Cum ajuta inchirierea imprimantelor in orice societate sau birou

0 Shares
0
0
0

Imprimantele sunt dispozitive care nu trebuie sa lipseasca din incinta niciunei societati. Aceste echipamente ajuta la tot ce tine de hartii, iar intrebuintarea lor este multipla. Pretul unei imprimante care sa dea randamentul pe care il asteptati este unul destul de ridicat, asadar alegeti sa inchiriati una.

Firmele de inchirieri imprimante Bucuresti sunt destul de numeroase, astfel ca nu vei fi presat de lipsa de optiuni. Inchirierea unei imprimante in locul cumpararii acesteia este mult mai avantajoasa din mai multe puncte de vedere, respectiv: beneficiezi de mentenanta permanenta, iti sunt asigurate consumabilele, piesele din interior vor fi schimbate de catre noi, echipamentul se poate schimba daca vei avea nevoie de un altul, transportul impreuna cu instalarea sunt asigurate de noi, personalul ce va utiliza imprimanta va fi instruit de catre specialisti in domeniu si beneficiezi de serviciul tehnic.

Pentru fiecare dintre cele enumerate mai sus, inchirierea are un plus in fata cumpararii. Daca nu te-ai convins inca, le vom analiza pe fiecare in parte.

  1. Mentenanta imprimantei trebuie sa fie asigurata de catre o persoana autorizata care sa stie toate componentele acesteia. Acea persoana trebuie sa fie angajata si bineinteles platita pentru a asigura acest serviciu. Pe langa costul achizitionarii unei imprimante, angajarea unei persoane care sa se ocupe de mentenanta este un cost suplimentar.
  2. Consumabilele trebuie inlocuite periodic. Odata cu terminarea cartuselor, acestea trebuie cumparate si inlocuite. Este de inteles ca vei plati pentru cumpararea acestora, dar daca optezi pentru inchirierea unei imprimante in Bucuresti, consumabilele iti sunt asigurate de catre noi.
  3. Defectarea pieselor din interior si inlocuirea lor trebuie facuta de catre profesionisti pentru a nu strica intregul aparat. Specialistii care efectueaza aceasta actiune trebuie platiti si ei, pe langa faptul ca tu vei cumpara piesele, cei autorizati le vor schimba – asadar implicit sunt doua costuri suplimentare. Inchirierea unei imprimante de la noi elimina acest cost, noi ne ocupam de piesele din interior contra costului lunar.
  4. Schimbarea echipamentului sau returnarea lui nu este posibila daca l-ai cumparat. Odata ce ai achizitionat un produs, iar cu trecerea timpului si schimbarea nevoilor, acesta nu se mai poate returna firmei de unde l-ai cumparat. In cazul inchirierii imprimantelor in Bucuresti, echipamentele se pot returna odata cu incetarea contractului sau pot fi schimbate cu altele de care ai nevoie.
  5. Intalarea imprimantei se poate face doar de catre specialisti. Daca imprimanta nu este instalata corect, acest lucru poate duce la defectarea ei. Noi iti asiguram instalarea precum si transportul la locatia unde va fi instalata daca alegi inchirierea imprimantei.
  6. Pot exista persoane ce nu stiu sa utilizeze echipamentul. Prin lipsa de cunoastere se va pierde timpul, angajatii care stiu sa foloseasca o imprimanta vor fi nevoiti sa-i instruiasca pe ceilalti, asadar volumul de munca va scadea considerabil pana ce toata lumea se va obisnui cu echipamentul. Odata cu instalarea imprimantei, noi iti oferim suportul tehnic necesar, precum si instruirea personalului in ceea ce priveste folosirea imprimantei.
0 Shares
You May Also Like