Unde se gaseste cafea illy?

Unde se gaseste cafea illy?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim cu totii, cafeaua este cea mai populara bautura din lume. Unii beau cafea dimineata inainte sa mearga la munca, altii isi savureaza cafeaua la birou alaturi de colegi, in timp ce altii savureaza o cafea buna intr-o cafenea.

Espresso Cafe vine in intampinarea amatorilor de cafea, cu cea mai buna cafea, de la cele mai cunoscute branduri de pe piata, precum Lavazza, Tchibo sau illy, iar cei interesati isi pot alege de aici cafeaua in functie de preferinte. In urmatoarele randuri vom discuta despre cafeaua illy, pe care dupa cum spuneam o puteti achizitiona de la Espresso Cafe, si care este una dintre cele mai apreciate cafele din Romania.

Francesco Illy a fondat illycaffè in 1933.  Inventia sa din 1935 a Illetta, considerata modelul pentru espressoarele moderne, a revolutionat prepararea cafelei. Metoda sa inovatoare de ambalare, bazata pe presurizare, a permis exporturile initiale ale illy in Suedia si Olanda in anii 40. Metoda lui Francesco Illy ramane standardul pentru pastrarea si imbunatatirea prospetimii cafelei in timpul transportului si depozitarii.

Ernesto, fiul lui Francesco, a obtinut un doctorat in chimie si s-a alaturat companiei la sfarsitul anilor’40. Pasiunea sa pentru invatare a dat nastere eforturilor formale de cercetare stiintifica si tehnologica a illy, incepand cu un laborator intern dedicat chimiei cafelei. In anii ’50, el a condus cu lance expansiunea companiei in case, vanzand pentru prima data conserve mici de cafea macinata. In 1965 a mutat compania la actualul sediu Via Flavia, aflat inca in Trieste.

In 1974, Dr. Illy a avansat conducerea companiei in inovarea cafelei cu ESE, primele pastai espresso pre-masurate, facand un espresso de calitate cafenea simplu si usor acasa sau la bar. In 1988, a introdus si brevetat un mijloc fotocromatic pentru a identifica boabele de cea mai inalta calitate, una cate una, chiar la sursa.

Anii 90 au dus la crearea Colectiei de arta ilicita, un nou logo al renumitului pop-artist James Rosenquist si infiintarea Premiului Brazilia  recunoscand excelenta in cultivarea cafelei. Astazi, illy este sinonima cu cafea premium italiana in peste 140 de tari din intreaga lume sub indrumarea fiului lui Ernesto, Andrea Illy, care continua traditia inovatiei si a excelentei cafelei.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante detalii pe care cu siguranta fiecare dintre fanii cafelei illy trebuie sa le cunoasca. Am ales sa discutam despre acest producator de cafea, dat fiind faptul ca din ce in ce mai multe persoane isi indreapta atentia spre Espresso Cafe, pentru a-si cumpara cafea, iar majoritatea celor care isi aleg de aici cafeaua, se orienteaza spre illy.

Cafeaua illy un reprezinta amestec unic nascut din unirea a noua cafele Arabica diferite, selectate direct dintre cele mai bune recolte din lume, conform Illy. O simfonie care confera o aroma unica: un echilibru perfect intre acid si amar, un profil aromatic de mare amplitudine, un finisaj placut prelungit dupa degustare.

Fanii acestui brand, au mai multe modalitati de a gusta aceasta cafea unica, astfel ca pot opta pentru capsule illy espresso, pot opta pentru cafea boabe illy, sau de ce nu, isi pot indrepta atentia spre cea mai buna cafea macinata illy.

0 Shares
You May Also Like