Takt Recruitment: servicii profesionale de recrutare și consultanță în resurse umane

0 Shares
0
0
0

De cele mai multe ori, găsirea candidatului potrivit poate fi un proces destul de anevoios. Orice companie dorește să găsească candidați experimentați care să aducă rezultate cât mai bune. În acest sens, multe dintre companii aleg să apeleze la o altă companie specializată pe acest domeniu. De asemenea, există și companii care aleg să se ocupe singuri de procesul de recrutare.

În primul rând, sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont atunci când cauți omul potrivit pentru o anumită poziție din cadrul companiei. Pe lângă filtrarea aptitudinilor tehnice care țin de experienţa candidatului, este foarte important să analizezi și zona de soft skills. 

De multe ori, o persoană care nu are experiență în zona de recrutare poate fi păcălită destul de ușor de un candidat care în interviu poate părea perfect, iar mai apoi să se constate că este o resursă problematică. Din acest motiv, apelarea la ajutorul unei companii de outsourcing este soluția ideală.

Companie de outsourcing – Takt Recruitment

Există multe companii de recrutare pe piața din România, dar nu toate oferă servicii de calitate. Una dintre cele mai bune companii de outsourcing din România este Takt Recruitment. Aceasta se diferențiază de restul companiilor printr-o viziune nouă asupra acestui segment, printr-o filozofie care le permite să evolueze continuu și printr-un set de valori bine stabilite. 

Takt Recruitment este o companie care oferă 3 tipuri de servicii. În primul rând, Takt Recruitment se numără printre puținele companii cu ajutorul cărora poți avea acces la lucrători din Nepal, Sri Lanka și India. În ultimii ani, s-a dovedit foarte benefic procesul de aducere a forței de muncă din aceste țări pe teritoriul României. Tot mai multe companii au optat pentru angajarea de muncitori străini în România

Forța de muncă străină se remarcă prin costuri scăzute cu randament ridicat. Primul tip de serviciu pe care compania îl oferă este cel de recrutare. Takt Recruitment oferă servicii specializate de recrutare forță de muncă asiatică pentru companiile din România. 

De asemenea, nu este nevoie să te ocupi personal de îndeplinirea cerințelor legale pentru acest proces. Takt se ocupă de toate aspectele legale pentru a furniza acest serviciu în conformitate cu standardele legale și pentru a le respecta drepturile muncitorilor.

Primul pas pe care Takt îl urmează pentru serviciul de recrutare, este conturarea nevoilor. Odată ce apelezi la serviciile Takt Recruitment, vei discuta cu aceștia detaliile cererii cum ar fi numărul de resurse de care ai nevoie, cerințele profesionale și aspectele financiare. 

În funcție de bugetul tău, Takt Recruitment îți oferă consultanță pentru alegerea celei mai bune decizii. Odată ce nevoia a fost conturată, angajații Takt vor veni către tine cu propuneri de profiluri care se potrivesc cerințelor date. 

Prima etapă de selecție va fi făcută de echipa Takt Recruitment pentru a identifica cei mai potriviți candidați pentru nevoile tale, urmând ca următoarea etapă să fie interviul prin video call ținut de tine cu lucrătorul. În etapa finală de selecție, Takt își invită clienții la centrele lor de recrutare pentru o interacțiune fizică, care de multe ori cântărește mult în decizia finală.

Odată ce ai identificat resursele potrivite, Takt Recruitment se va ocupa de obținerea avizului de muncă pentru client, pentru fiecare muncitor în parte, inclusiv viza de muncă de la organele abilitate. Trebuie să știi că în serviciu este inclus și transportul resurselor în România cu avionul și obținerea permisului de ședere.

Recrutare Redefinită: Takt Recruitment Îți Oferă Soluții Profesionale de Top

Serviciul outsourcing – Muncitori străini în România

Un alt serviciu la care Takt Recruitment excelează este outsourcing. Compania are expertiza de a livra lucrători calificați pentru o gamă variată de industrii. Echipele de muncitori sunt oferite pe o perioadă de timp medie sau lungă. 

Ariile de expertiză ale Takt sunt construcții, sudură, logistică, petrol și gaze, agricultură sau horeca, dar și IT și consultanță sau comerț. De asemenea, compania poate livra echipe întregi cu personal specializat în monitorizarea acestora, în funcție de domeniu.

Pentru a oferi o siguranță și mai mare clienților săi, Takt Recruitment este membră în mai multe organizații la nivel internațional. Printre acestea se numără PATROMIL, ARPE, ACAROM și altele. Pentru a te convinge de calitatea serviciilor oferite, site-ul Takt Recruitment pune la dispoziția vizitatorilor un portofoliu de clienți pentru care oferă deja serviciile menționate. 

Printre aceștia se regăsesc și jucători importanți de pe piața afacerilor din România. Tot pe site-ul Takt vei găsi mai multe informații despre outsourcing, piața de muncă străină și industriile pentru care aceștia fac recrutare.

Echipa Takt Recruitment este formată din angajați din România și Marea Britanie, deci oferă o viziune modernă și adaptată nevoilor din piață. Pentru industria de construcții, Takt oferă personal calificat și semicalificat pe zonele industriale, agricole și civile. 

Un aspect de menționat este faptul că Takt se ocupă și de instruirea personalului și de integrarea acestora în mediul de lucru al clientului. Pentru clienții care au nevoi în zona de sudură, Takt oferă personal calificat în sudură tip MIG/MAG, VIG/TIG și electric pentru șantiere navale și diferite procese în cadrul acestora. Unul dintre domeniile unde regăsim cei mai mulți angajați nepalezi este cel de logistică. 

Takt Recruitment are capacitatea de a face ramp up rapid de conducători auto, operatori de depozite, planificatori de inventar și operatori de motostivuitoare. Un alt domeniu unde regăsim mulți angajați asiatici în România este horeca. Takt Recruitment poate livra o gamă largă de muncitori pentru poziții precum menajeră, chelner, personal de recepție și alte poziții adiacente.

Takt Recruitment dorește să colaboreze transparent cu clienții săi și să ofere o imagine cât mai clară asupra serviciilor oferite. Din acest motiv, compania are un canal de YouTube unde prezintă muncitori din diferite echipe și diferite domenii care efectuează diverse lucrări.

În acest fel, poți vedea modul în care lucrătorii sunt instruiți și rezultatele pe care aceștia le oferă clienților. Poți accesa canalul de YouTube al Takt Recruitment direct de pe site-ul acestora sau îi poți suna direct pentru a primi orice informație legată de serviciile oferite.

0 Shares
You May Also Like