De ce merita sa fii antreprenor in Romania?

De ce merita sa fii antreprenor in Romania?

0 Shares
0
0
0

V-ati gandit vreodata ca a poate a sosit momentul sa incepeti prima dvs. afacere? Ati simtit vreodata ca v-ati saturat sa munciti pentru anganatori straini in diferite fabrici sau depozite, iar munca pe care o depuneti zi de zi (munca fizica), nu va este rasplatita?

Considerati ca nu sunteti omul potrivit la locul potrivit la locul de munca, dar pur si simplu ramaneti in cadrul companiei (unde nu sunteti fericiti), doar pentru a avea un loc de munca si pentru a va castiga existenta dvs. si a familiei dvs.?

Ei bine, daca va aflati in situatia in care raspunsul dvs. pentru aceste intreabari este da, atunci in mod evident a sosit momentul sa luati atitudine, si sa va ganditi serios sa incepeti propria afacere.

Cu siguranta nu va fi usor la inceput, dar inca de la inceput veti avea parte de ajutor. Specialistii de la Adisaf va vor veni in ajutor cu serviciul de infiintare firma, si se vor ocupa de redactarea documentatiei si pregatirea dosarului pentru inregistrarea firmei la Registrul Comertului.

In plus, compania va poate veni in ajutor si in ceea ce priveste sediul social. Puteti lua legatura cu specialistii care va asigura si sediul social, iar de aceste servicii puteti sa beneficiati la cele mai atractive preturi, oriunde in tara.

Alegeti sa colaborati cu specialistii de la Adisaf, si veti avea parte de suport pentru servicii precum contabilitate, juridic, suport logistic, etc.  in plus, personalul companiei se va ocupa pentru dvs. si de obtinerea avizelor de functionare si a autoritatilor de functionare.

Practic, acum este mult mai usor sa incepeti propria afacere, pentru ca specialistii de la Adisaf, dupa cum se poate vedea din randurile de mai sus, nu vin in intampinarea dvs. doar cu serviciul de infiintare firma, ci se vor ocupa de foarte multe alte aspecte pentru dvs.

In acest timp, dvs. va puteti pregati planul de actiune. Deschideti un magazin de cartier sau un magazin in mediul rural? Cu siguranta in aceste conditii, pana cand specialistii se vor ocupa de procesul de infiintare firma, dvs. veti putea sa va ocupati de amenajarea spatiului in care firma dvs. isi va desfasura activitatea.

Doriti sa faceti comert online? Daca da, pana cand aveti infiintata firma, puteti incepe sa studiati piata, va puteti amenaja locul in care veti depozita produsele pe care urmeaza sa le comercializati. In tot acest timp, procesul de infiintare firma se va desfasura, iar in cateva zile veti avea firma infiintata, si veti putea sa va incepeti activitatea.

Acestea sunt doua exemple de afaceri pe care le puteti demara, iar specialistii de la adisaf.ro se vor putea ocupa intre timp de serviciul de infiintare firma, dar si de alte servicii.

Faceti acest pas important in viata dvs. si alegeti sa porniti pe un nou drum in viata. Alegeti sa detineti propria afacere si sa va bucurati de cele mai importante beneficii, iar in continuare puteti descoperi cateva dintre beneficiile majore de a fi antreprenor in Romania (si nu numai).

  1. Va controlati propriul destin

Atunci cand lucrati in cadrul unei companii, cu siguranta destinul dvs. este controlat de catre personalul companiei. Veti fi supusi si va trebui sa faceti ceea ce vi se cere. Probabil vi se va cere si sa plecati in calatorii de afaceri si sa nu va vedeti familia mai multe zile.

Cand detineti propria afacere, dvs. sunteti stapani pe propriul destin, aveti puterea de a face angajari si concedieri, aveti puterea de a va da un salariu mai mare (daca firma pe care o detineti isi permite acest lucru).

Practic, atunci cand sunteti antreprenor, puteti sa va conduceti afacerea asa cum doriti, iar acesta este fara doar si poate, cel mai important avantaj.

  1. Sunteti propriul sef

Cate persoane nu viseaza oare sa nu mai aiba sef? Cu siguranta acest lucru este posibil atunci cand detineti o afacere. Sunteti propriul sef, stabiliti cand si cat de mult lucrati (de obicei mai mult decat angajatii), dar munciti pentru dvs., pentru afacerea dvs. si pentru binele familiei.

Aveti avantajul de a merge cand doriti la munca fara a avea teama ca veti fi trasi la raspundere, sau ca veti plati penalizari, sau ca veti fi concediati.

  1. Faceti ceea ce va place

Cu siguranta, atunci cand incepeti o afacere, faceti acest lucru pentru a va castiga existenta, dar si pentru ca va place ceea ce faceti. Sunteti experti SEO? Cu siguranta veti dori sa incepeti o afacere in aceasta industrie.

Sunteti meseriasi in domeniul constructiilor? Cu siguranta va place ceea ce faceti si puteti sa va infiinatati propria firma, si sa mai angajati cateva persoane. Veti castiga bani, facand ceea ce va place.

Acestea sunt doar 3 exemple, insa cu siguranta exista multe alte beneficii in a fi antreprenor, asa ca alegeti sa faceti cat mai repede acest pas, mai ales acum ca nu trebuie sa va mai bateti capul cu procedura de infiintare firma. De aceasta sarcina se vor ocupa specialistii.

0 Shares
You May Also Like