Ce aparate electrocasnice sunt necesare pentru o bucătărie în tendințe în 2023?

Ce aparate electrocasnice sunt necesare pentru o bucătărie în tendințe în 2023?

0 Shares
0
0
0

Gama de electrocasnice de bucătărie este actualizată în mod constant cu produse noi de principalii producători de pe piață. În 2023 electrocasnicele de bucătărie se vor caracteriza printr-un singur cuvânt: comoditate. Însă, atenția este în egală măsură acordată esteticii aparatelor de bucătărie, și anul următor aceasta va fi mai importantă decât funcționalitatea, eficiența energetică, fiabilitatea și confortul în timpul utilizării.

În același timp, anul următor în tendințe vor fi electrocasnice impresionante ca mărime, cu linii epurate și culori vii. Să aruncăm o privire asupra tendințelor în ceea ce privește electrocasnicele anului 2023, electrocasnice care ne vor face viața mai ușoară în bucătărie. Problemele moderne necesită soluții moderne.

Aparate inteligente pentru o bucătărie inteligentă

Ne-ar plăcea să începem această listă cu aparate electrocasnice inteligente pe care le cunoști precum aragazuri, frigidere, mașini de spălat și altele. Te întrebi probabil ce există nou cu privire la acest subiect. Aceste electrocasnice indispensabile dintr-o bucătărie se schimbă de la an la an, devin din ce în ce mai inteligente. Dacă nu știi cu ce să începi noi îți sugerăm să schimbi aparatele obișnuite din bucătărie deoarece fiecare generație nouă are funcții mai multe precum integrarea asistenței vocale sau un control mai larg a funcționării globale. Printre elementele esențiale se numără frigiderele, cuptoarele, mașina de spălat rufe, cuptorul cu microunde. Una din cele mai importante funcții în acest sens este aceea de a putea controla de la distanță aceste aparate cu ajutorul unui smartphone sau cu ajutorul unei tablete.

Tehnologia ne invadează bucătăriile

Producătorii de aparate electrocasnice muncesc din greu pentru a-i ajuta pe pasionații de gătit. Tigăile determină acum gradul de încălzire. În plus, zonele de încălzire ale unei plite pot fi combinate sau să fie utilizate în mod separat. Există aragazuri inteligente care pot memora până la 50 de metode de gătit. Îți sugerăm să optezi pentru astfel de aparate inteligente în bucătria ta. Pe lângă faptul că vor face apoape totul în locul tău, vor oferi în egală măsură bucătăriei tale un look inovator și te vor ajuta să te aliniezi ultimelor tendințe.

Culori îndrăznețe pentru o etapă îndrăzneață

Este foarte adevărat că integrarea aparatelor inteligente în bucătăria ta reprezină o etapă îndrăzneață. Însă și mai îndrăzneață ar fi următoarea alegere: să alegi o culoare mai puțin obișnuită. Suntem obișnuiți cu aparate electrocasice de culoare albă ceea ce pentru unii este deja plictisitor. O sugestie ar fi să alegem culori mai îndrăznețe. Nu este necesar să fie vorba despre o culoare vie cum este portocaliul spre exemplu sau galben. Poate fi vorba despre orice altă culoare în afară de cele clasice.

În plus, o nouă nuanță de culoare va pune în valoare aparatele inteligente de bucătărie și va conferi un look modern bucătăriei tale. Rebuie să te asiguri de faptul că aceste aparate se integrează în stilul și decorul bucătăriei. Drept urmare trebuie să alegi în mod corect culorile. Spre exemplu, poți opta pentru electrocasnice de culoare neagră pentru o bucătărie mai colorată.

Controlează obiectele de la distanță

Nu mai este nevoie să controlezi lucrurile din bucătărie, poți face acest lucru și din altă încăpere. Din acest motiv s-a inventat telecomanda. Tu te poți ocupa de rutina ta obișnuită în timp ce aparatele electrocasncie își fac treaba. Dar, cu ajutorul unui smartphone și unei aplicații instalate poți cotrola un aparat electrocasnic chiar și de la distanță. Astfel, poți descoperi cu ajutorul unor camere integrate disponibilitatea produselor necesare în frigider, să pornești cuptorul, să reglezi un program pentru a decongela carnea sau să reăcești sicla de vin la temperatura dorită.

Te sfătuim să optezi pentru aparate 2 în 1 deoarece vor fi în tendințe și în 2023 și asigură funcționarea și lookul modern al bucătăriei tale.

0 Shares
You May Also Like