarziu?

Toate aceste elemente sunt extrem de importante atunci cand sunteti pe punctul de a cumpara o masina de spalat noua, iar intrebarea principala la care trebuie sa raspundeti este: din ce parte am sa introduc hainele, prin sistemul de deschidere de sus sau prin cel cu deschidere din fata? Sa aflam toate acestea impreuna.

In ce incapere sa punem masina de spalat?

Pozitionarea masini de spalat in interiorul sau rareori in exteriorul unei case nu este deloc o alegere simpla si cel mai rau este faptul ca aceasta este de cele mai multe ori conditionata de incaperea aleasa, deoarece o sa aveti nevoie cu siguranta de un robinet si de un sistem de drenaj al apei.

Iar acest motiv face ca multi oameni sa fie fortati sa foloseasca in general baia sau bucataria, insa exista si alternative pentru cei care au posibilitatea sa stea la tara si au gradina ori pivnita.

Desigur, va trebui sa gasiti o masina de spalat care sa satisfaca anumite cerinte generale in functie de camera aleasa. Cea mai simpla alegere va fi cu siguranta baia. Este chiar si cea mai igienica alegere, deoarece in acest fel putem evita transportul hainelor murdare dintr-o camera in alta.

In plus, baia are un spatiu retras, astfel incat zgomotul centrifugei nu ne va deranja. Daca, pe de alta parte, alegeti sa instalati masina de spalat in bucatarie, prima caracteristica a masini de spalat la care ar trebui sa va uitati va fi nivelul de zgomot, deoarece aceasta este o camera in care petreceti foarte mult timp.

Comparatie intre sistemul de incarcarea frontala si cea cu sistemul de incarcare superioara

Pe langa pozitionare si marime, mai exista si o alta alegere de facut. Este mai bine sa cumparati o masina de spalat cu sistemul de deschidere de sus sau de tip fereastra care se deschide din fata? Aceste doua masini de spalat au avantaje si dezavantaje diferite. Sa ne uitam la cateva dintre ele impreuna.

Daca ne uitam la aspectul economic, masinile de spalat cu incarcare frontala costa putin mai mult, deoarece ofera de obicei performante mai bune.

In ceea ce priveste confortul, pe de alta parte, sistemul de incarcarea din partea de sus este mai potrivita, deoarece va permite sa puneti rufele si sa le scoateti fara a fi nevoie sa va aplecati, astfel incat acest model este potrivit in special pentru persoanele in varsta sau persoanele cu dificultati de mobilitate.

Viteza de spalare favorizeaza, de asemenea, masinile de spalat sa se incarce de sus. Mai ales modelele echipate cu un agitator tind sa spele hainele mai repede decat o masina de spalat cu sistem frontal. Pe partea de acumulare de murdarie, masinile de spalat cu sistemul de incarcare superioara acumuleaza mai putina murdarie, deoarece apa nu stagneaza in sistemele de curatare.

Pe scurt, masinile de spalat cu sistemul de  incarcare superioara sunt mai confortabile si mai rapide, in timp ce masinile de spalat cu sistemul frontal sunt mai eficiente in ceea ce priveste prelucrarea tesaturilor si risipesc mai putina apa. Ce model sa alegeti? Cel care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra!

Lipsa spatiului este inamicul dumneavoastra? Nu va faceti griji, avem o solutie chiar si pentru asta. Descoperiti masina de spalat rufe semi-automata Vortex VO1500, cu un motor puternic dar care are zgomot redus datorita bazei sale inchise ce va fi perfecta pentru dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like