4 uleiuri esenţiale pe care să le foloseşti zilnic pentru o viaţă mai sănătoasă

0 Shares
0
0
0

Uleiurile esențiale au căpătat tot mai multă popularitate în ultimii ani. Deși pot fi considerate un moft de către unii, ele oferă multe beneficii grozave pentru sănătate și sunt o modalitate naturală minunată pentru o sănătate mai bună. Cu atât de multe uleiuri esențiale din care să alegi, poate fi greu să știi de unde să începi. Iată patru uleiuri esențiale pe care toată lumea ar trebui să le folosească zilnic pentru o sănătate mai bună.

Ulei esențial de lămâie

Lămâia are proprietăți naturale antibacteriene, antivirale și antihistaminice, ceea ce o face un excelent agent de curățare natural. Uleiul esențial de lămâie este excelent pentru a-ţi face propriile produse de curățare, deoarece ajută la uciderea bacteriilor și, de asemenea, emană un miros grozav de lămâie. Poate fi folosit pe mușcături de insecte sau răni. Câteva picături pot fi adăugate chiar și în șampon pentru a-ţi revigora simțurile dimineața și pentru a stimula creșterea părului. Trebuie doar să știi că utilizarea uleiului esențial de lămâie pe piele, cum ar fi în loțiuni, poate crește sensibilitatea la soare.

Ulei esențial de mentă

Un alt ulei esențial util care trebuie folosit zilnic este uleiul de mentă. Doar mirosul uleiului îţi poate crește concentrarea și focusul. Este un ulei grozav de folosit la locul de muncă, deoarece toți avem nevoie de un mic impuls al creierului în timpul zilei. Poate fi folosit pentru dureri de stomac și chiar pentru dureri de gât sau dureri de cap.

Ulei esențial de lavandă

Difuzarea uleiului de lavandă poate ajuta la reducerea stresului și la promovarea calmului și a obiceiurilor de somn mai bune. De asemenea, s-a descoperit că lavanda ajută digestia, promovează creșterea părului și chiar susține sănătatea pielii. Şi este atât de plăcut să ai în casa ta în orice moment mirosul uimitor de lavandă!

Ulei esenţial de oregano

Poate că te-ai obişnuit să foloseşti oregano atunci când gătești mâncare italiană, dar uleiul esențial de oregano are și mai multe beneficii pentru sănătate. Este un ulei puternic și, prin urmare, trebuie diluat întotdeauna cu apă sau ulei de cocos înainte de a fi aplicat pe piele. Diluarea uleiului de oregano cu ulei de cocos și masarea muşchilor cu acest amestec ajută la accelerarea refacerii acelor mușchi. Uleiul de oregano poate fi folosit și pentru a scăpa de negi, piciorul atletului și viermele inelar. De asemenea, este cunoscut şi pentru faptul că ajută la eliminarea paraziților interni.

Uleiurile esențiale sunt un instrument puternic pentru o viață naturală și sănătoasă. Cel mai bun lucru de reținut atunci când cumperi uleiuri esențiale este să alegi uleiuri pure, de calitate. De asemenea, este necesar să te documentezi asupra modului de folosire şi dacă trebuie amestecate cu un alt ulei, cum ar fi uleiul de cocos, înainte de a le aplica direct pe piele.

Uleiurile esenţiale dōTERRA sunt cunoscute pentru efectele pozitive dovedite şi te pot ajuta să atingi bunăstarea fizică și emoțională, în combinație cu obiceiuri sănătoase. Dacă vrei sa achiziționezi aceste produse, crează-ţi mai întâi un cont doterra. Astfel vei afla cum poţi întra în posesia uleiurilor, cum poţi să cumperi cat mai avantajos, vei primi răspuns la toate întrebările şi vei afla informațiile de care ai nevoie pentru a înțelege sistemul de comenzi și înscrieri în dōTERRA.

0 Shares
You May Also Like