Ce avantaje au bijuteriile din aur alb?

Ce avantaje au bijuteriile din aur alb?

0 Shares
0
0
0

Femeile adora bijuteriile, si cu siguranta nu rateaza niciodata ocazia de a-si cumpara un inel, o bratara sau o pereche de cercei, atunci cand situatia financiara le permite acest lucru.

Cand vine vorba despre alegerea bijuteriilor, doamnele si domnisoarele aleg diferite tipuri de bijuterii din aur, din diferite motive, iar in continuare veti vedea despre ce este vorba!

Asadar, aurul este un metal pretios, care inca din cele mai vechi timpuri a fost foarte scump (raportat la preturile din trecut), aurul este scump si in prezent si va fi cu siguranta scump si in viitor.

Multe femei poarta bijuterii din aur pentr valoarea lor sentimentala, dar exista si femei care pun mare pret pe valoarea materiala a bijuteriilor din aur. In plus, aurul poate fi privit ca o investitie, pentru ca intr-o situatie de criza, bijuteriile pot fi vandute oricand in casele de amanet diverse Bucuresti, in schimbul unor sume importante de bani.

Atunci cand vine insa vorba de aur, fiecare femeie are propriile preferinte, pentru ca exista pe piata bijuterii din aur galben, dar si bijuterii din aur alb. Foarte multe femei, aleg sa isi cumpere acum bijuterii din aur alb, din diferite motive. Iata cateva exemple.

  1. O mare diversitate de modele

Dat fiind faptul ca aurul alb este mai cautat la momentul actual decat aurul galben, cele mai multe bijuterii sunt cele din aur alb, Exista diverse modele de inele, bratari, cercei sau alte bijuterii, care au fost fabricate de catre cei mai renumiti bijutieri, acestia folosind aurul alb.

Exista insa si bijuterii, cum ar fi verighetele de exemplu, care au in componenta atat aurul alb, cat si aurul galben. Din cate se pare, in ceea ce priveste verighetele, este o moda sa se poarte cele care au in componenta ambele tipuri de aur.

  1. Se combina perfect cu diamantele

Atunci cand un tanar indragostit doreste sa isi surprinda partenera de viata cu un inel de logodna, daca situatia financiara ii permite, poate opta pentru un inel cu diamant. Cu siguranta, dintre aurul alb si aurul galben, cel mai bine se potriveste aurul alb cu un diamant transparent.

Aurul alb sporeste frumusetea pietrei pretioase si o face mai stralucitoare. In schimb, aurul galben ii ofera o nuanta galbuie, care cu siguranta nu este de dorit.

  1. Se aseamana cu platina

Cei care isi doresc bijuterii cu aspect de platina dar la un pret mult mai mic, in mod evident isi pot indrepta atentia spre inelele din aur alb. Exista o mare asemanare intre cele doua materiale, dat fiind faptul ca aurul este placat cu rodiu, motiv pentru care este atat de stralucitor.

  1. Aurul alb poate fi o buna investitie

Aurul alb poate fi considerat o buna investitie. Toate persoanele care detin bijuterii din aur alb, daca se confrunta vreodata cu o criza financiara, pot alege sa isi vanda bijuteriile intr-o casa de amanet, sau pot alege sa le amaneteze, daca doresc sa le recupereze. Cu siguranta, vor obtine sume mari de bani in schimbul acestora.

0 Shares
You May Also Like