10 idei originale pentru nunti de aur

10 idei originale pentru nunti de aur

0 Shares
0
0
0

50 de ani de casatorie, o viata, ce mai! Nuntile de aur sunt o data atat de speciala care categoric merita o sarbatoare. Suntem siguri ca va bucurati de pregatiri, mult mai relaxati decat pentru prima nunta si, de asemenea, aveti si ajutorul familiei pe care v-ati format-o in toti acesti ani. De aceea vrem sa va oferim cateva idei originale pentru a sarbatori aniversarea nuntii voastre de aur, iata cele 10 idei preferate ale noastre!

  1. Invitati la nunta de aur

In aceasta jumatate de secol impreuna ati format o familie minunata. Inconjurati-va de copiii si nepotii dumneavoastra, adica de cele mai mari bucurii ale vietii. De asemenea, puteti invita mai multe rude, cum ar fi fratii sau nepotii vostri, precum si un prieten special. Este o sarbatoare pe placul vostru si nu aveti presiunea sa trimiteti invitatii din cauza angajamentului.

  1. Reinnoirea legamantelor

Multe cupluri decid sa faca o alta ceremonie, sa se recasatoreasca. Puteti avea o alta sarbatoare religioasa, o reinnoire intima a juramintelor sau puteti cere pe cineva apropiat sa oficieze o mica ceremonie.

  1. Costume de nunta

Este foarte emotionant daca mai aveti ceva vestimentatie sau accesorii de la prima nunta. De exemplu, daca ati pastrat frumoasa rochie de mireasa Cluj in stare buna, puteti folosi materialul pentru a face una noua, in functie de dimensiunile actuale. Sotul poate purta aceleasi butoni sau aceeasi cravata, pentru a se implica si el in aceasta “intoarcere in timp”.

  1. Fotografii ale vietii voastre

Compilati cele mai bune fotografii din acesti 50 de ani impreuna pentru a le include in decor sau ca detaliu pentru invitatii la nunta. O amintire buna de oferit invitatilor tai este o fotografie a primei zile a nuntii. Sau, de asemenea, o fotografie cu tine alaturi de copiii si nepotii tai, impreuna ca familie.

  1. Reinnoiti si verighetele la nunta de aur

In acelasi timp cu reinnoirea juramintelor, va puteti reinnoi si bijuteriile. Acum exista o mare varietate de posibilitati pentru a alege si alte modele, pe langa verigheta clasica obisnuita. Alegeti-l pe cel care se potriveste cel mai bine gusturilor voastre pentru a va reinnoi dragostea.

  1. Banchet in familie

Sarbatoriti evenimentul in acel restaurant care va aduce amintiri atat de frumoase… De asemenea, puteti sa adunati intreaga familie acasa si sa tratati aniversarea nuntii de aur ca pe un eveniment mai intim. O alta optiune foarte emotionanta este sa va intoarceti la origini si sa o sarbatoriti in orasul natal.

  1. Muzica vremii

Un cadou frumos de nunta este un CD cu melodiile din momentul in care v-ati casatorit acum 50 de ani, cu melodiile preferate sau unul care iti aminteste de un moment special din viata ta.

  1. Violete si tradafiri galbeni

Pentru aniversarea a 50 de ani sunt cateva flori reprezentative. In acest caz sunt violetele si trandafirii galbeni.

Violetele reprezinta smerenie, daruire, virtute si fidelitate; iar trandafirii galbeni evoca culoarea aurie caracteristica a acestei aniversari, precum si un simbol al iubirii pure si prospere.

  1. O calatorie pentru nunta de aur

Va puteti retrai luna de miere sau puteti face o evadare intr-un loc frumos din apropiere. Important este sa va bucurati de companie.

  1. Detalii de aur

Pentru nuntile voastre de aur, detalii de aur! Puteti include detalii aurii in decorul ceremoniei.

De asemenea, puteti placa cu aur dulciurile de catering sau cadourile pentru oaspeti, cum ar fi bomboane de ciocolata sau monede de ciocolata personalizate cu fotografii vechi.

0 Shares
You May Also Like