Jocurile de carti de colectie digitale si jocurile puzzle, clasicele inca in viata

Jocurile de carti de colectie digitale si jocurile puzzle, clasicele inca in viata

0 Shares
0
0
0

Daca te-ai uitat la Yu-Gi-Oh! in copilarie, probabil stii despre ce vorbim. Jocurile de carti digitale sunt cele in care ai cel putin un oponent si este intotdeauna despre pachetul tau vs. pachetul lor. Cartile sunt impartite pe diferite niveluri si vei putea obtine fie carti de nivel superior prin joc, fie poti cheltui bani din viata reala pentru a debloca noi pachete.

Shadowverse, Etern, Hearthstone: Heroes of Warcraft, Elder Scrolls: Legends si HEX: Shards of Fate sunt cele mai populare CCG-uri de pe mobil din acest moment. Extragerea unui CCG ca fiind unul principal se bazeaza pe cat de putin dureaza fiecare joc, spre deosebire de un meci MOBA care poate dura intre 20 si 40 de minute in medie.

In momentul in care te joci foarte mult, in timp bateria telefonului tau isi va pierde tot mai mult capacitatea si vei descoperi ca stai tot mai mult conectat la priza. Iti recomandam in sensul acesta sa optezi pentru un acumulator telefon care sa te ajute sa iti recapeti functiile telefonului cat mai repede. In felul acesta iti va fi mult mai usor sa folosesti telefonul exact pentru ceea ce a fost produs.

Jocurile de carti digitale implica o bucla de joc distractiva in care, in esenta, nu faci decat sa selectezi o carte, iar restul muncii este realizat de joc. Un astfel de joc implica, de asemenea, o multime de RNG (mecanisme bazate pe noroc) si asta ii atrage pe jucatori inapoi la joc. La fel ca in cazul jocurilor mobile battle royale, poto participa la un meci in mijlocul calatoriei cu trenul, cand te afli la birou sau cand astepti autobuzul, pentru ca acesta dureaza in medie 10 minute.

Usor de intrat, usor de iesit, aceasta este natura jocurilor de carti de colectie. Si, pe deasupra, aceste jocuri de carti sunt gratuite. Platesti pentru niveluri premium si deblocari mai rapide, dar aceasta este o optiune pe care poti alege sa nu o iei in calcul si pur si simplu sa iti vezi de drum pana ajungi la un nivel superior.

In ceea ce priveste jocurile de tip puzzle, acestea se concentreaza pe un mecanism usor de inteles, dar greu de stapanit si necesita sa folosesti logica si gandirea rapida pentru a iesi invingator din joc. Aceste jocuri se joaca cu un efort minim, asa ca, spre deosebire de jocurile de tragere si de curse, tot ce trebuie sa faci in jocurile de puzzle este sa atingi sau sa glisezi cu degetele pe ecran din cand in cand.

Conform instrumentului de cercetare a pietei DataMagic, publicul occidental prefera jocurile hiper casual, de actiune / arcada si puzzle. Jucatorii asiatici, pe de alta parte, isi iubesc luptatorii si jocurile RTS / MMORPG. Ca un subgen al jocurilor casual, jocurile puzzle obtin majoritatea veniturilor pe piata jocurilor mobile, cresterea fiind una constanta. Unele dintre cele mai populare jocuri de puzzle de pe mobil sunt Two Dots, Brain it On! hocus etc.

0 Shares
You May Also Like