Adaugarea aplicatiilor pe ecranul de pornire Galaxy S10/ 10+

Adaugarea aplicatiilor pe ecranul de pornire Galaxy S10/ 10+

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy S10 si Galaxy S10+, sunt doua dintre cele mai performante telefoane din gama Galaxy S de la Samsung, iar cei care detin astfel de smartphone-uri sunt foarte multumiti de felul in care acestea functioneaza.

In cazul in care detineti un asemenea smartphone, acest articol vi se potriveste ca o manusa, pentru ca puteti afla cum sa puneti aplicatii sau widgeturi pe ecranul de pornire. Deoarece procesele sunt aceleasi atat pentru S10, cat si pentru S10 Plus, nu vom crea liste separate pentru cele doua modele.

Adaugarea de aplicatii pe ecranul de pornire pe Galaxy S10 si S10 Plus

Daca doriti sa adaugati orice aplicatie pe ecranul de pornire, trebuie sa va asigurati ca exista suficient spatiu pe ecranul de pornire. In cazul in care nu exista spatiu disponibil, goliti spatiu eliminand aplicatiile nedorite de pe ecranul de pornire.

Dupa ce aveti spatiul necesar disponibil, urmati pasii mentionati mai jos pentru a adauga orice aplicatie doriti:

Pasul 1: Pe ecranul de pornire al telefonului, atingeti meniul Aplicatii pentru a extrage lista tuturor aplicatiilor instalate pe telefon.

Pasul 2: Glisati la stanga sau la dreapta pentru a gasi aplicatia pe care doriti sa o adaugati la ecranul de pornire.

Pasul 3: Odata ce ati gasit aplicatia, atingeti lung pictograma aplicatiei si trageti acum la marginea stanga a ecranului telefonului pana ajungeti la ecranul de pornire.

Pasul 4: Odata ce sunteti pe ecranul de pornire al telefonului, eliberati pictograma aplicatiei. Pictograma va fi plasata pe ecranul de pornire al telefonului in pozitia in care eliberati pictograma.

Pasul 5: Acum, tineti apasat din nou pictograma aplicatiei si glisati-o in locatia dorita de pe ecranul de pornire si apoi eliberati din nou pictograma.

Pasul 6: Repetati pasii de la 1 la 5 pentru a adauga orice alta aplicatie pe ecranul de pornire.

Numarul de aplicatii pe care le puteti adauga la ecranul de pornire va depinde de distributia in grila a ecranului de pornire. Pentru a schimba numarul de aplicatii pe care le puteti incadra pe ecranul de pornire, trebuie sa modificati distributia in grila.

Adaugarea de widgeturi pe ecranul de pornire pe Galaxy S10 si S10 Plus

Adaugarea de widgeturi pe ecranul de pornire al Galaxy S10 si S10 Plus este usor diferita de metoda de adaugare a aplicatiilor pe ecranul de pornire. Ghidul pas cu pas pentru a face acest lucru este mentionat mai jos:

Pasul 1: Asigurati-va ca va aflati pe ecranul de pornire al telefonului. Tineti apasat orice punct gol de pe ecran pentru cateva secunde.

Pasul 2: Dupa pasul 1, veti vedea o suprapunere care apare pe ecran cu mai multe optiuni afisate pe ecran. Una dintre aceste optiuni va fi widgeturile.

Pasul 3: Atingeti optiunea widget-uri si veti vedea o lista intreaga de widget-uri disponibile pentru utilizare.

Pasul 4: Daca numarul de widgeturi disponibile pentru telefonul dvs. este suficient de mare, puteti glisa la stanga sau la dreapta pentru a vedea toate widgeturile listate.

Pasul 5: Tineti apasat widgetul pe care doriti sa il adaugati pe ecranul de pornire. Aceasta actiune va elimina suprapunerea si va va duce la ecranul de pornire al telefonului.

Pasul 6: Acum eliberati widgetul si acesta va aparea pe ecranul de pornire. Puteti sa apasati din nou si tineti apasat widgetul pentru a-l trage pe ecran pentru a-l face sa stea in pozitia dorita.

Amintiti-va ca nu toate widgeturile vor functiona. Unele widgeturi vor necesita activare. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie sa faceti este sa atingeti widgetul si sa accesati setarile suplimentare ale acestuia si sa il activati cu parametrii necesari. Odata ce ati terminat, salvati si iesiti!

0 Shares
You May Also Like