Top 3 mașini potrivite pentru tine dacă ești studentă în alt oraș

Top 3 mașini potrivite pentru tine dacă ești studentă în alt oraș

0 Shares
0
0
0

Fotografie de Peter Fazekas pe Pexels.com

Studenția este una din cele mai frumoase perioade ale vieții. În acest timp tinerii reușesc să descopere cu adevărat cine sunt și direcția pe care vor să o urmeze în viață. Acum se formează noi aptitudini și competențe ce pot fi folosite mai târziu. Este o perioadă în care majoritatea studenților se bucură de independență și învață să se descurce pe cont propriu. Mulți își părăsesc orașul natal și pleacă pentru a studia în centre universitare cu renume din țară.

 

Folosește o mașină potrivită bugetului și nevoilor tale

 

Să locuiești într-un oraș nou, departe de casă, este destul de complicat, mai ales dacă nu ai o mașină la dispoziție. Chiar dacă există mijloace de transport sau te poți deplasa pe jos, un autovehicul îți va ușura viața. De asemenea, în lipsa unei mașini, momentele în care îți vei vizita familia vor deveni un chin. Deplasările cu trenul durează o veșnicie, iar condițiile din acestea nu sunt cele mai bune. De aceea, o mașină este necesară dacă pleci să studiezi departe de casă. Bineînțeles, trebuie să găsești un model potrivit pentru bugetul și stilul tău de viață.

  1.   Volkswagen Golf

Cea mai potrivită mașină pentru o studentă într-un oraș aglomerat este una care să nu creeze probleme și să fie fiabilă. În primul rând, nu trebuie să fie o mașină mare pentru că vei avea probleme cu găsirea unui loc de parcare. În al doilea rând, prețul acesteia trebuie să fie unul accesibil, iar întreținerea mașinii la fel. În al treilea rând, bineînțeles, trebuie să arate și bine. Un model mai nou de Volkswagen Golf se încadrează perfect în aceste criterii. Pentru a face achiziția potrivită, alege un dealer de auto rulate care oferă siguranță și o gamă diversificată de mașini. De exemplu, poți intra pe auto-dan.ro pentru a căuta un Golf pe placul tău înainte de a-l vedea și fizic. De asemenea, poți beneficia de condiții avantajoase de plată. Ba mai mult, dacă găsești un model care îți place, dar nu dorești să te deplasezi pentru a-l achiziționa, poți beneficia de livrare oriunde în țară.

  1.   Nissan Juke

O altă mașină care să se încadreze în condițiile mai sus amintite și care ar putea fi pe placul tău este Nissan Juke. Acest model este foarte apreciat pentru spațiul pe care-l oferă, dar și pentru designul compact. Mașina aduce a SUV, dar nu are dimensiuni care să-ți producă dificultăți în trafic sau în găsirea unui loc de parcare.

  1.   Skoda Fabia

Mașinile mici sunt perfecte pentru cei care tocmai ce au luat carnetul. Acestea sunt potrivite pentru a dobândi experiența necesară la volan. Printre acestea se numără și Skoda Fabia. Prețul este unul avantajos, iar dotările oferite de un asemenea model sunt mai mult decât suficiente. De asemenea, întreținerea acestei mașini nu îți va afecta atât de tare bugetul. Motorul mic, piesele accesibile sunt motive pentru care acest model este potrivit pe timpul studenției.

Prin urmare, dacă ai plecat să studiezi într-un alt oraș și cauți o mașină potrivită, trebuie să ții cont de nevoile și de posibilitățile tale înainte de a face o achiziție.

0 Shares
You May Also Like