Detaliile rochiilor de mireasa realizate pe comanda care te pot incanta

Detaliile rochiilor de mireasa realizate pe comanda care te pot incanta

0 Shares
0
0
0

Rochiile de mireasa sunt foarte importante pentru ziua nuntii. Ele aduc eleganta si rafinament pentru intregul eveniment.

Sunt speciale prin forma lor, prin modul in care te pun in valoare. De asemenea sunt importante broderiile, materialele sau aspectele unice.

O rochie de mireasa realizata pe comanda o sa fie construita special pentru tine si te vei simti in centrul atentiei intreaga zi datorita modului in care este alcatuita perfect pentru formele tale feminine.

Poti sa vezi oferta de rochii de nunta de la CroitoriePicasso.ro. Aici, profesionalismul si dedicatia isi spun cuvantul de fiecare data.

O sa ai parte de o comunicare frumoasa si de realizarea unei rochii deosebite. Iata care sunt cateva dintre detaliile unei rochii de mireasa realizate pe comanda, care te pot incanta:

  1. Forma corsetului poate sa fie facuta pe marimea bustului tau

Poti alege o rochie de mireasa care sa fie realizata exact asa cum doresti atunci cand o faci la un atelier, pe comanda. CroitoriePicasso.ro iti ofera specialisti care sunt atenti la fiecare mic detaliu de constructie.

Un exemplu in acest sens este constructia unui corset. Daca ai un bust mai mare vei putea sa iti realizezi un corset care sa fie exact pentru masura pe care tu o ai. Un astfel de detaliu te va face sa te simti bine intreaga seara si sa ai suportul de care ai nevoie.

  1. Poti avea diverse prinderi ale trenei, care sa te avantajeze

Atunci cand faci o rochie pe comanda, alegi cu usurinta tipul de prindere pentru trena ta. Aceasta are diverse dimensiuni, o greutate variabila in functie de marime si de material.

Astfel, poti sa primesti sfaturile croitorului si sa alegi cea mai buna si frumoasa optiune pentru situatia ta.

Daca, de exemplu, ai o nunta care se desfasoara partial in aer liber, atunci trebuie sa poti prinde trena imediat dupa ceremonie. Ai nevoie de optiunea corecta pentru situatia ta specifica.

  1. Poti oricand sa revii asupra unor detalii si sa vorbesti cu persoana care le realizeaza

Atunci cand faci o rochie pe comanda, ai un consultant permanent care iti va raspunde la intrebari, care te va ajuta sa obtii imaginea e care ti-o doresti in forma potrivita tie.

Astfel, vei face cele mai bune decizii pentru rochia ta, pentru a te putea simti lejer la eveniment si pentru a avea structura perfecta pentru coprul tau.

  1. Poti adauga detalii precum bolero sau maneci detasabile, capa sau alte mici elemente care completeaza ideea si forma rochiei tale

La realizarea unei rochii pe comanda, poti alege sa o completezi si cu anumite elemente decorative sau strict functionale.

Poti comanda maneci detasabile, o capa sau un bolero potrivit. Toate pot sa fie realizate din aceleasi materiale si pot avea aceleasi decoratiuni din cadrul rochiei.

Poti sa pui aplicatii identice in partea de jos a fustei sau pe corsetul integrat in rochie.

CroitoriePicasso.ro iti ofera posibilitatea de a construi rochia la care visezi, cu masurile tale perfecte.

 

 

0 Shares
You May Also Like