Avantajele metalului in confectii metalice

Avantajele metalului in confectii metalice

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de metal, stim deja cat de rezistent este in timp si cate beneficii poate oferi in crearea de produse din acest material. Este sigur, este rezistent, ofera un spect placut si totodata nu este exagerat de scump.

Ce confectii metalice cunoastem si de care putem beneficia?

Ca si confectii metalice, putem aminti cateva pe care le stim cu totii si le intalnim aproape zi de zi:

Masa metalica, raft metalic, porti metalice, gard metalic, scaun metalic, balustrade metalice cat si unelte metalice diverse… Sunt foarte multe la numar dar cele mai intalnite sunt portile, gardurile sau balustradele metalice. Le intalnim aproape peste tot fie acasa, fie la job, la shopping etc. De ce confectii metalice?

Pentru ca au o rezistenta crescuta si pentru ca nu au o nevoie mare de intretinere. Atunci cand ai de facut un gard pentru casa, este bine sa iei in calcul si acest material pentru ca este o alegere de exceptie si sunt foarte utile dar si ofera o securitate inalta. Gardul de metal ofera nu doar rezistenta in timp ci de asemenea si o modalitate de a tine la distanta privirile curioase ale trecatorilor.

Inafara de asta, confectiile metalice ale gardurilor asigura clientul de o executie rapida a produsului si un montaj cat de poate de facil. Nu necesita o intretinere deosebita si pot constitui o buna alegere indiferent de locul unde vor fi asezate.

Un alt tip de confectii metalice folosit, este masa metalica, pe care o folosim de obicei in exteriorul casei si pe care nu trebuie sa o ingrijim deosebit de mult pentru ca materialul este conceput sa reziste la tempereaturi scazute dar si ridicate; este conceput sa reziste la umezeala, vant si alte intemperii.

Confectiile metalice aduc o multime de avantaje daca vorbim despre pret. Acesta este raltiv scazut, se foloseste usor si are o durabilitate mare de viata. Poti opta sa apelezi cu incredere la o firma ce concepe astfel de produse din metal si cu siguranta vei rezolva aceasta “problema”.

Daca vrei ceva aparte si nu gasesti in magazin, cum ar fi un raft pentru florile din gradina ta, sau un anumit produs vazut pe internet de decor al casei tale, poti alege sa vorbesti cu cineva specializat in domeniu crearii de confectii metalice.

Se intampla des sa nu gasesti in magazine ceea ce cauti sau sa gasesti dar sa fie cu mult peste bugetul tau, de aceea ai mereu la indemana optiunea de a face pe comanda orice tip de confectii metalice, in functie de model si utilitatea sa. Gard, raft de flori, mese, scaune, balustrade, copertine pe suport metalic, toate acestea si multe altele se pot confectiona rapid si sigur de catre specialistii de la mester-metal.ro.

Plus de asta, vei beneficia de anumite oferte care nu sunt deloc de ratat. Alege calitatea, alege siguranta, alege sa ai ceva trainic si cu un aspect frumos, alege confectiile metalice oriunde ai nevoie de ele!

Rezistenta la coroziune

Stiati ca otelul inoxidabil este rezistent la coroziune? Acest metal rezista puternic impotriva coroziunii, ruginii, petelor de apa si multe altele. Acest lucru face, de asemenea, metalul ideal pentru orice zona in care pot exista temperaturi si presiuni extreme.

Cand se fabrica otel inoxidabil, se adauga crom, care se uneste cu oxigenul din aer pentru a crea o pelicula peste metal. Acest film se repara rapid atunci cand este deteriorat, permitand metalului sa reziste la coroziune si rugina. Adaugarea altor elemente precum nichelul, titanul si molibdenul imbunatatesc si mai mult proprietatile rezistente la coroziune ale otelului inoxidabil.

Reciclabilitate

Otelul inoxidabil este materialul care continua sa dea. Odata ce otelul inoxidabil a depasit scopul sau initial, acesta poate fi reciclat. De fapt, majoritatea otelului inoxidabil este deja fabricat din materiale reciclate.

Durabilitate

Otelul inoxidabil este foarte dur si chiar si otelul inoxidabil usor nu se va indoaie sub o greutate mare, facandu-l unul dintre cele mai rezistente metale de pe piata. Poate suporta greutatea, temperaturile calde si reci, precum si temperaturile extreme.

Cum se foloseste otelul inoxidabil?

Otelul inoxidabil este utilizat in atat de multe moduri diferite. Rezistenta sa la coroziune si pete, impreuna cu faptul ca este un metal cu intretinere redusa, il fac o alegere ideala pentru multe aplicatii. Probabil este folosit si mai des decat crezi – faimoasa cladire Chrysler din New York City este imbracata cu un tip de otel inoxidabil, iar celebrul „Cloud Gate” din Chicago este o structura in forma de fasole, realizata complet din otel inoxidabil!

Iata o privire asupra modului in care acest metal este aplicat in mod obisnuit in alte domenii:

  • Arhitectura
  • Monumente
  • Sculpturi
  • Vehicule
  • Avioane
  • .. si multe altele!

Oferim o lista extinsa de metale si servicii, inclusiv otel inoxidabil. Daca nu sunteti sigur ce metal sa alegeti pentru urmatorul  proiect, lasati unul dintre membrii echipei noastre instruiti sa va ajute sau opriti-va la frumosul nostru showroom pentru inspiratie.

0 Shares
You May Also Like