Cum influenteaza sportul viata oamenilor

Cum influenteaza sportul viata oamenilor?

0 Shares
0
0
0

Sportul si societatea

Sporturile pentru tineret organizate si bine structurate si activitatile fizice continue pot aduce multe beneficii copiilor si adolescentilor. Experientele pozitive pe care le aduce sportul si un stil de viata activ joaca un rol important in viata unui tanar.

La Universitatea din Missouri Health Care, echipa de medicina pentru adolescenti incurajeaza toti copiii sa participe la sport sau la alte activitati fizice regulate. Exercitiul fizic este bun pentru minte, corp si spirit. Sporturile de echipa ii ajuta pe adolescenti sa invete responsabilitatea, dedicarea, conducerea si alte abilitati ale adolescentilor.

Practicarea unui sport necesita mult timp si energie. Unii oameni ar putea crede ca acest lucru distrage atentia elevilor-sportivi de la scoala. Cu toate acestea, opusul este adevarat. Sportul necesita memorare, repetitie si invatare, abilitati care sunt direct relevante pentru lucrul in clasa. In plus, determinarea si capacitatea de a stabili obiective pe care un sport le necesita pot fi transferate in sala de clasa.

Lupta pentru un obiectiv comun cu un grup de jucatori si antrenori te invata cum sa lucrezi in echipa si sa comunici eficient pentru a rezolva problemele. Aceasta experienta este utila atunci cand apar probleme la locul de munca sau acasa. Incearca bicicleta eliptica sau banda de alergat.

Politizarea sportului

Stiati ca trei din patru familii americane care au un copil de varsta scolara acasa face cel putin un sport? Sportul joaca cu siguranta un rol in viata majoritatii copiilor nostri.

Iar sportul este mult mai mult decat o activitate fizica pentru copii. Acestea pot juca un rol important in cresterea si dezvoltarea generala. Echipa noastra de la AFC Urgent Care Hixson doreste sa impartaseasca cateva idei despre rolul important pe care il joaca sportul pentru copiii nostri, precum si despre cum sa-i pastram in siguranta in acest sezon.

Sportul este benefic pentru bunastarea mentala si fizica a copiilor. Nu numai ca poate ajuta la intarirea oaselor si la tonusarea muschilor, dar ii poate ajuta si pe copii sa-si imbunatateasca performantele academice si sa-i invete valoarea muncii in echipa.

Desi este foarte benefic pentru copii sa faca sport, orice tip de activitate fizica poate creste riscul de ranire. In timpul antrenamentelor si meciurilor, poate aparea totul, de la entorse si tulpini pana la fracturi si contuzii.

Sportul are un impact imens asupra vietii de zi cu zi si a sanatatii unei persoane. El ofera nu numai o rutina interesanta, ci si un corp sanatos. Practicarea activitatilor fizice, cum ar fi sportul, imbunatateste functionarea inimii, reduce riscurile de diabet, controleaza glicemia si scade tensiunea si nivelul de stres. De asemenea, aduce energie pozitiva, disciplina si alte calitati laudabile in viata ta. A face sport intareste corpul si, de asemenea, imbunatateste memoria si coordonarea musculara. Medicii de ingrijire primara recomanda sportul regulat. Beneficiile sportului sunt nenumarate; unele dintre ele sunt aici pentru tine.

Problema obezitatii afecteaza milioane de oameni din intreaga lume. Fiind obezi creste riscurile de hipertensiune arteriala si boli de inima. Una dintre cele mai bune metode de a scapa de obezitate este de a practica sport.

0 Shares
You May Also Like