Ce afaceri merg in ziua de azi

Ce afaceri merg in ziua de azi? 3 idei de business-uri cu care nu poți da greș

0 Shares
0
0
0

Românii nu mai vor să muncească! Cel puțin nu prea mult. Așa răsună o știre a celor de la ProTv. Și, tindem să-i credem. În primul rând pentru că este un canal de televiziune cu reputație și pentru că informațiile pe care ni le furnizează provin din surse sigure.

Bun, dar dacă nu vor să mai muncească, ce își doresc? Să fie antreprenori. Să investească într-un business și să obțină bani cât mai ușor posibil.

Da, este un ideal prea măreț, deoarece banii află drumul spre noi dacă depunem un efort intens în ceea ce facem, dacă ne place ceea ce facem și dacă învățăm și ne dezvoltăm continuu. Altfel, ar trebui să câștigăm la Loto pentru a ne bucura cât mai mult de o sumă importantă, fără să facem ceva în schimb. Însă, probabilitatea să câștigi la jocuri de noroc este mult prea mică. Aproape de zero.

Dorința de antreprenoriat poate că este firească. Fiecare își dorește să fie propriul șef, să nu asculte de ordinele nimănui, să nu stea țintuit 8 ore la locul de muncă și să fie nemulțumit, de cele mai multe ori, de salariul pe care îl primește.

Dar ce afaceri merg in ziua de azi dacă vrei să pornești propriul tău business?

Evoluția tehnologiei și a societății ne oferă multe posibilități, atât în mediul online cât și în cel offline. Dar un număr cât mai mare de români se îndreaptă spre business-urile online pentru că pot lucra de acasă, de la o cafenea, de pe un câmp sau dintr-un loc exotic dacă îi permit câștigurile acest lucru.

Ce poți face online ca să fii un antreprenor fericit?

La o simplă căutare pe internet despre ce poți face online pentru a câștiga bani, vei găsi o mulțime idei care mai de care, documentate sau nu, dar nu te lăsa prins de mrejele acestora prea ușor deoarece multe nu prea au susținere în realitate. În schimb, citește următoarele 3 idei de businessuri pe care le poți dezvolta în mediul online și care funcționează.

Marketing-ul afiliat poate fi pentru tine?

Poate ai auzit despre această posibilitate. Poate nu. Nu este o activitate dificilă, și nici nu presupune o investiție financiară. Doar că sunt necesare câteva abilități.

Ce este marketingul afiliat? Promovarea unor produse sau servicii ale diferitelor branduri.

Cum faci asta și ce presupune concret? Să te înscrii pe o platformă de afiliere, să aplici la programele preferate și să începi promovarea produselor și serviciilor pe care le alegi cu ajutorul unui link de afiliere pe care-l primești în platformă sau îl generezi chiar tu.

Cum le promovezi? Pe site-ul sau blogul tău dacă ai, pe conturile social media sau prin alte modalități permise de către programul respectiv.

Nu este greu, dar reține un aspect foarte important. Trebuie ca articolele sau textele de pe site, blog sau conturile social media să fie atrăgătoare, să convingă cititorul să acceseze acel link. Altfel, nu poți face bani din această activitate.

Despre cursurile online ce părere ai?

Fiecare persoană de pe acest pământ se pricepe la ceva anume. Fiecare activează într-un anumit domeniu.
Fiecare dintre noi avem un talent sau cunoștințe, abilități și experiență dobândite de-a lungul timpului. Desigur, dacă ești proaspăt absolvent, nu putem vorbi despre experiență.

Dacă poți comunica ușor și interacționa cu oamenii într-un mod plăcut, iar cunoștințele tale teoretice și practice sunt solide, gândește-te la un astfel de business. Poți dezvolta un curs online, pe care îl poți susține live sau poate fi alcătuit dintr-o serie de lecții pe care să le distribui zilnic cursanților sau la ce interval dorești. Dar pentru satisfacția deplină a cursantului, ți le recomandăm pe cele live.

Un magazin online îți surâde?

Un magazin online presupune o activitate constantă, dar extrem de satisfăcătoare, în special dacă vinzi ce îți place.
Alege o nișă căutată, încheie contracte cu furnizorii produselor respective, creează-ți site-ul, descrie fiecare categorie de produse, dar și produs într-un mod cât mai atrăgător, respectă cerințele legale referitoare la GDPR, plăți online etc și deschide-ți un magazin online.

Poți avea succes dacă produsele pe care le vinzi sunt căutate și dacă te ocupi în mod constant de magazin cu tot ce înseamnă, de la planificare până la serviciul de suport pentru clienți.

Gândește-te la aceste 3 idei, iar dacă te interesează ce alte afaceri merg în ziua de azi, accesează edukiwi.ro și vei descoperi numeroase idei de business-uri. Cu siguranță ai de unde alege.

0 Shares
You May Also Like