Ce aplicatii au fost cele mai des instalate anul trecut?

Ce aplicatii au fost cele mai des instalate anul trecut?

0 Shares
0
0
0

Iata cele mai des utilizate aplicatii de anul trecut:

Brave Browser

De asemenea, iti poti gasi fericirea de partea browserelor mai respectuoase cu viata ta privata. Brave Browser are incorporat un dispozitiv de economisire a bateriei si a datelor si va pastreaza confidentialitatea cu ajutorul blocatorului sau de continut nedorit.

De asemenea, incorporeaza HTTPS Everywhere pentru a securiza accesul la toate site-urile web vizitate si poate bloca ferestrele pop-up, scripturile si cookie-urile tertelor parti nedorite. Daca navighezi mult, cumpara si husa potrivita asa cum sunt huse Oppo pentru telefonul tau.

DuckduckGo

DuckduckGo va permite sa navigati pe web in mod implicit folosind motorul de cautare cu acelasi nume. Foloseste pe cat posibil conexiuni HTTPS si se ocupa de blocarea instrumentelor de urmarire a anunturilor. Veti putea naviga fara a lasa urme, deoarece la sfarsitul fiecarei sesiuni de navigare este posibil sa curatati intregul istoric si sa inchideti toate filele active.

Gmail si Outlook

Pe mobil, este mai practic sa va verificati e-mailurile printr-o aplicatie dedicata, mai degraba decat sa treceti prin e-mail-ul web. Printre elementele esentiale se numara Gmail si Outlook.

Echipate cu aceleasi functionalitati ca si versiunea lor web, ofera acces direct la casuta voastra de e-mail, usurand citirea, scrierea si trimiterea e-mailurilor. Pe langa sincronizarea conturilor, ambele aplicatii va restaureaza categoriile si etichetele personalizate.

Blue Mail

Daca preferati sa apelati la un serviciu de e-mail independent de la Google si Microsoft, puteti avea incredere in Blue Mail. Compatibila cu conturile Gmail, iCloud, Yahoo!, Laposte sau Office 365, aplicatia faciliteaza gestionarea simultana a diferitelor voastre cutii postale digitale. Pentru o citire simplificata, puteti afisa lista de e-mailuri prin contact

Yahoo Mail

Yahoo Mail, care a avut recent un facelift, este capabil sa-ti gestioneze conturile de e-mail Yahoo, dar si casutele Gmail, Outlook, etc.Aplicatia ofera o casuta de e-mail optimizata, personalizabila, care va permite sa vedeti o imagine de ansamblu rapida a atasamentelor.

Si in timp ce Yahoo Mail ofera 1TB spatiu de stocare pentru utilizatorii sai, va fi in continuare posibil sa va dezabonati cu usurinta de la e-mailurile si reclamele nedorite cu un singur click.

Open Camera pentru Android

O alta solutie gratuita si puternica: Open Camera, o camera care inmulteste posibilitatile oferite de camera ta nativa.

Pe langa optiunile traditionale precum autostabilizare, zoom multitouch, autofocus sau expunere, aplicatia vine cu caracteristici bonus interesante precum configurarea pentru stangaci, suport pentru microfoane externe si instrumente esentiale de incadrare paralela cu solul si orientarea lentilele.

Brave Browser

De asemenea, iti poti gasi fericirea de partea browserelor mai respectuoase cu viata ta privata. Brave Browser are incorporat un dispozitiv de economisire a bateriei si a datelor si va pastreaza confidentialitatea cu ajutorul blocatorului sau de continut nedorit.

De asemenea, incorporeaza HTTPS Everywhere pentru a securiza accesul la toate site-urile web vizitate si poate bloca ferestrele pop-up, scripturile si cookie-urile acelor parti nedoriute.

Snapseed

Nu este nevoie sa cunoasteti secretele Photoshop pentru a edita o fotografie rapid si usor. Este exact ceea ce poate face Snapseed chiar pe smartphone-ul tau, cu o interfata simpla si curata.

Reglati imaginea, aplicati un filtru, redimensionati-o sau rotiti-o, Snapseed este atat usor de accesat, cat si foarte cuprinzator in optiunile sale.

0 Shares
You May Also Like