Merita sa cumparati o asigurare privata de sanatate?

Merita sa cumparati o asigurare privata de sanatate?

0 Shares
0
0
0

Criza Covid-19 a aratat ca sanatatea ramane una dintre marile preocupari ale noastre. Potrivit celui mai recent Barometru al Centrului de Cercetari Sociologice (CSI), coronavirusul este problema care afecteaza cel mai personal cetatenii (29,4% din total), in timp ce sanatatea ocupa locul patru (cu 19,4%).

In acest context, este mai mult decat recomandabil sa avem grija de sanatate in cel mai bun mod posibil, ceea ce ii determina pe multi cetateni sa se gandeasca daca merita sa incheie o asigurare privata de sanatate, mai ales intrebandu-se daca vor fi acoperiti impotriva coronavirusului.

In acest sens, este important sa stiti ca aceste politici au continuat sa functioneze si sa va puna la dispozitie serviciile medicale pe care le solicitati. Acum, este necesar sa aveti asigurare privata de sanatate daca apartii deja securitatii sociale?

Rolul esential al intermediarilor financiari si OVB Romania asigurari de viata este acela de a oferi solutii avantajoase pentru toti clientii care au nevoie de asigurari.

Ce este asigurarea privata de sanatate si ce acoperire ar trebui sa aiba?

In primul rand, ar trebui sa stii exact ce iti ofera asigurarile private de sanatate. Acest tip de asigurare medicala este o polita pe care o angajati pentru a avea un serviciu de sanatate, de la cele mai de baza, cum ar fi asistenta medicala primara, la tot felul de consultatii si interventii. Puteti incheia mai multe tipuri de asigurari de sanatate, desi cele mai importante sunt doua: asigurare fara coplata si cu coplata.

La prima, prima va fi mai scumpa, dar nu va trebui sa platiti de fiecare data cand utilizati un serviciu, asa cum se intampla cu asigurarea medicala cu coplata.

Unul dintre cele mai importante lucruri de care ar trebui sa tineti cont atunci cand apelati la asigurari private de sanatate sunt acoperirile de baza pe care trebuie sa le aveti. In polita privata nu puteti rata o asigurare dentara buna, deoarece acest serviciu nu este acoperit de sanatatea publica si este una dintre cele mai utilizate acoperiri. In plus, asigurarea privata de sanatate ar trebui sa includa, de asemenea, un beneficiu bun in obstetrica si nastere, spitalizare si interventii chirurgicale.

Cu toate acestea, atunci cand angajati o asigurare medicala privata, trebuie sa tineti cont de perioadele de gratie, adica de timpul care trece de la subscrierea politei pana cand puteti incepe sa utilizati un anumit serviciu. Acest lucru este important, mai presus de toate, pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate, deoarece nasterea este unul dintre serviciile cu cele mai lungi deficiente, care poate varia de la opt la zece luni.

Cum se alege cea mai buna asigurare de sanatate?

Acest clasament este compus din cele mai bune trei optiuni ale fiecarei modalitati. Cu toate acestea, daca il extindem inca cateva pozitii, gasim politici de la companii mari. Si, adevarul este ca atunci cand alegeti asigurarea de sanatate, cel mai bine este sa o alegeti pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra si tipului de utilizare pe care o veti face din aceasta, precum si sa cautati opinii diferite.

Avantajele unei asigurari de viata?

Motivele pentru a cumpara asigurare sunt diferite pentru fiecare. Dar decizia de a achizitiona o asigurare se refera, in esenta, la a oferi securitate financiara pentru tine si pentru cei de care iti pasa. Aflati de ce asigurarea de viata este importanta si cine are nevoie de ea.

Cumpararea unei asigurari de viata va protejeaza sotul si copiii de pierderile financiare potential devastatoare care ar putea rezulta daca vi s-ar intampla ceva. Ofera securitate financiara, ajuta la achitarea datoriilor, ajuta la plata cheltuielilor de trai si ajuta la plata oricaror cheltuieli medicale sau finale. Asigurarea de viata ofera numerar atunci cand aveti cea mai mare nevoie.

Stabiliti-va obiectivele, determinati de cata asigurare aveti nevoie pentru a va indeplini obiectivele in timp si stabiliti ce va puteti permite sa platiti.

Dupa ce ati luat in considerare platile initiale ale primelor, eventualele cresteri ale primelor in timp, orice beneficii suplimentare de deces, orice beneficii de trai care pot fi utilizate inainte de a muri, alegeti tipul de polita de asigurare (sau combinatia de tipuri) care corespunde cel mai bine nevoilor dvs..

Amintiti-va, lucrul cu un profesionist financiar poate ajuta la usurarea intregului proces. Un profesionist financiar va poate ajuta sa explicati diferentele dintre tipurile de polite, va poate ajuta sa calculati suma de care aveti nevoie si sa va prezentati optiunile potentiale care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Asigurarea de viata va poate oferi liniste sufleteasca de durata in ceea ce priveste asigurarea ca ati lasat ceva in urma. Acest lucru se datoreaza faptului ca acoperirea potrivita poate oferi o combinatie valoroasa de beneficii, multe garantate de capacitatea de plata a daunelor a New York Life, astfel incat tu si cei dragi sa stii exact ce primesti.

Desigur, trebuie sa va asumati un angajament pe termen lung pentru plata primelor si mentinerea politei in vigoare. Unele dintre cele mai comune motive pentru a cumpara o asigurare de viata includ.

0 Shares
You May Also Like