De ce sa ai o husa pentru telefonul mobil?

De ce sa ai o husa pentru telefonul mobil?

0 Shares
0
0
0

O tendinta frecventa la unii utilizatori este, ca de indata ce cumpara un smartphone, sa achizitioneze o carcasa potrivita, cu un cadru colorat; ceva placut la atingere.

Acest lucru este bun ca o completare estetica, de fapt, si este un bun ajutor pentru a amortiza loviturile -pe structura carcasei, rareori pe ecran-Adica: se asigura ca echipamentul poate elimina temperatura corect.

In fiecare zi, telefoanele mobile sunt mai puternice. Carcasa nu mai este un simplu accesoriu: la nivelul inferior include foi de aluminiu si tuburi termosifon mici in doua faze (conducte de caldura) concepute pentru a elimina corect excesul de caldura. Tozmobile.ro este locul in care vei gasi telefonul potrivit.

Husa dumneavoastra poate agrava performanta mobilului

Dupa cum am spus, husele inchise din silicon reduc “transpiratia” telefonului. Procesoarele includ propriile lor “termometre” inteligente, pentru a determina temperatura in orice moment. Daca acest lucru depaseste maximul recomandat, terminalul poate fi chiar oprit sau blocat.

Carcasele mobile sunt realizate din materiale de inalta conductivitate pentru a scuza ca excesul de caldura. Este un proces care trece de la pasta termica la exteriorul propriu-zis. Cand incepem un joc video, ciclurile de citire/scriere cresc si terminalul incepe sa ridice gradele. Prin urmare, trebuie sa curatam cat mai mult posibil suprafata. Daca, pe de alta parte, capacitatea de racire este redusa, terminalul in sine isi va reduce, de asemenea, marja de actiune.

De asemenea, va recomandam sa utilizati unele software-uri, cum ar fi Coolify sau Cooler Master, suplimente care vor revizui cu atentie numarul de procese, consumul de RAM si vor reduce temperatura. Pentru ca, desi un telefon suporta pana la -20 de grade sub si pana la 70 de grade peste, temperatura optima este intre 20-30 de grade Celsius.

Procesul de incarcare a bateriei poate, de asemenea, sa afecteze si sa creasca problema. Deoarece genereaza caldura reziduala si o parte din caldura care emana poate fi absorbita de terminal. In acest sens, se recomanda sa aveti departe unul de celalalt (incarcator si smartphone), folosind un cablu suficient de lung.

Ce altceva ar trebui sa stiu despre carcasa telefonului meu?

Magnetii butonului, care ascund acelasi lucru in interiorul carcasei, sunt periculosi din cauza mai multor factori:

  1. Acestea pot provoca daune pe termen lung ale bateriei, inclusiv afectarea antenei terminalului.
  2. Daca magnetul este foarte puternic, acesta va conditiona functionarea giroscopului si a GPS-ului, ceea ce duce la functionarea 3 si 4G si la calitatea internetului pe care il vom primi.
  3. Daca mobilul este nou, se recomanda sa nu folositi capace magnet. Acestea modifica performanta, chiar si timpul de utilizare a bateriei.
  4. Pe ecran poate afecta, de asemenea, provocand celebrii “pixeli morti”, mai ales dupa o expunere continua.

Ce tip de husa ar trebui sa folosesc la telefon?

Nu vom spune: Niciuna… desi vara este recomandabil sa le evitam, precum si expunerea directa la soare. Recomandarea noastra este sa folositi huse cu gel, care acopera doar spatele pentru ca astfel veti evita probleme ale ecranului.

Cum iti poti proteja telefonul?

Pe masura ce costul unui smartphone devine din ce in ce mai mare, la fel si preocuparile noastre cu privire la spargerea unui dispozitiv atat de valoros. Pe vremea cand un telefon era folosit doar pentru apeluri bidirectionale, ruperea lui era un inconvenient relativ minor. Dar cand iti spargi smartphone-ul acum, esti taiat de e-mailul de la serviciu, calendarul social, GPS-ul, camera foto si mai multe obligatii de munca, comunicari cu familia si interactiuni sociale.

Pentru a va ajuta sa va protejati mai bine investitia, iata o lista de sfaturi pentru a evita cele mai comune modalitati de a va sparge smartphone-ul.

Folositi o husa de calitate pentru a va proteja telefonul

Protejati-va corect telefonul inainte de dezastru. Utilizati o husa durabila si rezistenta la apa pentru a va proteja telefonul. In acest fel, telefonul dumneavoastra are cea mai buna protectie impotriva oricaror picaturi – in apa sau pe uscat.

De asemenea, asigurati-va ca acoperiti ecranul telefonului cu un protector de ecran bun. Folosirea unui protector de ecran din sticla calita va ofera un nivel suplimentar de siguranta.

Depozitati-va corect telefonul

Pastrati-va corect telefonul intr-o poseta cu fanta pentru telefon mobil sau intr-o clema pentru curea. Telefoanele cad din buzunarele libere in mod constant si o intoarcere rapida sau o indoire rapida poate trimite telefonul pe podea.

In buzunarul din spate, telefonul poate sa cada si sa loveasca podeaua sau, mai rau, vasul de toaleta dintr-o toaleta publica. Buzunarul din spate prezinta, de asemenea, problema de a sta pe telefon si de a sparge ecranul.

Intotdeauna este mai bine sa fii in siguranta decat sa-ti para rau si sa-ti pastrezi telefonul intr-o locatie sigura.

Baia este o zona de cosmar pentru siguranta telefonului. Cel mai sigur este daca lasati telefonul intr-o alta camera complet. Toate componentele electronice trebuie tinute departe de apa deschisa, deoarece le poate strica iremediabil.

0 Shares
You May Also Like