Avantajele si dezavantajele portilor automate

Avantajele si dezavantajele portilor automate

0 Shares
0
0
0

In cazul in care locuiti la casa si aveti o masina pe care o pastrati in curte, sau in garajul din curte, cu siguranta stiti cat de important este ca poarta cea mare sa se deschida si sa se inchida usor, astfel incat sa puteti iesi cu masina din curte, si pentru a intra cu masina in curte.

Exista insa situatii in care portile actionate manual se deschid si se inchid destul de greu, iar acesta nu este un lucru imbucurator, mai ales in momentul in care trebuie sa se ocupe de deschiderea si de inchiderea unei astfel de porti, o femeie.

De-asemenea, nici pentru barbati nu este tocmai placut sa deschida si sa inchida o poarta care este actionata manual, daca se deschide greu. In plus, atunci cand conditiile meteo nu sunt tocmai favorabile, cu siguranta este si mai nepalcut de deschis si de inchis o asemenea poarta, mai ales pe ploaie sau cand sunt multe grade cu minus afara, iar mainile pur si simplu ingheata pe poarta.

In aceste conditii, este cat se poate de evident faptul ca solutia cea mai buna pentru a rezolva o astfel de problema, este reprezentata automatizarea portilor, iar un click pe https://www.s-metal.ro/automatizari-porti, va duce cu un pas mai aproape de kitul pentru automatizarea portii.

Alegeti sa va automatizati poarta de acces in curte, si cu siguranta veti avea parte de o multime de avantaje uimitoare. Acest articol va prezinta pe scurt unele dintre cele mai importante avantaje de care puteti avea parte in cazul in care alegeti sa optati pentru automatizarea portii.

Haideti asadar sa discutam putin despre avantajele unei porti automate, iar la final va asiguram de faptul ca veti avea convingerea ca trebuie sa va automatizati portile.

Avantajele portilor automate

  1. Securitate

Unul dintre cele mai populare motive pentru instalarea unei porti automate este din motive de securitate. In primul rand, inaltimea lor este un avantaj imens in acest sens. Indiferent de faptul ca deja aveti deja instalate solutii avansate de securitate, cum ar fi de exemplu CCTV, in cazul in care un spargator decide sa patrunda in proprietatea dvs., acestea nu vor putea sa le impiedice fizic sa o faca.

Cu o poarta automata inalta, va asigurati insa de faptul ca puteti descuraja fizic spargatorii de locuinte sa ajunga proprietatea dvs.

De asemenea, multe porti au coduri de securitate programate pentru a va ajuta sa controlati accesul la proprietatea dvs., permitandu-va sa alegeti si sa monitorizati cine intra si iese din curtea dvs.

Portile automate va vor oferi de asemenea, sentimentul de a fi protejati si copiii, dar si animalele de companie, si va va oferi liniste sufleteasca ca nu se pot indeparta de spatiile dvs. Cu portile automate, se poate elimina necesitatea altor solutii de securitate, si va veti multumi ca ati ales o astfel de solutie de protectie, stiind ca cei dragi sau angajatii dvs. sunt in siguranta.

Usurinta accesului

Cand vine vorba de lunile reci, de iarna sau de ploi, in mod evident nu este tocmai placut de deschis si de inchis o poarta actionata manual. In schimb, portile automate pot fi o adevarata binecuvantare pentru ca elimina nevoia de a iesi din masina, deoarece acestea se vor deschide pentru dvs., permitandu-va sa conduceti pur si simplu pana in garaj.

Tot ce va trebui sa faceti va fi sa apasati butonul de pe telecomanda pentru deschiderea portii, iar ulterior pentru inchidere. De-asemenea, se poate actiona o poarta automata chiar si de pe smartphone.

Durabilitate

Cand vine vorba de solutii de securitate pentru casa sau afacerea dvs., nu exista nimic mai durabil decat portile automate. Aproape toate portile automate sunt fabricate pentru a fi personalizabile proprietatii dvs., si sunt fabricate din materiale durabile pentru a rezista mediului si elementelor.

Estetic

Cu siguranta, orice proprietate care are poarta de acces automata, castiga la capitolul estetic in fata unei proprietati care are poarta care se deschide automat. Daca doriti o astfel de poarta cu adevarat uimitoare, puteti opta pentru o poarta automata glisanta unde poarta gliseaza literalmente pe roti sau pe o pista.

Acestea vin de obicei in doua parti, unde una aluneca in spatele celeilalte la posturile de primire. Acest stil se potriveste atat portilor din lemn, fie din fier forjat / metal.

Valoarea proprietatii

Sa nu uitam de faptul ca o poarta automata poate oferi o mai mare valoare unei proprietati, dat fiind faptul ca sporeste securitatea in primul rand, insa exista si partea estetica pe care am mentionat-o anterior, iar aici poarta are avantaje fata de una actionata manual.

Dezavantaje

Ca dezavantaje putem mentiona costurile pentru automatizarea portii mai intai de toate, insa cu siguranta dat fiind faptul ca exista atat de multe avantaje, merita sa luati in considerare o poarta automata.

Nu este o surpriza faptul ca portile automate se vor baza pe electricitate pentru a functiona. Deci, daca exista o intrerupere a curentului electric sau o defectiune pe termen lung, este posibil sa fiti putin blocat si sa fiti nevoiti sa asteptati ca furnizorul dvs. electrica sa revina la normal.

Cu toate acestea, multe sisteme moderne de poarta automata instaleaza un sistem de alimentare de rezerva, un acumulator sau un panou solar pentru a se asigura ca acestea vor ramane functionale in orice moment.

0 Shares
You May Also Like