Cele mai frumoase melodii de ascultat pe mare

Cele mai frumoase melodii de ascultat pe mare

0 Shares
0
0
0

Se spune ca fiecare amintire are o coloana sonora proprie. Deci, de ce sa nu adaugam un anumit ritm vacantei dvs. pe mare? Imaginati-va bucurându-va de cele mai bune apusuri de soare, încercând cele mai gustoase feluri de mâncare la bord si ascultând cum valurile se amesteca cu câteva piese speciale. Pare un plan bun, nu-i asa?

Deci, de ce sa nu adaugati câteva batai palpitante de inima în vacanta dvs. la bord? Am gatit cinci compilatii diferite, fiecare dintre ele cu cate 20 de piese pentru a evoca emotii diferite, pentru a va însoti starile si pentru a va condimenta momentele la bord!

Oricare ar fi genul dvs. preferat de muzica sau gustul personal, veti gasi propria melodie speciala pentru aceasta aventura de neuitat cu barca! Doar apasati redare si bucurati-va!

Mixtape # 1: Vibratii Tropicale

Daca vrei sa scapi de frig explorând Bahamas, Cuba sau orice alta vacanta tropicala sau vrei sa simti cum e sa navighezi în Marea Caraibelor, acesta este playlistul potrivit pentru tine!

Este un ansamblu de muzicieni americani care te vor duce înapoi în timp! Bucurati-va de cele mai populare stiluri si experimentati ritmurile acestei muzici cu stiluri precum son, mambo, jazz latin, bolero sau boogaloo.

Gasiti aici si artisti renumiti precum Celia Cruz si Pete Rodriguez, dar si artisti contemporani, precum dominicanul Vicente García. Lasati-va purtati de valuri cu cea mai tare muzica si distrati-va în timp ce dansati pe aceste piese! Suntem siguri ca picioarele tale se vor misca singure!

https://open.spotify.com/playlist/6AKcwthRkVHHGlfd6pmEeC?utm_source=embed_v2&go=1&play=1&nd=1

Mixtape # 2: Old but Gold

Redarea acestei liste de piese te face sa te simti ca si cum ai dezgropa cea mai pretioasa comoara! Indiferent de unde provii din lume sau care este limba ta materna, aceste piese sunt imnuri universale si vei cânta automat de parca te-ai fi nascut stiind versurile!

Acesta este mixtape-ul perfect pentru a-ti stimula starea de spirit dimineata devreme – îti vei confrunta ziua cu o perspectiva mult mai pozitiva! Sau îl puteti asculta si noaptea si sa începeti sa dansati la lumina lunii, asa cum sugereaza piesa regelui Harvest! Îti va placea acest amestec de batrâni iubiti, clasici si minunati! Imaginati-va ca andocati pe o insula si cântati la soare.

https://open.spotify.com/playlist/1VNFsY99c3m1eQZMlsPA88?utm_source=embed_v2&go=1&play=1&nd=1

Mixtape # 3: Beach Beats

Daca ultima lista de piese a fost un boost de energie, acesta va va face vacanta cu barca sa fie ca o petrecere! Mergeti pe punte cu aceste melodii care canta în fundal, urmariti valurile care se prabusesc usor la sunetul muzicii, admirati stralucirea soarelui pe suprafata marii si simtiti briza de pe fata …

Este dificil pentru noi sa includem varietatea de sunete într-un anumit gen, dar am putea spune ca toate suna cumva ca un amestec de house, techno, alternativ, dance, electronic si dream pop. Ei bine, daca esti curios, poti afla singur!

Aceasta compilatie include trupe din întreaga lume: spaniolul Blanco Palamera, canadianul Caribou, francezul Polo & Pan, britanicul Bonobo si chiar coreeanul Peggy Gou! Apasati pe play si navigati pe tot globul!

https://open.spotify.com/playlist/31NIIxvByzy14lBUrfv2ul?utm_source=embed_v2&go=1&play=1&nd=1

Mixtape # 4: Late Night Chill

Însotiti seara târzie sau petrecerea de cocktail la bord cu muzica relaxanta! Ce genuri muzicale veti gasi în aceasta compilatie confortabila? Am spune jazz, ambient pop, downtempo, blues si chiar niste indie folk si sunete electronice!

Pregateste-ti bautura si gustarea preferata si fa-te confortabil, lasându-te purtat de sunetul sintetizatorului si de valuri! Ne imaginam ca stam întinsi pe punte, urmarind reflexia lunii, simtind balansarea marii si tinând in mana un pahar cu cel mai bun vin. Bucurati-va de cele mai relaxante piese de Kavinsky, The xx, Foals, Jai Paul si Childish Gambino, printre multe altele!

https://open.spotify.com/playlist/23LK5nwAxU72FlNJW4hMxo?utm_source=embed_v2&go=1&play=1&nd=1

Mixtape # 5: Sunny Day Tunes

Acum aceasta este ultima compilatie care stimuleaza starea de spirit – de fapt, aceasta este opusul complet al sugestiei de mai sus! Acestea sunt melodii perfecte de ascultat pe masura ce va apropiati de coasta urmatoarei dvs. destinatii de navigatie. Ridicati-va starea de spirit cu 72 de minute de muzica de surf, rock alternativ si jangle pop!

Sunetul Crystal Fighters, Mac DeMarco, The Drums, Yellow Days (si multe altele) se va simti ca nisipul în locuri pe care nu ar trebui sa fie, o arsura usoara, surfând într-o zi calduroasa si alergând pe plaja într-o zi de vara. Vrei ca vacanta ta cu barca sa te faca sa simti ca cel mai bun film independent? Joaca acest joc auditiv si lasa-l sa fie coloana sonora a unor amintiri de neuitat pe mare!

https://open.spotify.com/playlist/0y2eFzqRXhHXAaMxTyO8gA?utm_source=embed_v2&go=1&play=1&nd=1

Acest articol pare a fi destinat doar celor care au un curs de navigatie la activ, sau au norocul sa aiba printre cunostinte o persoana detinatoare a unui astfel de curs. Asa ar parea la prima citire… 😊

Lucrurile nu stau insa asa! Acest articol se adreseaza si celor care vor sa devina si ei navigatori, pentru a putea sa se bucure de libertatea si frumusetea marii. Trebuie insa sa se inscrie intai la un curs de navigatie ca si cel oferit de https://www.skipperacademy.ro/. De aici incolo stiu ei ce e de facut!

 

0 Shares
You May Also Like