Cauţi tratament de îndreptare al părului ? La Icon Beauty Studio găseşti soluţia perfectă

Cauţi tratament de îndreptare al părului ? La Icon Beauty Studio găseşti soluţia perfectă

0 Shares
0
0
0

Podoaba capilară este o parte importantă a aspectului nostru. Însă în cazul doamnelor şi al domnişoarelor, lucrurile sunt şi mai delicate. Părul lung are nevoie de o îngrijire specială şi de o rutină bine pusă la punct.

Pe unele persoane, le avantajează mai mult părul lung, în timp ce pe altele părul scurt le pune în valoare forma feţei. Însă, încă de mici, părul lung, mătăsos şi blond este asociat cu imaginea unei frumoase prinţese. Prins în cosiţe, coadă de cal, coc sau pur şi simplu lăsat liber, părul lung înseamnă feminitate, eleganţă şi frumuseţe. Dar pentru a şi arăta perfect trebuie îngrijit ca atare.

Orice femei care se respectă şi alege să-şi completeze imaginea cu un păr lung şi elegant, trebuie să fie la fel de atentă la ţinută, machiaj, accesorii, dar şi la păr. Uneori poate fi descurajator pentru că acest tip de păr are nevoie de o îngrijire specială.

Vârfurile despicate, tendinţa de cădere sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă cele care au părul lung, dar asta se poate rezolva cu trucuri simple. De exemplu, pentru a-l pieptăna, trebuie aleasă o perie potrivită. Mai ştiţi povestea cu Rapunzel, care îşi peria părul îndelung pentru a rămâne descurcat şi strălucitor ?

Ei bine, cu siguranţă nu avem păr magic, dar peria potrivită de păr îl poate face la fel de special. O perie din păr natural, cum este cea din păr de porc este cea mai indicată.

Dar nu peria va face toată treaba, ci tehnica prin care ne pieptănăm este importantă. Trebuie să ne pieptănăm începând cu vârfurile şi să urcăm treptat spre rădăcină. Este normal ca în timpul periajului să pierdem câteva fire de păr.

Însă dacă agresăm părul şi îl tragem din rădăcină, căderea mai multor fire / şuviţe chiar va fi inevitabilă şi nu ne dorim asta. Nu trebuie să punem presiune pe rădăcini, ca să nu smulgem forţat părul. Pieptănatul ar trebui să fie o activitate relaxantă de îngrijire, nu un aspect al rutinei pe care vrem să îl evităm. O atenţie deosebită trebuie să acordăm părului ud şi lung, care se poate rupe mai uşor astfel.

Spălatul pe cap este un alt subiect de discuţie, mai ales atunci când avem părul lung. Cât de des îl spăl ? Ce şampon să folosesc ? Ce alte tratamente este bine să aplic pentru părul lung ?

Cu toate întrebările, parcă este mai bine să mai tăiem un pic din el, nu-i aşa ? Răspunsul este clar nu! Ai la dispoziţie atâtea produse, chiar şi naturale, care se vor potrivi perfect părului tău, iar unele dintre acestea este tratamentul hidratant, cum ar fi, de exemplu, o mască de păr. De ce să îl tai ?

Cu îngrijirea corectă te poţi bucura de un aspect cu adevărat wow al părului tău. Şi desigur, nu uita nici de protecţia termică. Atunci când îl usuci, căldura emanată astfel poate cauza uscarea excesivă a firului de păr, lucru ce poate da peste cap toată rutina de îngrijire.

De aceea nu uita să îţi ajuţi părul să reziste în faţa căldurii cu factorul de protecţie termică. Acest lucru este important şi pentru celelalte tipuri de păr, nu doar lung.

Dar până să ajungem aici, acesta necesită uscarea din prosop. Şi acesta este la fel important pentru părul nostru. Majoritatea dintre noi, tindem să folosim un prosop gros de baie, care să absoarbă cât mai bine şi mai repede umezeala, înainte ca să-l uscăm propriu-zis cu feon-ul.

De preferat este o ţesătură mai netedă, cum ar fi bumbacul sau pânza pentru a scăpa de umezeala excesivă, pe de o parte, dar fără a agresa sau brusca firele de păr, reducând astfel posibilitatea de deteriorare a fibrei capilare.

Când trecem la utilizarea feon-ului, în special dacă ne grăbim, alegem cea mai mare temparatură, pentru a trece repede peste această parte şi a ne întoarce la alte lucruri care contează. Dar şi asta este la fel de important. Pentru părul lung, în special, este bine să folosim o temperatură scăzută pentru uscarea părului.  

Acestea fiind spuse, urmând o rutină de îngrijire atentă, putem avea un păr frumos şi sănătos. Dar ce facem atunci când părul nu ne ascultă şi textura firului nu îl face să stea aşezat, ci în fel şi chip ? Simplu, optăm pentru un tratament de îndreptare păr. Unde ? La Icon Beauty Studio găseşti soluţia perfectă pentru tine!

Acest tratament cu acid hialuronic este bogat în proteine și aminoacizi care acționează în interiorul firului de păr și îl hidratează în timp ce îl întinde. Partea cea mai bună este că nu sunt folosite substanțe chimice agresive Rezultatele ţin până la o jumătate de an, dacă sunt urmate instrucţiunile stiliştilor şi sunt folosite produsele recomandate, totul pentru întreținerea de acasă.

 

0 Shares
You May Also Like