Avantajele coltarelor si canapelelor din piele

Avantajele coltarelor si canapelelor din piele

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca a sosit timpul sa faceti unele schimbari in locuinta dvs., si ca ati decis sa va reamenajati livingul, sau ca ati cumparat un apartament nou pe care urmeaza sa il mobilati, alegerea obiectelor de mobilier pentru living este deosebit de importanta.

In momentul in care alegeti obiecte de mobilier pentru living, mai mult ca sigur trebuie sa va indreptati atentia spre cele din piele. De ce? Pentru ca atat canapelele cat si coltarele din piele, au o serie importanta de beneficii. Iata despre ce este vorba:

Canapele din piele avea o durata de viata extrem de lunga. Se spune despre acestea ca ar dura de cel putin 4 ori mai mult decat o canapea din piele falsa de acelasi design. In plus, canapelele si coltarele din piele sunt mult mai rezistente si decat cele din tesatura, deci este rentabil sa luati in considerare un asemenea tip de coltar sau de canapea.

Nu sunt la fel de pretentioase atunci cand vine vorba despre intretinere, cum s-ar presupune initial. Canapele din tesatura tapitate necesita o spalare din cand in cand pentru a le pastra proaspete.

Trebuie sa decuplati capacele pernei si sa le aruncati in masina de spalat. Cu canapele din piele, ati putea argumenta ca curatarea canapelei este si mai rapida, deoarece folositi o solutie blanda de sapun si apa pentru a sterge canapeaua si folositi crema de piele la fiecare cateva luni pentru a pastra pielea la cea mai buna calitate.

Cu acest tip de atentie, canapeaua dvs. din piele ar putea dura toata viata. Majoritatea canapelelor din piele nu au perne de canapea detasabile, asa ca o trecere rapida in crese si o stergere din cand in cand merge mult.

Pielea este un material natural, gros si rezistent. Orice zgarieturi care apar pe suprafata materialului, din piele (cauzate de animale de companie sau de alta natura) pot fi ascunse cu niste lacuri de piele, iar pielea nu se framanta.

Daca varsati ceva, tot ce trebuie sa faceti este sa il stergeti. Pe o canapea din tesatura, poate fi necesar sa va frecati pentru a preveni colorarea si apoi dati o spalare completa.

Nu absoarbe mirosurile la fel ca o canapea din tesatura. Bine pentru daca aveti animale de companie sau doar un prieten mirositor sau un membru al familiei, vestile bune sunt acelea ca pielea nu retine mirosurile. In plus, este usor de sters puful sau firele de par de la animalelr de companie, deoarece nu se agata de canapea. Trebuie sa fie periat.

Tinand cont de toate cele discutate in randurile de mai sus ale acestui articol, este cat se poate de firesc sa doriti si dvs. o canapea sau un coltar din piele.

Din acest motiv, va recomandam sa va indreptati atentia spre canapele si coltare platinum, pentru a va alege de la Divani e Sofa, cele mai potrivite coltare si canapele.

In functie de preferinte, puteti gasi canapeaua mult dorita la Divani e Sofa, sau puteti gasi de-asemenea un coltar mare, pe care sa incapa toata familia.

0 Shares
You May Also Like