Apa alcalină și beneficiile acesteia

0 Shares
0
0
0

În sistemul de filtrare cu ionizator, încărcăturile ionice sunt folosite pentru a purifica apa. Acest aparat este folosit de oameni din întreaga lume. Un ionizator de apă este un aparat mic ce poate fi ținut pe blatul din bucătărie, care crește pH-ul apei de băut cu ajutorul electrolizei și separă fluxul de apă care intră în componente alcaline și acide.

La wellnessist shop, lider mondial în industria ionizatoarelor, găsiți ionizatoare de apă cu performanțe excelente în privința pH-ului și care filtrează până la 99.99% din contaminanți.

Beneficiile ionizatorului

Există o mulțime de beneficii ale ionizatorului, acestea fiind motivele din spatele popularității și utilizării sale. Se spune că apa alcalină este bună pentru sănătatea umană. Iată câteva dintre beneficiile pe care le primim atunci când folosim sisteme de purificare a apei pentru casa noastră.

Ajută în lupta împotriva cancerului

Unul dintre cele mai mari beneficii ale ionizatoarelor este că previn cancerul. Radicalii de oxigen sunt cauzele din spatele multor cancere corporale care sunt produse secundare ale diferitelor sisteme metabolice din corpul nostru. Radicalii sunt, de asemenea, cunoscuți ca molecule instabile care dăunează celulelor corpului și creează perturbări care produc celulele canceroase.

Radicalii liberi de oxigen luptă împotriva antioxidanților care sunt produși de ionizator sub formă de ioni OH- sau hidroxid. Ionii de hidroxid funcționează în același mod ca și antioxidanții din organism, cum ar fi vitamina C și A. Acești ioni se combină cu radicalii de oxigen și formează o moleculă de oxigen pe care corpul nostru o poate folosi.

Este adevărat că nu este un remediu direct pentru cancer, dar ajută la reducerea riscului de a face cancer.

Bun pentru sănătatea inimii

Cancerul nu este singura problemă pe care o creează radicalii liberi. Cu cercetări ample, s-a descoperit că există și o legătură între acești radicali și sănătatea cardiovasculară. Acest lucru este, de asemenea, legat de probleme precum ateroscleroza, care apare atunci când vasul este complet deteriorat și se înfundă din cauza colesterolului.

Acesta este doar începutul, dar mai devreme sau mai târziu va contribui și la bolile de inimă, accidente vasculare cerebrale și atacuri de cord.

Puteți limita șansele de a suferi de aceste probleme alegând să consumați apă alcalină ionizată. Aceasta neutralizează radicalii și, de asemenea, există rezultate pozitive ale apei ionizate în reducerea potențialului de creștere a ateromului.

Te menține hidratat

Ionizatorul de apă ajută la producerea apei care vă menține hidratat mereu. Acest lucru ar putea parea puțin ciudat la început, deoarece oamenii ar putea crede că apa de la robinet este bună și pentru hidratare. Cu toate acestea, s-a constatat că procesul de ionizare ajută la producerea unor grupuri de molecule în apă care se destramă în grupuri mici. Dar, în acest proces, clusterele sunt mari și conțin cinci molecule de H2O, spre deosebire de clusterele normale, care conțin zece până la cincisprezece molecule.

Celulele absorb destul de ușor micile grupuri de molecule care se formează și pot pătrunde prin aceleași membrane fără nicio problemă și cu rezistență minimă. Prin urmare, corpul nostru se hidratează mai repede și mai ușor și permite moleculelor de apă să elimine toxinele din organism în cel mai scurt timp.

0 Shares
You May Also Like