De ce sa iti cumperi un smartphone Xiaomi?

De ce sa iti cumperi un smartphone Xiaomi?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt la ora actuala cele mai cautate dispozitive de pe piata, dat fiind faptul ca pot indeplini cu succes o multime de sarcini. Din acest motiv, fiecare persoana care se afla in cautarea unui smartphone, isi indreapta atentia spre cele mai noi si spre cele mai performante dispozitive de pe piata.

Cei care isi doresc un smartphone la un raport calitate – pret atractiv, cu siguranta isi pot indrepta atentia spre cele mai noi telefoane Xiaomi, iar in continuare veti descoperi mai multe informatii interesante in acest sens.

  1. Pret redus – Specificatii excelente

Pretul este cel mai important factor, pe care l-ati lua in considerare in timp ce cumparati un smartphone. Nu toata lumea isi putea permite un iPhone.

Astfel, Xiaomi acorda importanta prioritara preturilor dispozitivelor sale. Chiar si cel mai recent smartphone-pilot Xiaomi Mi5 cu functii premium, costa aproximativ jumatate din pretul unui smartphone de tip de la Samsung sau jumatate decat un model iPhone de ultima generatie.

Xiaomi are la baza ideea ca este intotdeauna mai bine sa vanda un produs de 100 USD la 1000 de persoane decat un produs de 1000 $ la 100 de persoane. Dar costul nu a compromis niciodata specificatiile smartphone-urilor sale. Xiaomi reuseste sa vanda aceleasi smartphone-uri cu specificatii excelente la preturi mici, pe care alte marci precum Samsung le vand la preturi aproape duble.

De ce sunt dispozitivele Xiaomi atat de ieftine?

Atunci apare o intrebare. Cum poate Xiaomi sa-si vanda smartphone-urile la preturi foarte mici, in timp ce alte companii nu pot. Pentru ca…

Xiaomi isi vinde produsul direct consumatorilor prin intermediul magazinelor online. Nu exista magazine offline. Fara distribuitori. Fara costuri suplimentare.

Xiaomi nu cheltuie bani pentru publicitate. Ei se bazeaza pe Social Media si pe recenziile venite din partea clientilor fericiti existenti. Ati vazut vreodata un anunt TV cu Xiaomi?

  1. Hardware premium si calitate de construire

Preturile mici nu au definit niciodata calitatea telefoanelor Xiaomi. Chiar daca vand smartphone-uri la preturi mici, nu au compromis niciodata calitatea hardware-ului si a materialelor de constructie.

Procesor – Cand vad smartphone-uri la un pret scazut, imi dau seama ca majoritatea folosesc procesoare MediaTek de calitate scazuta. Dar spre deosebire de celelalte, aproape fiecare smartphone Xiaomi ruleaza pe un procesoare Snapdragon, care sunt considerate a fi cele mai bune procesoare de smartphone-uri.

Constructie de calitate – Materialul utilizat atat pentru constructia interioara, cat si pentru exteriorul smartphone-urilor Xiaomi este de asemenea de inalta calitate.

  1. Camera grozava

Dupa cum am spus deja, Xiaomi foloseste hardware de inalta calitate, modulul camerei nu face exceptie. Indiferent daca este un smartphone cel mai accesibil sau cel mai important, smartphone-urile Xiaomi au avut intotdeauna camere foto cel putin decente.

Chiar si Redmi 2 cu pret scazut, care este considerat cel mai bun telefon cu camera din gama de preturi, poate face fotografii uimitoare si poate inregistra videoclipuri la rezolutie 1080p.

Asadar, tinand cont de toate aceste detalii, este cat se poate de firesc ca persoanele care au nevoie de un nou smartphone, sa isi indrepte atentia spre cele mai noi telefoane Xiaomi.

0 Shares
You May Also Like