7 idei de accesorii de birou pentru angajate de succes. Iată ce fel de bunuri și consumabile de birotică nu ar trebui să lipsească de la un loc de muncă ideal

7 idei de accesorii de birou pentru angajate de succes. Iată ce fel de bunuri și consumabile de birotică nu ar trebui să lipsească de la un loc de muncă ideal

0 Shares
0
0
0

Fotografie de la Mikhail Nilov pe Pexels

Rapiditatea transmiterii informațiilor și turnurile de situație greu de preconizat fac ca veacul în care trăim să fie clasificat drept unul al vitezei, dar și al „workaholicilor” (dependenților de muncă). Pentru foarte multe persoane, munca este transpusă și împinsă dincolo de granițele fizice ale jobului, tranzitând alături de ele pe drumul dinspre casă și înapoi. 

Astfel, pentru acele angajate ale unui business strict axate pe dezvoltarea lor  profesională și pe buna funcționare a firmei, un spațiu de lucru decorat după un stil și o estetică plăcută lor este mai mult decât recomandat. De la gadgeturi inteligente wireless la piese de scris elegante, alegerea unor accesorii utile și plăcute,ca aspect, pentru reprezentantele sexului frumos din birourile unei companii prestigioase nu mai este atât de anevoioasă ca înainte de era internetului.

Descoperă mai jos 7 accesorii inteligente și de birotică indispensabile pentru nevoile unor femei de bază dintr-o firmă de succes: 

  • Un mouse colorat și silențios 

Valabile în culori pastel sau în non-culori clasice (alb și negru), mouse-urile cu bluetooth sunt potrivite categoriei de angajate care prestează o muncă în fața computerului ori „pe teren”: sunt compacte, iar designul lor fin și dimensiunile reduse permit transportarea lor alături de laptopul de lucru în geantă atunci când munca impune editarea unui text și adăugarea de ultime retușuri  unui proiect sau prezentare care nu mai necesită amânare.

  • Elemente de organizare ale biroului 

Mape cartonate, bibliorafturi, dosare plastice lucioase, agrafe de birou, suporturi pentru pixuri, capsatoare și perforatoare, highlightere sunt doar o parte din necesarul unui birou bine organizat. Spre exemplu, ia în considerare niște accesorii pentru birou de pe Gooffice.ro de înaltă calitate în momentul în care se decide, împreună cu departamentul financiar, dotarea spațiilor de lucru ale companiei cu noi produse de calitate și durabile în timp. 

  • Cărți de vizită, file și stilouri personalizate 

Cu ocazia unor sărbători (zile de naștere, atingerea unui target atât de scontat de către toți angajații, și mai ales de conducere) poți încerca să apelezi la serviciile unor firme specializate în confecționarea unor cărți de vizită personalizate. Mai precis, pentru acele angajate merituoase, care au ajuns să impresioneze prin inteligență, experiență în domeniu şi muncă o parte din colaboratori și clienți, niște accesorii monogramate cu inițiala numelui și prenumelui lor reprezintă o mică atenție practică care le va eleva prin eleganță și noblețe statutul la un garden party sau eveniment organizat de diverse corporații apropiate de business-ul reprezentat de tine. În  același timp, un set de stilouri gravate cu un text cursiv impozant reprezintă o altă variantă de cadou rafinată atât pentru angajații de sex masculin, cât și pentru doamne.

  • Un green touch la birou                           

O plantă în miniatură, fie ea un cactus, o suculentă, orhidee, aloe vera sau Epipremnum aureum va împrospăta printr-un aer curat spațiul de lucru din companie. Plantele sunt exemple vii care completează printr-un strop de culoare și  o naturalețe organică un loc deseori sobru și oficial, astfel că optarea plasării unor elemente vegetale pe birourile angajatelor și pe holurile firmei va conduce la realizarea unui ambient mai prietenos și benefic desfășurării task-urilor urgente într-un ritm adecvat. 

  • Organizatoare de cabluri 

Un birou ordonat se poate identifica după felul în care un angajat/ă îl părăsește la sfârșitul programului de lucru, dar și atunci când acesta își desfășoară activitatea. Poți recomanda achiziționarea de către angajate a unor clipsuri de cabluri (disponibile sub diferite forme- animale, flori ș.a.) pentru a fi evitate nedoritele ghemuri formate din cablurile încolăcite de sub birouri sau pentru a nu încurca deplasarea celorlalți colegi de muncă.

  • Printuri înrămate 

Permiterea decorării biroului unei angajate cu diferite forme de artă adaugă o notă creativă și specială, care o poate ajuta în rezolvarea treburilor dintr-un anumit proiect, spre exemplu. Astfel, un mic tablou cu replici motivaționale editate pe un fundal cu trandafiri, niște screencaps dintr-un film preferat, fotografii cu cei dragi sau desene în creion contribuie, în cele din urmă, la un ambient ideal desfășurării activităților business-ului. 

  •  Baterii externe și cabluri universale de încărcare

Un procentaj scăzut al bateriei poate deveni inopinant coșmarul oricărei femei, indiferent de domeniul ei de activitate profesională. Deci, în această instanță, este recomandată achiziționarea unor baterii externe de calitate, care să prevină aceste situații dificile și imprevizibile (pe care atât angajatele, cât și angajații să le poată împrumuta în caz de nevoie). 

Rezumând informațiile expuse anterior, accesoriile potrivite pentru locul de muncă pot transforma experiența de-a lungul zilei într-una mult mai organizată, spornică și productivă pentru un business renumit datorită aportului și implicării personale a fiecărei a angajate în parte. Mai mult decât atât, pentru o femeie care se respectă, rabatul de la calitate, creativitate și estetic este lipsit de bun gust, succesul și imaginea ei profesională depinzând de o imagine proiectată într-un spațiu împărțit cu alți colegi. Așadar, din cadrul listei prezente, recomandabilă este optarea în favoarea unor obiecte și accesorii cât mai utile și importante pentru succesul firmei deținute, dar și pentru cel al femeilor din spatele numelui strălucitor al unui brand creat în timp: de la mici accesorii de papetărie și pentru birou, până la gadgeturi garantate de către o firmă/ multinațională, totul depinde de meritele și aportul adus de angajate.

0 Shares
You May Also Like