Cum mentinem iPhone 12 mai mult timp incarcat?

Cum mentinem iPhone 12 mai mult timp incarcat?

0 Shares
0
0
0

Pentru fanii iPhone, cele mai noi si mai performante dispozitive de pe piata sunt fara doar si poate modelele iPhone 12, 12 mini, 12 Pro si 12 Pro Max.

Cei mai multi dintre fanii Apple au asteptat foarte mult aceste dispozitive, sperand ca vor fi in sfarsit telefoanele perfecte. Se pare insa ca nu este chiar asa, din moment ce unii utilizatori sunt deja dezamagiti ca aceste dispozitive se descarca foarte repede, si probabil vor opta pentru o inlocuire baterie iPhone cat mai curand.

Exista insa mai multe solutii care pot fi incercate de catre utilizatori, inainte ca acestia sa se gandeasca deja sa isi inlocuiasca bateriile. Pe scurt, puteti afla despre ce este vorba, in randurile care urmeaza.

Urmariti aplicatiile

Primul si cel mai simplu pas pe care il puteti face, este sa va urmariti aplicatiile. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati Setari > Baterie > Verificarea bateriei. In momentul in care ajungeti in acest punct, aveti posibilitatea de a afla care dintre aplicatii consuma mai multe resurse ale bateriei, si care consuma cele mai putine resurse.

Puteti ca in cazul in care aplicatiile care consuma multe resurse vi se pare ca sunt inutile, sa le dezacvitati, astfel incat sa salvati bateria.

Gestionati serviciile de localizare

Serviciul de localizare este o caracteristica care poate consuma bateria iPhone-ului. Unele aplicatii necesita servicii de localizare pentru a personaliza si afisa informatii relevante specifice locatiei si locului dvs.

Cu toate acestea, exista si aplicatii care nu trebuie sa va cunoasca locatia, dar care au totusi acces la serviciu. In mod ideal, ar trebui sa dezactivati serviciul de localizare pentru astfel de aplicatii.

Pentru a gestiona serviciul de localizare pentru aplicatii, urmati pasii de mai jos:

 • Accesati Setari.
 • Apasati pe Confidentialitate.
 • Atingeti Servicii de localizare.
 • Sub Distribuiti locatia mea, selectati aplicatia si alegeti daca va poate utiliza locatia Intotdeauna, in timp ce utilizati aplicatia.

De asemenea, puteti alege sa dezactivati locatia precisa pentru aplicatiile care nu trebuie sa stie locatia exacta.

Limitati notificarile pentru aplicatii

Daca primiti o multime de notificari, acestea s-ar putea adauga la lista de factori problema pentru durata de viata a bateriei. Va recomandam sa le dezactivati, mai ales pentru aplicatiile care continua sa trimita alerte care nu sunt importante. De asemenea, puteti personaliza modul in care primiti notificari. Pentru aceasta, urmati pasii de mai jos.

 • Accesati Setari.
 • Atinge Notificari.
 • Sub Stil de notificare, selectati aplicatia si alegeti daca sa permiteti notificari sau nu.

Daca ati permis notificarea, alegeti daca doriti sa afisati notificarea pe ecranul de blocare, Centrul de notificari, ca banner, sunet sau ecusoane.

Opriti vibratiile

Daca vibratia este activata pe dispozitivul dvs., acesta va va consuma bateria, deoarece dispozitivul dvs. va vibra de fiecare data cand primiti un mesaj sau un apel. Daca nu aveti nevoie ca telefonul sa vibreze, iata cum sa dezactivati aceasta functie.

 • Accesati Setari.
 • Atingeti Sunete si Haptics.
 • Atingeti Vibrati si comutati-le pe Dezactivat.
 • Utilizati modul intunecat

IPhone-ul dvs. 12 are un mod intunecat, care practic va schimba afisajul intr-o tema mai intunecata. Modul intunecat este mai putin obositor asupra ochilor si va poate ajuta de asemenea, sa economisiti baterie, deoarece foloseste mai putina energie comparativ cu tema luminoasa. Pentru a activa modul intunecat, iata cum puteti sa procedati:

 • Mergeti la Setari.
 • Atingeti Afisare si luminozitate.
 • Selectati Dark si atingeti pentru a aplica acest fundal.

Iata asadar ca, exista unele solutii pe care le puteti incerca acasa, si care va pot ajuta sa economisiti resursele bateriei. Daca aceste solutii functioneaza, nu mai trebuie sa va ganditi la inlocuirea bateriei iPhone 12, cu o baterie iPhone noua.

0 Shares
You May Also Like