4 lucruri pe care ar trebui sa le stiti inainte de a cumpara continut

4 lucruri pe care ar trebui sa le stiti inainte de a cumpara continut

0 Shares
0
0
0

Cum sa externalizati crearea de continut – VIDEO

Continutul reprezinta piatra de temelie a oricarui proces SEO solid, iar asta nu mai este un secret. Problema este ca multe companii se lupta sa puna continut valoros pe site-ul lor.

A fi consecvent in continut este o provocare si mai mare. Proprietarii sau managerii de afaceri trebuie sa gaseasca timp pentru a scrie, edita, posta si selecta imagini pentru bloguri cel putin o data pe saptamana.

Multe dintre ei incep in forta, dar este usor sa i se dea continutului mai putina importanta daca in afacerea dvs. apar probleme care necesita rezolvare urgenta.

Va luptati sa tineti pasul cu continutul? Il puteti cumpara pentru site-ul dvs. web, atata timp cat intelegeti ce obtineti. Primim o multime de intrebari de la companii despre cumpararea de continut.

La cine ar trebui sa apelez? Ce ar trebui sa cer? Poate fi intimidant daca nu ati mai facut asta niciodata.

Mai jos am raspuns la cele mai frecvente patru intrebari pe care ni le pun oamenii despre cumpararea de continut online. Cititi acest articol inainte de a decide sa externalizati.

Merita sa cumparati continut?

Raspunsul scurt este da. Continutul va ajuta sa atrageti clienti noi, sa capatati mai multa incredere din partea Google si sa va imbunatatiti optimizarea generala. Si, credeti sau nu, exista o multime de idei de blogging pe care sa le folositi pentru orice industrie.

Daca sunteti consecvent si faceti acest lucru in mod corect, continutul va va aduce trafic si va va oferi mai multi clienti potentiali.

Cel mai mare beneficiu al externalizarii este sa va puteti concentra mai mult timp pe afacerea dvs. Intelegem ca proprietarilor de afaceri li se cere sa indeplineasca mai multe roluri. Acestia servesc drept contabili, reprezentanti ai departamentului de resurse umane si chiar guru de marketing.

Eliberati-va timpul, lasand o companie de renume sa se concentreze pe construirea continutului in mod corect si sa vina cu o strategie castigatoare; aceasta alegere va fi intotdeauna benefica.

Iata ce ne place sa le spunem clientilor: „Dumneavoastra faceti ce stiti cel mai bine si lasati-ne pe noi sa ne ocupam de crearea continutului.”

De cat continut am nevoie si cat de lung ar trebui sa fie?

Adevărul este că fiecare afacere are nevoi și întrebări diferite care trebuiesc satisfacute, respectiv rezolvate.

Indiferent ce decideți pentru conținut, cel mai important lucru este coerența. O dată pe săptămână este minunat, dar nu doriți niciodată să lăsați lucrurile sa stagneze mai mult de o lună.

Programul ideal de postare ar fi de două până la trei ori pe săptămână. Dar, rețineți, fiecare afacere este diferită și trebuie să decideți ce funcționează cel mai bine pentru nevoile dvs.

Postarile de blog standard sunt în jur de 500 de cuvinte. Lungimea postarii depinde într-adevăr de complexitatea subiectului dvs. și de orice întrebare la care încercați să răspundeți pentru clienți.

Postarile pot avea până la 2.000 de cuvinte atunci când subiectele sunt complexe.

La cele mai multe întrebări simple se poate răspunde în dimensiunea standard a postarii de 500 de cuvinte. La HOTH, le spunem clienților să folosească 1.000 de cuvinte ca bază și să vada cum funcționează. De acolo, puteți varia dimensiunea postarilor pe blog.

Iată un alt punct important despre postari. Doriti să scoateti in evidenta calitatea în detrimentul cantității. Amintiți-vă, postarile ar trebui să aibă valoare pentru cititori. De asemenea, trebuie să fie atraga interesul sau oamenii le vor ignora.

Un lucru pe care îl putem garanta este că, dacă aveți mai multe postări de calitate pe site-ul dvs. web, va avea un mare succes pentru afacerea dvs.

De unde ar trebui sa cumpar continut?

Exista trei optiuni pe care companiile le au atunci cand cumpara continut.

Prima este angajarea unui freelancer. Veti economisi bani, dar pot aparea alte probleme. Este dificil sa garantezi munca cu freelanceri si pot aparea cu usurinta conflicte de programare.

Si agentiile va pot ajuta. Ganditi-va la ele ca la partea opusa a spectrului pentru freelanceri. Sunt mai scumpe, cu siguranta, dar de obicei pot garanta munca bine facuta.

Problema cu agentiile este ca aveti nevoie de buget pentru ele. Daca sunteti o afacere mica sau fondurile dvs. sunt limitate, nu veti putea sa le utilizati foarte mult timp.

Ultima dvs. optiune este piata. Aceasta include servicii independente precum FreeUp. Acestea va ofera posibilitatea de a compara mai multi freelanceri in acelasi timp. Astfel puteti lua o decizie in cunostinta de cauza.

Dar, la sfarsitul zilei, angajati in continuare un freelancer. Inca pot exista probleme cu finalizarea lucrarilor sau cu programarea.

Vestea buna pentru oricine citeste acest articol este ca exista o alta cale!

Avem produsul HOTHBlogger pentru a ajuta clientii sa dezvolte continut excelent.

HOTH trece printr-un proces de angajare foarte strict pentru scriitori. Luam doar 1% dintre toti scriitorii care aplica si apoi ii trecem printr-un program de instruire riguros. Ceea ce primiti este munca facuta de cei mai buni dintre cei mai buni.

Si pentru ca suntem o afacere axata pe SEO, va luam toata munca de pe umeri. Ne ocupam de cercetare si cream continut optimizat pentru afacerea dvs.

Asadar, care este rolul dvs. in toate acestea? Trebuie doar sa castigati bani pentru afacerea dvs.!

Puteti scrie despre nisa mea?

Cand vorbesc pentru prima data cu noi, unii clienti sunt ingrijorati ca nu vom putea sa ne ocupam de industria lor specifica. Dar, am vazut totul. Si exista deja o multime de continut de calitate pentru a ne asigura ca scriitorii nostri sunt bine informati.

Principala preocupare a HOTH este optimizarea corespunzatoare a continutului pentru SEO. Indiferent de industrie, vrem sa ne asiguram ca respectivul continut este capabil sa fie afisat in pagina cu rezultatele cautarii.

Daca doriti sa scrieti despre nisa la nivel de expert, puteti utiliza BloggerPro. Acesta este un serviciu imbunatatit pentru subiecte putin mai tehnice.

Industriile cu resurse specifice pentru scriitori le pot impartasi, de asemenea, inainte de a crea continutul. Obiectivul nostru este sa producem continut excelent care sa ii faca pe clientii nostri fericiti si care sa le sporeasca procesul de SEO.

In general, bloggerii nostri pot atinge multe subiecte si industrii, inclusiv continut pentru nise dificile.

Sunteti gata sa va externalizati continutul?

Afacerea dvs. ar trebui sa ia in considerare externalizarea continutului dvs. Este accesibil, eficient si va va elibera timpul pentru a va extinde activitatea.

Exista cateva lucruri de retinut despre continut. Trebuie sa il faceti in mod consecvent. Articolele trebuie sa aiba lungimea potrivita. Si scopul continutului este de a genera trafic catre site-ul dvs.

Acesta este motivul pentru care HOTHBlogger este atat de popular. Este usor de utilizat de catre clienti si functioneaza.

Doriti sa aflati mai multe despre optiunile dvs. in ce priveste cumpararea de continut de pe blog la The HOTH? Putem sa aruncam o privire la site-ul dvs., sa discutam obiectivele dvs. si sa trasam un plan care sa va duca unde doriti sa ajungeti.

Pur si simplu rezervati un apel cu noi pentru a incepe!

0 Shares
You May Also Like