Ce cadouri poți oferi unui bărbat? TOP 3 idei care te scot din impas

Ce cadouri poți oferi unui bărbat? TOP 3 idei care te scot din impas

0 Shares
0
0
0

Să cumperi cadouri pentru un bărbat este puțin mai dificil decât pentru o femeie. Însă mereu poți găsi ceva memorabil în funcție de ocazie dacă ești dispus să cauți atent. Trebuie să te gândești în primul rând la persoana căreia urmează să îi faci cadoul, pentru a alege ceva de care să se bucure. Unii bărbați poartă accesorii constant, alții deloc, unii iubesc jocurile video, alții hainele. Există însă lucruri cu care nu poți da greș. 

Iată 3 idei de cadou cu care să nu dai greș 

  • O petrecere 

O petrecere surpriză poate fi cel mai bun cadou pentru un bărbat căruia îi place să fie surprins. Dacă sărbătoritului îi place ideea de a fi alături de un grup restrâns de prieteni cu care să petreacă o seară de neuitat, atunci organizează-i o petrecere. Poți cere ajutorul unor prieteni sau te poți ocupa și singur de toate detaliile. Cel mai indicat ar fi să păstrezi petrecerea secretă pentru ca surpriza să fie și mai mare. 

Poți organiza petrecerea într-un loc unde ar prefera să meargă sărbătoritul sau chiar la tine acasă dacă spațiul îți permite. O idee bună ar fi să faci acest tip de cadou cu câteva zile înainte de data aniversării, pentru a nu da nimic de bănuit sărbătoritului. 

  • Accesorii 

Chiar dacă sărbătoritul poartă accesorii sau nu, îi poți dărui un astfel de cadou. Dacă stilul său vestimentar este mai elegant, clasic sau office poți să alegi butoni, batistă, o curea sau alte tipuri de accesorii potrivite. Dacă are un stil mai casual sau chiar sport, poți să alegi o brățară, o șapcă sau echipament sportiv. Orice stil are avea însă, cumpără online pantofi sport bărbătești de pe kalapod.net, deoarece așa sigur nu vei da greș. Oricui îi prind bine în garderobă niște pantofi sport în plus. 

Poți să alegi și accesorii personalizate pentru a surprinde plăcut sărbătoritul, de la un accesoriu vestimentar până la accesorii pentru locuință gravate sau cu un mesaj din partea ta și a celorlalți prieteni. 

  • Gadgeturi 

Toată lumea utilizează gadgeturi, așa că un astfel de cadou nu poate da greș. Dacă știi că sărbătoritul are o pasiune pentru anumite gadgeturi, poți să discuți cu ceilalți prieteni din grup să cumpărați împreună un astfel de cadou. În funcție de buget, puteți căuta un gadget pe care și-l dorește de mult sau pe care credeți că l-ar aprecia. Dacă este pasionat de jocuri video de exemplu, poți cumpăra un joc video nou, accesorii pentru gaming sau credit pentru achiziționarea unor îmbunătățiri ale jocurilor pe care deja le are. 

Desigur, poți achiziționa și gadgeturi care să îl ajute la serviciu precum o tabletă, căști performante sau un smartwatch.

Așadar, chiar dacă să faci cadou unui bărbat poate părea mai complicat, există lucruri cu care nu poți da greș. O petrecere surpriză poate fi un cadou de vis, deoarece timpul petrecut alături de cei dragi este important. Pe de altă parte, accesoriile vestimentare sau gadgeturile pot fi cadouri practice, de care sărbătoritul să se bucure din plin, mai ales dacă alegi ceva care să i se potrivească. 

 

Sursa foto: unsplash.com

0 Shares
You May Also Like