Ce este un aparat de spalat sub presiune?

Ce este un aparat de spalat sub presiune?

0 Shares
0
0
0

O masina de spalat sau aparat sub presiune este o masina care poate curata multe tipuri diferite de suprafete folosind apa sub presiune.

Aparatele sub presiune au fost in jur de mai multi ani, dar numai recent au devenit atat de accesibile incat multe gospodarii le cumpere in loc de inchiriere-le la magazinul local de hardware.

Poate ca platforma ta din lemn are nevoie de curatare si revopsire sau poate pridvorul tau din beton este zgariat si patat. Oricare ar fi problema ta, o masina de spalat cu presiune este de natura sa va ajute.

Aparatele sub presiune pot genera o presiune mult mai mare a apei decat un furtun de gradina. De fapt, cele mai multe aparate de uz casnic sub presiune disponibile pentru uz casnic folosi furtun gradina ta si de alimentare cu apa.

O masina de spalat cu presiune poate creste presiunea furtunului de gradina cu 15 pana la 50 de ori sau mai mult. Aceasta presiune crescuta nu numai ca va ajuta sa curatati mai bine, dar, de asemenea, reduce cantitatea de apa pe care o utilizati.

Functia principala a unei masini de spalat sub presiune este de a multiplica iesirea sub presiune a unui furtun de gradina si de a concentra apa intr-un flux presurizat.

Masina face acest lucru folosind un motor electric sau pe benzina pentru a rula o pompa de inalta eficienta.

Aceasta pompa actioneaza ca un compresor si permite masinii de spalat sub presiune sa produca un flux de apa concentrata si presurizata.

Dupa trecerea prin pompa, apa paraseste masina de spalat sub presiune printr-un furtun conectat la un maner lung care controleaza utilizatorul. Un declansator permite utilizatorului sa pulverizeze jetul presurizat in explozii scurte sau intr-un spray continuu. Intensitatea jetului poate fi reglata in majoritatea saibelor de presiune si este foarte eficienta in indepartarea murdariei si murdariei de pe suprafata. Alege  Karcher si bucura-te de toate avantajele sale.

Aparatele sub presiune vin in mai multe tipuri diferite. Masinile de spalat care functioneaza pe benzina au de obicei o putere cuprinsa intre 5 si 7 cai putere si pot mentine o presiune mai mare decat omologii lor electrici.

Masinile de spalat electrice pot fi potrivite pentru sarcini in care nu doriti sa distrugeti suprafata cu care lucrati, dar necesita mai multa presiune decat un furtun de gradina.

De exemplu, atunci cand spalati ferestrele casei dvs., utilizarea unei masini de spalat cu presiune pe benzina poate genera prea multa presiune. O masina de spalat electrica ar fi probabil mai ideala.

Aparatele sub presiune pot fi, de asemenea, caracterizate ca fiind reci sau fierbinti. Saibele cu presiune rece sunt, in general, mai putin costisitoare, dar pot fi mai putin eficiente la curatarea zonelor murdare decat omologii lor fierbinti.

Mai important decat caii putere ai unei masini de spalat este pompa din interiorul masinii de spalat. Pompele sunt clasificate in ambele PSI (lire sterline pe inch patrat), care masoara presiunea, si GPM (galoane pe minut), care masoara fluxul de apa. Atunci cand luati in considerare o masina de spalat, asigurati-va ca verificati aceste specificatii. Cu cat fiecare numar este mai mare, cu atat masina de spalat este mai puternica.

Costul unei masini de spalat sub presiune variaza de obicei intre $ 200 si $ 500 dolari SUA (USD). Daca sunteti in cautarea unui model mai puternic pentru a elimina vopseaua sau pentru a elimina petele grele si grasimea, asteptati-va sa platiti aproximativ dublu. De obicei, cheltuirea mai multor bani pe o masina de spalat sub presiune va ofera o masina de spalat de calitate mai buna, care are o pompa mai buna si un motor mai bun si produce rezultate mai bune.
Cu toate acestea, retine ca, cu cat masina de spalat este mai puternica, cu atat este mai grea. Deci, daca portabilitatea este o problema, trebuie sa gasiti un compromis bun intre putere si greutate.

Karcher este o masina de spalat cu presiune buna?
Cea mai buna masina de spalat sub presiune Karcher cu gaz este masina sa de utilizare rezidentiala 2700 PSI 2.5 GPM. Este una dintre cele mai bine cotate pe toate Amazon, cu un scor de 4.5 din 5 stele. Este o valoare excelenta pentru bani si il veti putea folosi pentru a face curatarea casei mai rapida si mai usoara.

De ce scoate fum aparatul de spalat cu presiune electrica?

O cauza frecventa a fumului neasteptat care insoteste acet aparat de spalat cu presiune in timpul utilizarii se poate datora unui motor supraincalzit. Caldura suplimentara poate topi izolatia infasurarilor motorului, determinand intreruperea partiala a motorului. Acest lucru produce curent suplimentar si ar putea duce la fum. In conditii de siguranta in primul rand!

De ce simt o presiune in mana cand folosesc aparatul de spalat cu presiune electrica?

Mi se pulseaza masina de spalat cu presiune. Aceasta problema se datoreaza aproape intotdeauna unei supape murdare de admisie sau de descarcare.

 

0 Shares
You May Also Like