Care sunt cele mai bune aplicatii pentru calatorie?

Care sunt cele mai bune aplicatii pentru calatorie?

0 Shares
0
0
0

Pentru majoritatea persoanelor adulte, cea mai frumoasa perioada din an, este aceea in care isi iau vacanta de la locul de munca si pleaca in concedii in diferite locatii.

Unii aleg sa plece la munte, altii sunt mai prieteni cu marea si isi doresc sa aiba parte de un sejur de vis pe litoral. Unii aleg sa viziteze tara, in timp ce altii aleg sa plece cat mai departe de tara, pentru a se putea deconecta in totalitate de la griji si tot ceea ce inseamna viata de zi cu zi.

Ei bine, daca urmeaza sa plecati in concediu, cu siguranta trebuie sa cunoasteti cele mai bune aplicatii pentru calatorie, pe care le puteti instala pe telefoane mobile Lg sau pe alte telefoane mobile Android. Acestea in mare parte pot fi instalate si pe dispozitivele iPhone.

In randurile care urmeaza, aveti posibilitatea de a descoperi cateva dintre aplicatiile care va pot fi de mare folos cand plecati in vacanta. Iata care sunt acestea!

TripIt

Aceasta aplicatie este disponibila atat pentru persoanele care folosesc un dispozitiv iPhone care are sistemul de operare iOS, cat si pentru cei care folosesc telefoane mobile Lg sau alte telefoane Android, si are avantajul de a fi extrem de usor de utilizat.

Este necesar doar sa trimiteti e-mailuri de confirmare a calatoriei serviciului, pentru ca mai apoi aplicatia va va crea un itinerar de calatorie pentru destinatia pe care ati ales-o.

Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la planificari ulterioare, pentru ca aceasta aplicatie va va informa de fiecare data cand taxiul este gata sa va ridice de la hotel, cand trebuie sa ajungeti la poarta de imbarcare si cand trebuie sa va face-ti check-in-ul la hotel.

Vestea si mai buna in ceea ce priveste aceasta aplicatie, este ca itenarul dvs. de calatorie se poate accesa chiar si fara conexiune la internet.

TripCase

La fel ca TripIt despre care tocmai am discutat in randurile de mai sus, TripCase este o alta aplicatie deosebit de utila. Aceasta aplicatie va pastreaza evidenta documentatiei de calatorie intr-un singur loc. Are o interfata usor de utilizat, care va ajuta sa adaugati tren, zbor, hotel, masina de inchiriat si alte informatii. Aplicatia este de-asemenea atat de apreciata de catre utilizatori, dat fiind faptul ca ofera o vizualizare a itinerariului care se bazeaza pe cronologie, cu fiecare pas al calatoriei.

Roadtrippers

Cea mai buna aplicatie de planificare a calatoriilor, cu cea mai buna harta construita pentru calatori, este fara doar si poate Roadtrippers. Tot ce trebuie sa faceti, este doar sa deschideti aplicatia Roadtrippers, care va ofera posibilitatea de a gasi milioane de locatii care includ mese locale, restaurante, campinguri atractii de exceptie, muzee si multe altele.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa gasiti o destinatie de vacanta care va place, si sa o adaugati la planul dvs. de calatorie, Roadtrippers. De aici incolo, totul devine floare la ureche in conditiile in care aplicatia va va redeschide harta completa de calatorie in consecinta.

TravelBank

Pentru persoanele care calatoresc frecvent in calatorii de afaceri, se poate spune ca aceasta este cea mai eficienta aplicatie. Este dureros sa tineti o evidenta a incasarilor atunci cand calatoriti in scopuri de afaceri, iar daca pierdeti vreuna dintre incasari, veti avea un cosmar referitor la rambursare.

Acesta este locul in care TravelBank, care este o aplicatie deosebit de utila, care va ajuta sa va organizati toate nevoile de calatorie de afaceri. Va permite sa faceti clic pe o imagine mobila pentru a scana factura restaurantului sau factura hotelului.

Kayak

Kayak este aplicatia care arata si scaneaza alte sute de site-uri de calatorie pentru a rezerva cele mai bune hoteluri, zboruri sau masini de inchiriere si va ajuta sa economisiti bani cu cateva oferte private.

Kayak va permite sa va organizati toate planurile de calatorie intr-un singur loc, inclusiv actualizari gratuite ale starii zborurilor, harti ale terminalelor aeroportului si timpii de asteptare de securitate.

Aplicatia va ajuta, de asemenea, sa gasiti magazine, mancare, cafea, incarcatoare, toalete, saloane si multe altele in jurul aeroportului, cu indicatii de navigare pas cu pas

0 Shares
You May Also Like