Avantajele unui motocultor hobby

Avantajele unui motocultor hobby

0 Shares
0
0
0

V-ati gandit vreodata ca a sosit momentul sa alegeti un motocultor pe care sa il aveti in gospodarie, si pe care sa il folositi pentru munca agricola din gradina, sera sau solariile pe care le detineti?

Stim cu totii ca persoanele care se ocupa de agricultura pentru a-si castiga existenta de pe urma produselor agricole pe care le comercializeaza, detin deja de ultima generatie, alese de la Rabota.ro

Pentru utilizarea pe suprafete mici de teren, precum sere, solarii sau in gradinile mici, cu siguranta puteti opta pentru motocultoare ieftine, care fac parte din gama de produse hobby.

Chiar daca probabil va veti gandi ca aceste motocultoare ieftine probabil nu vor face fata cerintelor voastre, cu siguranta va inselati. In randurile care urmeaza, am ales sa va prezentam cateva avantaje importante ale motocultoarelor hobby. Cititi pana la final, si veti afla de ce este important sa alegeti un asemenea utilaj, si ce avantaje poate avea.

  1. Are suficienta putere pentru terenuri de mici dimensiuni

Asadar, acesta poate fi primul avantaj al unui motocultor ieftin. Puteti sa va indreptati atentia spre un motocultor care sa aiba puterea cuprinsa intre 5 si 7 CP, si care poate fi utilizat pentru suprafete mici de teren fara probleme.

Daca va indreptati atentia de exemplu spre categoria de utilaje Rabota, puteti descoperi mai multe modele de motocultoare ieftine care au puterea de 7 CP, unul dintre acestea fiind motocultorul Rabota K7 – 100Q, si care are in dotare un motor pe benzina euro 5.

Un astfel de utilaj poate fi folosit pentru suprafete mici de teren, dar il puteti folosi si pe suprafete mai mari, chiar si pentru acele suprafete care au in jur de 8000 de metri patrati.

  1. Un motocultor ieftin este perfect pentru gradini, sere si solarii

In cazul in care nu cultivati decat legume pentru propriul consum (al vostru si al celorlalti membrii ai familiei), cu siguranta un motocultor ieftin este mai mult decat potrivit.

Il veti putea folosi fara probleme ani la rand, si va veti asigura de faptul ca pamantul este bine lucrat astfel incat sa puteti obtine recoltele la care sperati.

Un alt avantaj major al motocultoarelor ieftine, este ca pot fi folosite chiar si pe suprafete inguste de teren, si cu siguranta acestea sunt capabile sa faca fata fara probleme chiar si solurilor aride, care sunt destul de dificil de sapat.

  1. Alegeti un motoculor ieftin, si va raman bani pentru accesorii

Atunci cand folositi motocultorul pentru suprafete mici de teren, puteti alege un motocultorul Rabota K7 – 100Q, sau un alt astfel de utilaj ieftin, si va vor ramane suficienti bani pentru a cumpara si diferite alte accesorii.

Un plug pentru arat este un accesoriu necesar unui motocultor, la fel ca un plug pentru bilonat de exemplu, sau o remorca destinata motocultoarelor.

Chiar si iarna puteti sa folositi motocultorul ieftin de la Rabota, daca il accesorizati cu o lama pentru indepartarea zapezii. Va va fi mult mai usor sa va curatati curtea de zapada, datorita utilizarii unui astfel de utilaj.

  1. Motocultoarele sunt usor de manevrat

De obicei, motocultoarele sunt usor de manevrat, dar daca alegeti un utilaj din gama hobby, acesta va fi si mai usor de manevrat in comparatie cu un motocultor profesional, destinat utilizarii pe suprafete de peste 15.000 de metri patrati.

In plus, nu doar ca este usor de manevrat, este si usor de intretinut un astfel de utilaj, astfel ca trebuie doar sa ii verificati filtrul de aer, trebuie sa ii reglati ambreiajul din cand in cand pentru rezultate optime, si trebuie sa folositi doar ulei recomandat de catre producator.

Asadar, acestea sunt cateva avantaje semnificative ale motocultoarelor ieftine, motiv pentru care este indicat sa luati in considerare achizitionarea unuia.

0 Shares
You May Also Like