Intrebari frecvente despre instalatii luminoase LED

0 Shares
0
0
0

De cele mai multe ori, atunci cand se apropie Craciunul, oamenii nu cauta sa isi cumpere doar un brad natural sau un brad artificial de Craciun, ci isi indreapta atentia si spre diferite ornamente si decoratiuni.

Cele mai cautate sunt instalatiile luminoase, care pot fi instalatii luminoase incandescente si instalatii luminoase LED. Din toate punctele de vedere sunt mai atractive instalatiile luminoase LED, motiv datorita caruia in continuare vom discuta despre acestea, si vom prezenta cateva intrebari pe care cumparatorii le adreseaza vanzatorilor in magazin, inainte de a cumpara asemenea instalatii luminoase pentru Craciun.

Exista sute de optiuni in lumini cu LED-uri, asa ca incercarea de a decide care sa le foloseasca poate parea coplesitoare. De la varietatea de culori pana la stiluri de lumina, optiunile pe care le alegeti se refera in cele din urma la preferintele personale, cu toate ca unele lumini se potrivesc mai bine anumitor tipuri de afisaje.

Pentru a va ajuta sa navigati in a decide ce lumini LED sa achizitioneze, am oferit raspunsuri la cateva dintre cele mai frecvente intrebari pe care oamenii le pun vanzatorilor despre LED-uri.

Daca se stinge o lumina, pierd intreg sirul?

Nu! Deoarece becurile LED sunt adesea evaluate pentru mii de ore, este rar ca unul sa se stinga. Cu toate acestea, daca un bec se stinge pe sirul tau, restul becurilor vor ramane aprinse!

Care este diferenta dintre albul cald si albul rece?

Becurile LED albe calde emit o stralucire aurie care imita indeaproape tonul luminii produse de luminile incandescente. Aceste becuri functioneaza bine in interior si exterior si se asorteaza bine cu lumini rosii pentru afisaje de Craciun cu tematica rosie si alba.

Luminile cu LED-uri albe reci produc o stralucire alba stralucitoare, care este perfecta pentru amestecarea cu alte culori si poate fi vazuta la distante mai mari in setarile exterioare.

Combinatiile populare de culori pentru utilizare cu LED-uri albe reci includ becuri LED albastre, rosii si verzi. De asemenea, albul rece se asorteaza bine cu accente argintii, fulgi de zapada si afisaje tematice de iarna.

Care este diferenta dintre becurile LED C7 si C9?

Becurile C7 sunt mai mici decat becurile C9. Becurile C7 sunt de dimensiunea ideala pentru infasurarea coloanelor, trunchiurilor de copaci si a copacilor de Craciun. Aceste becuri mici pot fi, de asemenea, folosite pentru a contura cadre de usi sau ferestre mai mari. Becurile C9 sunt populare pentru conturarea cailor de rulare si pasarelelor si sunt utilizate cel mai frecvent ca faruri de acoperis.

Nu se aprind LED-urile?

Daca ati achizitionat lumini cu LED-uri de la un magazin cu amanuntul cu cutii mari, este posibil sa fi observat o licarire slaba a seturilor de lumini. La Christmas Lights Etc., transportam doar siruri de lumina LED de inalta calitate, care sunt proiectate cu redresoare pentru a ajuta la distribuirea fluxului de curent pe sfoara si a elimina problema neplacuta a becurilor palpaitoare.

Dupa cum se poate vedea, instaltiile LED sunt foarte cautate, iar oamenii au diferite curiozitati in legatura cu acestea, inainte de a le cumpara.

0 Shares
You May Also Like