Cele mai ciudate aplicatii al care nu te-ai fi gandit ca exista

Cele mai ciudate aplicatii al care nu te-ai fi gandit ca exista

0 Shares
0
0
0

De la Uber la Gmail si Skyscanner, exista o multime de aplicatii care sunt foarte utile si fac viata mult mai usoara. Exista, de asemenea, jocuri captivante, cum ar fi Candy Crush si PUBG, atunci cand doriti sa ucideti ceva timp.

Apoi, exista o gramada de aplicatii Android ciudate care te fac sa te intrebi „de ce?”. De ce ar crea cineva aceste aplicatii si de ce le-ar folosi oamenii? Dar chestia este ca exista multi oameni care se bucura de aceste aplicatii Android infioratoare.

Acest articol acopera cateva aplicatii nebunesti ca acestea pentru a vedea ce au de oferit si cum sa le foloseasca utilizatorii. Dar, inainte de a face acest lucru, trebuie sa intelegem de ce exista chiar aceste aplicatii ciudate si ce obtin oamenii in momentul in care le folosesc. Pentru inceput vom atrage atentia asupra utilitatii unor huse de telefon bune mai ales atunci cand folosesti aplicaii.

Viata nu inseamna sa fii serios tot timpul. Uneori este necesar sa te si amuzi pentru a te mentine sanatos. Asadar, in acest sens, aceste aplicatii nebunesti sunt dezvoltate, astfel incat oamenii sa se distreze singuri sau impreuna cu prietenii lor si sa creeze amintiri de care sa rada in anii urmatori. Majoritatea acestor aplicatii ciudate pot fi descarcate gratuit, ceea ce le face si mai atragatoare.

Nothing

Dezvoltatorul acestei aplicatii este minimalist, asa ca a aplicat aceeasi ideologie vietii digitale. Prin urmare, aplicatia „Nimic” nu face de fapt … ei bine, nimic. Numai asta castiga un loc printre primele liste atunci cand cautati „cele mai ciudate aplicatii 2019!”

Dupa ce o deschideti, acesta va afisa un ecran gol pe telefon, care va tine toate notificarile la distanta, astfel incat sa va puteti relaxa mintea. Cu toate acestea, exista un cod secret pe care il puteti introduce pentru a o face sa faca ceva.

Daca nu doriti doar sa priviti un ecran gol si aveti nevoie de altceva pentru a va distrage atentia de la viata dvs. online, in special de la retelele sociale, atunci trebuie sa introduceti un cod Konami in aceasta aplicatie

„[Glisati] Sus, sus, jos, jos, stanga, dreapta, stanga, dreapta. Apoi faceti clic pe „B” si „A”, apoi pe „Start” ”

Dupa ce ati terminat, va va conduce la un videoclip aleatoriu de 10 ore, astfel incat sa va puteti opri mintea, sa-l urmariti si sa va relaxati.

SMTH

In mod surprinzator, acronimul se traduce prin „Trimite-ma in cer”. Cine s-ar fi gandit, nu? Este in esenta un joc sportiv in care jucatorul arunca telefonul cat de sus poate. Cu cat ajunge mai sus, cu atat obtin mai multe puncte. Puteti concura in diferite clasamente, cum ar fi Top 10 mondial, Top 10 saptamanal, Top 10 zilnic, Top 10 local si Facebook Friends.

Aplicatiile ciudate vor avea intotdeauna reguli ciudate si, in cazul acesteia, nu puteti roti telefonul in aer pentru ca rezultatele nu vor fi corecte.

Mai mult, asigurati-va ca incepeti prin aruncarea usoara a telefonului la o inaltime de 20 cm si, cand va imbunatatiti abilitatile, cresteti treptat inaltimea.

In cele din urma, aplicatia va cere sa va asigurati ca aveti suficient spatiu inainte de a va lansa telefonul pe cer.

Intrebari amuzante

Unul dintre termenii cei mai cautati pe Google este „cele mai amuzante jocuri din magazinul de aplicatii”, care este un bun indicator al faptului ca oamenilor le lipsesc unele aplicatii nebunesti si distractive din viata lor. Urmatoarea aplicatie din lista este creata doar in acest scop. Contine o colectie de intrebari ciudate, stupide, dragute, prostesti, amuzante. Puneti aceste intrebari prietenilor dvs. prin e-mail sau mesagerie si radeti impreuna.

Rasfoiti intrebarile si salvati-le pe cele care va plac. Partajati-le pe cele salvate cu prietenii dvs. prin e-mail sau SMS. De asemenea, le puteti posta direct pe Facebook.

1000000 USD

Este una dintre noile aplicatii nebunesti pentru iPhone care nu face altceva decat sa te puna sa numeri un milion de dolari. Daca doriti sa simtiti starea pe care o au oamenii bogati atunci cand isi numara banii, atunci incercati.

De asemenea, puteti asculta melodii de hip hop in fundal si puteti numara banii asa cum fac rapperii in melodiile lor pentru a vedea cum se simte sa fii un rapper celebru. Este una dintre cele mai bizare aplicatii.

Deschideti aplicatia si incepeti sa numarati banii. Veti primi bancnote de 50 $ sau 100 $. Numarati-le pana la 1000000 USD si atat.

I am bread

Majoritatea aplicatiilor ciudate au nume foarte amuzante, dar aceasta triumfa. Acesta este un joc in care esti painea si trebuie sa finalizati cele opt niveluri ale jocului pentru a deveni paine prajita! Vei trece prin bucatarie si te vei aventura apoi in gradina si in alte parti ale casei pentru a finaliza jocul. Desi este unul dintre cele mai tipice jocuri de aventura, faptul ca esti o paine castiga un loc in lista de aplicatii mobile amuzante.

Aplicatia este creata pentru iOS de la zero, deci nu veti avea probleme cu ajutorul comenzilor sale. Trebuie doar sa va indreptati cu atentie spre sfarsitul nivelului si sa evitati toate obstacolele. Dupa ce faceti toate cele opt niveluri, ati terminat.

0 Shares
You May Also Like