Ce puteti face daca bateria iPhone se descarca prea repede?

Ce puteti face daca bateria iPhone se descarca prea repede?

0 Shares
0
0
0

Majoritatea utilizatorilor nu sunt niciodata multumiti de durata de viata a bateriei telefoanelor lor. De obicei, isi doresc ceva mai mult din durata de viata a bateriei telefonului.

Daca ati actualizat recent versiunea pentru iOS sau daca ati cumparat un nou iPhone, atunci este mai bine sa asteptati cateva zile inainte de a incepe analiza duratei de viata a bateriei.

Motivul pentru aceasta asteptare este ca, de fiecare data cand va mutati intr-o versiune noua sau odata ce cumparati un telefon nou, sansele sunt sa va jucati cu setarile sale, sa descarcati aplicatii noi si sa va dati seama de toate functiile telefonului in primele zile.

Acesta este momentul in care telefonul este folosit la maxim. Odata ce lucrurile se vor stabili, telefonul dvs. va experimenta probabil mai putine utilizari.

Poate doriti sa faceti o multime de fotografii, chiar si cu videoclipuri 4K si slow-motion. Apoi, exista personalizarea telefonului in functie de nevoile dvs. si instalarea de noi aplicatii. Toate acestea necesita ca ecranul sa ramana aprins, Wi-Fi-ul sa functioneze si telefonul sa efectueze continuu diferite sarcini, ceea ce duce la descarcarea bateriei.

Asa ca, inainte de a incepe sa va ganditi la o eventuala inlocuire baterie iPhone, asigurati-va ca nu exista modificari in obiceiurile telefonului. Incercati sa analizati utilizarea bateriei de catre telefon atunci cand este in asteptare.

Asigurati-va ca telefonul dvs. nu functioneaza in fundal pentru a instala aplicatii sau ca nu face alte lucrari. Apoi lasati-l timp de 30 de minute, dupa care ridicati-va telefonul si verificati daca bateria s-a scurs semnificativ chiar si atunci cand telefonul era in asteptare.

Daca s-a intamplat, atunci exista o problema si probabil veti avea nevoie de o inlocuire baterie iPhone, dar daca nu se intampla acest lucru, atunci probabil ca utilizarea telefonului dvs. este cea care consuma bateria iPhone-ului.

Daca bateria iPhone-ului dvs. se descarca prea repede si utilizarea dvs. nu are nicio legatura cu aceasta, atunci puteti incerca urmatoarele solutii pentru a remedia problema:

Resetati-va iPhone-ul

Uneori este nevoie doar de o resetare simpla pentru a-ti readuce telefonul la normal. Resetati-va iPhone si verificati daca bateria telefonului dvs. functioneaza asa cum este de asteptat.

Mentineti toate aplicatiile actualizate

Nu este intotdeauna telefonul sau software-ul telefonului cel care poate cauza problema. Verificati daca aplicatiile sunt actualizate pe iPhone. Unele aplicatii pot ajunge sa descarce bateria telefonului din cauza unui fisier corupt. Accesati App Store si atingeti Actualizari pentru a verifica daca orice aplicatie trebuie actualizata.

Daca trebuie actualizate mai multe aplicatii, apasati pe Update All din partea de sus a ecranului si asteptati actualizarea tuturor aplicatiilor. Analizati performanta bateriei dupa actualizare pentru a verifica daca problema este rezolvata.

Daca incercati acesti pasi, insa constatati ca bateria iPhone se descarca la fel de repede, cel mai probabil va fi necesar sa mergeti cu telefonul intr-un service, iar specialistii vor depista in cel mai scurt timp daca bateria este defecta si daca trebuie sa optati pentru o inlocuire baterie iPhone, sau daca exista o alta rezolvare.

0 Shares
You May Also Like