Care sunt diferitele tipuri de masaje?

Care sunt diferitele tipuri de masaje?

0 Shares
0
0
0

Exista mai multe tipuri de masaj care se concentreaza pe diferite parti ale corpului sau abordari de vindecare. Masajul este practica de frecare si framantare a corpului cu ajutorul mainilor.

In timpul unui masaj, un maseur va aplica o presiune blanda sau puternica asupra muschilor si articulatiilor corpului pentru a usura durerea si tensiunea. Terapeutul sau maseorul este o persoana instruita in a oferi masaje. Cititi mai departe pentru a afla despre diferitele tipuri de masaj si care tip ar putea fi potrivit pentru dvs.

Dintre tipurile de masaj pe care le vom prezenta in urmatoarele randuri ale acestui articol, unele dintre acestea pot fi efectuate si la Fivemassage, o oaza de relaxare in Bucuresti, insa pentru a beneficia de masaj, trebuie sa accesati https://www.fivemassage.ro, de unde veti afla numarul de telefon pentru a va programa la o sedinta de masaj.

Masaj suedez

Masajul suedez este un tip bland de masaj cu corp complet, ideal pentru persoanele care: sunt noi la masaj, au multa tensiune si isi doresc sa poata combate stresul si anxietatea prin masaj intr-un centru Spa cu concept unic.

Acest tip de masaj poate ajuta la eliberarea nodurilor musculare si este, de asemenea, o alegere buna pentru momentul in care doriti sa va relaxati pe deplin in timpul unui masaj.

Pentru acest masaj, va veti indeparta hainele, desi puteti alege sa va pastrati lenjeria. Veti fi acoperit cu o foaie in timp ce stati pe masa de masaj. Terapeutul de masaj va muta foaia pentru a descoperi zonele la care lucreaza activ. Terapeutul de masaj va folosi o combinatie de:

 • framantare;
 • lovituri lungi si curgatoare in directia inimii;
 • miscari circulare profunde;
 • vibratii si atingeri;
 • tehnici de miscare a articulatiilor pasive.

Asadar, puteti sa alegeti un masaj suedez la Fivemassage, un nou centru pentru relaxare deschis la Bucuresti, pentru relaxare sau pentru tratarea durerilor minore. Puteti opta pentru acest tip de masaj chiar si in cazul in care nu ati mai avut parte de o sedinta de masaj intr-un centru spa, daca doriti sa cunoasteti beneficiile unui masaj de terapeutic.

Masaj cu piatra fierbinte

Masajul cu piatra fierbinte care poate fi efectuat la Fivemassage, o oaza de relaxare in Bucuresti; este cel mai bun pentru persoanele care au dureri si tensiuni musculare sau care pur si simplu vor sa se relaxeze. Acest tip de masaj terapeutic este similar cu un masaj suedez, doar terapeutul de masaj foloseste pietre incalzite in locul sau pe langa mainile lor.

Acest tip de masaj este deosebit de util, datorita faptului ca reduce tensiunea musculara, imbunatateste fluxul sanguin si reduce durerea prin utilizarea de pietre incalzite. Masajul cu pietre fierbinti va poate ajuta in urmatoarele feluri:

 • usureaza tensiunea musculara;
 • imbunatateste fluxul de sange;
 • amelioreaza durerea;
 • promoveaza relaxarea;
 • reduce stresul.

In timpul unui masaj cu pietre fierbinti, pietre incalzite sunt plasate pe diferite zone din jurul intregului corp. Terapeutul tau poate tine o piatra in timp ce maseaza diferite parti ale corpului tau, folosind tehnici de masaj suedez prin presiune blanda. Uneori se folosesc pietre reci.

Nu purtati haine pentru masajul cu piatra fierbinte decat daca va veti simti mai confortabil purtand lenjeria. Veti fi acoperit cu o foaie. De obicei, masajul este de 90 de minute.

Masaj thailandez

Masajul thailandez este deosebit de util, in special pentru persoanele care doresc o forma mai activa de masaj, si care intentioneaza sa reduca si sa amelioreze durerea si stresul. De asemenea, poate ajuta la imbunatatirea:

 • flexibilitatii;
 • circulatiei;
 • nivelurilor de energie.

Masajul thailandez lucreaza corpul in totalitate, folosind o secventa de miscari care sunt similare cu intinderea yogica. Terapeutul isi va folosi palmele si degetele pentru a aplica presiune ferma asupra corpului. Veti fi, de asemenea, intins si rasucit in diferite pozitii. Puteti purta imbracaminte libera si confortabila in timpul masajului. Masajul thailandez dureaza 60–90 minute.

Reflexologie

Reflexologia este cea mai buna pentru persoanele care cauta sa se relaxeze sau sa-si refaca nivelul de energie naturala. De asemenea, este o optiune buna daca nu esti confortabil sa fii atins pe intreg corpul tau. Reflexologia utilizeaza o presiune blanda pentru a face ferm pe diferite puncte de presiune ale picioarelor, mainilor si urechilor. Puteti purta haine libere, confortabile, care sa permita accesul la picioare.

 • Un masaj de reflexoterapie dureaza 30–60 minute.

Acestea sunt asadar cateva dintre tipurile de mesaje de care puteti beneficia in conditiile in care accesati https://www.fivemassage.ro, pentru a gasi numarul de telefon al centrului Spa, care are un concept unic.

Fivemassage, este pur si simplu o oaza de relaxare in Bucuresti, motiv datorita caruia, atunci cand stiti ca veti avea o zi grea la locul de munca, sau pur si simplu la sfarsit de saptamana cand timpul liber va permite, puteti suna si va puteti programa pentru a beneficia de o sedinta de masaj.

Doar la Fivemassage, un nou centru pentru relaxare deschis la Bucuresti, veti putea cunoaste cu adevarat beneficiile unui masaj de terapeutic sau beneficiile unui masaj thailandez.

0 Shares
You May Also Like