De ce este important sa cumparati un apartament

De ce este important sa cumparati un apartament

0 Shares
0
0
0

Este posibil ca tu si partenerul tau sa va fi pus aceasta intrebare de mai multe ori. Ceea ce este extrem de pozitiv, deoarece atunci cand contrasteaza achizitia cu inchirierea de apartamente, diferentele mari dintre ambele modalitati de achizitionare a unei locuinte vor iesi in evidenta. In plus, ii va face sa observe avantajele de a cumpara in loc sa inchirieze un spatiu pentru a trai. Acestea nu vor fi observate numai in prezent sau in momentul achizitionarii locului, ci si in viitor. Vezi aici apartament tip studio, parc Tudor Arghezi, Mall Grand Arena.

Atunci cand inchirierea este o cheltuiala din care investitia nu va fi recuperata, cumpararea are mult mai multe avantaje, mai ales daca este un spatiu exclusivist intr-o cladire de apartamente moderna din oras. De aceea, va vom anunta de ce este important sa cumparati un apartament ca investitie intr-unul dintre cele mai bune proiecte din oras.

Proprietate proprie

Fara indoiala, nu exista o investitie mai buna decat achizitionarea propriului loc de a trai. In timp ce atunci cand inchiriati o proprietate, nu veti putea sa va investiti banii, acesta va fi foarte diferit daca il cumparati, deoarece banii platiti vor fi investiti in obtinerea propriei proprietati cu care puteti face ceea ce doriti.

Puteti face imbunatatiri si modificari la acesta fara a le lasa unui chirias si fara a cere permisiune sau fara a avea restrictii, deoarece proprietarul vei fi tu.

Stabilitate

In cazul in care viata ta de om casatorit este doar inceputul, nu exista nici o modalitate mai buna de a incepe decat cu proprietatea! Acest lucru va da stabilitate emotionala si formalitate promisiunii de casatorie, deoarece tinerii casatoriti vor sti ca au un loc sigur pentru a trai cele mai bune momente ale vietii, dupa ce se casatoresc.

Acestea vor avea, de asemenea, stabilitate economica, deoarece cotele nu vor fi variabile si vor avea control asupra lor. Un alt mod in care vor avea o viata stabila este ca se vor stabili in casa lor si nu vor trebui sa se miste in mod constant, asa cum se intampla atunci cand inchiriaza.

Patrimoniul familiei

Achizitionarea unui apartament este cu siguranta o investitie importanta pentru averea familiei. Desi nu ai copii acum, s-ar putea ca tu si partenerul tau sa intentionati sa-i aveti in viitorul nu prea indepartat. Deci, acesta este un imobil care poate fi lasat la fiul sau fiica ta si pe care le puteti utiliza atunci cand sunt destul de vechi pentru a muta.

Intre timp, familia ta este formata din tine si partenerul tau si te vei putea bucura de casa ta, care este in acest moment, proprietatea ta.

Valoarea excedentului

Atunci cand cumparati un apartament, capitalul propriu este esential. Pot exista multi factori care vor determina cresterea acestui lucru, de exemplu: fiind un proiect unic intr-un sector bine situat in apropierea centrelor comerciale, centrelor de divertisment, scolilor si multe altele; l-au achizitionat la preturi de pre-vanzare in timpul constructiei; ca proiectul are caracteristici unice care il fac diferit de restul care se afla pe piata.

Prin urmare, trebuie sa profitati de a avea propriul dvs., deoarece atunci cand il inchiriati, daca creste in valoare, poate singurul lucru care creste pentru dvs., va fi taxele pe care trebuie sa le platiti; pe de alta parte, avand propria proprietate, taxele nu variaza si valoarea proprietatii dumneavoastra creste, v-ati putea gandi la revanzarea si obtinerea unui profit mare.

Profitabilitatea in viitor

Nu exista nici o investitie mai buna pentru tine si casatoria ta decat un imobil al tau! Desi nu il vor folosi toata viata, aceasta poate genera venituri in viitor, deoarece vor avea venituri daca il inchiriaza sau il vor revinde de-a lungul anilor. Un apartament intr-unul dintre cele mai moderne si inovatoare proiecte in care sa locuiesti este usor de inchiriat atunci cand tu si partenerul tau nu mai locuiti in el.

Avantajul achizitionarii acestuia in pre-vanzare sau in timpul constructiei este ca, atunci cand au terminat constructia, aceasta va fi crescut deja valoarea sa.

  • Puteti alege o locatie strategica pentru vanzarea viitoare

Atunci cand alegi un apartament nou pe care sa il ai ca investitie, ai posibilitatea de a selecta o locatie buna, cu mijloace de transport, servicii si zone de recreere cu acces facil. In plus, puteti alege stilul strazii, bulevardului sau complexului rezidential.

  • Evitati remodelarea

Acesta este un alt avantaj de a opta pentru un departament ca o investitie. Daca este o proprietate noua, nu va avea nevoie de niciun tip de remodelare. In timp ce, in cazul in care este o casa second-hand, aveti posibilitatea de a va asigura ca totul este in conditii optime inainte de achizitionarea sa.

  • Conturi cu garantii pe termen lung

Este posibil ca in prezent sa nu aveti nevoie de casa, dar facand investitia va puteti asigura viitorul pe termen lung sau mediu, fie pentru ca doriti mai tarziu sa locuiti acolo, fie pur si simplu sa o vindeti si sa recuperati din nou banii.

0 Shares
You May Also Like