Cum alegi o trusa buna de scule?

Cum alegi o trusa buna de scule?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca meseriasilor le place sa aiba atat in gospodarie, cat si in portbagajul mmasinii o trusa de scule, pe care sa o foloseasca ori de cate ori se iveste ocazia. Acesta este motivul datorita caruia, cei mai multi neseriasi isi indreapta atentia spre o trusca de scule potrivita necesitatilor.

Atat dulgherii profesionisti cat si mecanicii auto sau electricienii sau instalatorii, au nevoie de produse de cea mai buna calitate pentru a-si desfasura activitatea. Fireste, nu fiecare trusa de chei este de calitate superioara, insa cei care vor opta pentru o trusa combinata 45 bucati, se vor felicita pentru alegerea facuta.

Pana sa ajunga sa o astfel de trusa de chei, atat cei mai buni meseriasi, cat si persoanele pasionate de activitatile de bricolaj, analizeaza mai multe optiuni, si tin cont de mai multe detalii, despre care vom discuta in continuare.

Complexitatea trusei

Fara doar si poate, persoanele care au nevoie de o trusa de scule, isi doresc ca aceasta sa aiba in componenta cat mai multe instrumente, pe care sa le poata folosi in diferite scopuri.

Cei care isi indreapta atentia spre Casa Idea pentru a-si alege o trusa complexa, pot opta pentru trusa combinata Wert W2245 care are in componenta 45 de piese de cea mai buna calitate.

Trusa contine printre altele 1 cleste cu falci lungi de 200 mm, 12 bucati de tubulare si un adaptor (fabricate din cel mai bun material posibil, si anume crom vandiu). Trusa contine de-asemenea 22 bucati de biti CR-V, 1 surubelnita cu clichet, si 6 bucati de surubelnite, 1 bucata de cleste patent de 180 mm.

Dupa cum se poate vedea din prezentarea acestei truse combinate 45 de bucati de la Casa Idea, in componenta ei se regasesc o multime de piese pe care le puteti utiliza in tot felul de aplicatii.

Nimic nu este mai potrivit pentru un meserias sau pentru o persoana pasionata de bricolaj, decat o trusa combinata de scule, care are diferite instrumente. Cu cat varietatea acestora este mai mare, cu atat trusa poate fi utilizata in mai multe scopuri, ceea ce intr-un final conteaza cel mai mult.

Exista insa si tot felul de situatii speciale, in care este necesara alegerea unei truse profesionale de scule, insa aceasta nu este o problema, in conditiile in care la Casa Idea se gasesc mereu pe stoc truse de scule potrivite pentru toata lumea, indiferent de domeniul de activitate si de pasiunile clentilor.

Utilitatea trusei

Fara doar si poate, un detaliu foarte important de luat in considerare atunci cand vine vorba despre alegerea trusei de scule, este utilitatea acesteia. Exista mecanici auto care, cu siguranta vor cauta o trusa de scule specifica acestei activitati.

Exista de-asemenea instalatori care au nevoie de truse de scule speciale pentru activitatea pe care o desfasoara. La fel stau lucrurile si in ceea ce priveste electricienii, care au nevoie mai mult ca sigur de o trusa speciala.

Dimensiunile trusei

Atunci cand vine vorba despre dimensiuile truselor, exista mini-truse de scule, exista de-asemenea modele conventionale de scule, si nu in ultimul rand, kituri voluminoase de scule care contin in jur de 70 – 90 de piese si accesorii.

Pentru cei care au nevoie de o trusa pe care sa o poarte in masina, o mini-trusa se poate dovedi alegerea ideala, in timp ce un kit voluminos poate fi potrivit pentru cei care isi desfasoara activitatea in diferite ateliere.

De precizat este faptul ca desi sunt deosebit de eficiente in anumite situatii, sculele si instrumentele de mana, nu pot lua locul dispozitivelor de mare putere precum un flex, o masina de gaurit, o surubelnita electrica, etc.

0 Shares
You May Also Like