De ce ar fi bine sa cumperi un telefon Xiaomi?

De ce ar fi bine sa cumperi un telefon Xiaomi?

0 Shares
0
0
0

Aveti de gand sa renuntati la vechiul smartphone pentru a va alege un dispozitiv mai nou si mai performant? Va ganditi de ceva timp la acest lucru, dar inca nu aveti bugetul necesar pentru a alege cel mai scump model de la Samsung sau Huawei (daca preferati Android), sau un model iPhone?

Ei bine, in cazul in care nu stiati, va puteti indrepta atentia spre un smartphone de la Xiaomi, si veti obtine un telefon de calitate superioara, la pret redus. Pare greu de crezut? Ei bine, cu siguranta lucrurile nu stau chiar asa, iar in continuare veti afla despre ce este vorba.

  1. Telefoanele celor de la Xiaomi sunt la fel de performante precum modelele de la Samsung sau Huawei, insa au avantajul de a fi mult mai ieftine. De ce? Pentru ca acest producator chinez nu plateste campanii de marketing foarte scumpe, la fel ca si cei de la Samsung sau Huawei.

Nu veti gasi un magazin fizic in oras al celor de la Xiaomi. Nu veti gasi nici un telefon de la Xiaomi la magazinele operatorilor de telefonie mobila, la fel cum puteti gasi telefoane ale altor producatori.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, la Xiaomi totul este simplu si se face online. Puteti sa cumparati modele de telefoane ale acestui producator doar online, puteti de-asemenea sa primiti asistenta online, etc.

  1. Telefoanele celor de la Xiaomi sunt construite din materiale de calitate superioara. Daca veti aseza pe o masa 3 modele din aceiasi gama, de la Xiaomi, Samsung si Huawei, nu veti observa diferente intre acestea, in ceea ce priveste calitatea constructiei.

Cu siguranta insa, exista diferente mari in ceea ce priveste pretul. De ce? Pentru ca dupa cum spuneam, la Xiaomi totul se face si se vinde online. Compania are costuri mult mai mici decat alti producatori, iar din acest motiv isi permite sa vanda telefoanele la preturi mult mai mici.

  1. Camera foto grozava reprezinta un alt motiv intemeiat pentru a alege un telefon de la acest producator. Veti putea face fotografii la fel de uimitoare, ca si cu telefoanele celor de la Samsung de exemplu sau Huawei, insa cu siguranta daca puteti obtine un smartphone cu camera foto similara, la un pret mai mic, il veti alege. De aceea, un model de la Xiaomi reprezinta o alegere foarte buna.
  2. Telefoanele celor de la Xiaomi au sistemul de operare MIUI, care este foarte asemanator cu Androidul, este foarte personalizabil, este sigur si rapid si vine cu actualizari recente.

Asadar, dupa cum puteti vedea, exista multe motive pentru a va alege un telefon de la Xiaomi, iar in randurile anterioare ati descoperit 4 dintre acestea. Daca alegeti un asemenea dispozitiv, trebuie sa stiti ca primul lucru pe care il aveti de facut, este sa echipati dispozitivul cu o folie de protectie pentru ecran, iar astfel puteti preveni o inlocuire display Xiaomi, care ar putea fi provocata de o cadere a telefonului.

De-asemenea, este foarte important sa va tineti telefonul si intr-o husa de protectie. Aceste accesorii pot fi cumparate de la un service gsm din oras.

Apoi, este important de precizat ca si telefoanele Xiaomi pot crea unele probleme, iar faptul ca se descarca destul de rapid, merita mentionat. Puteti pune insa diferite trucuri in aplicare pentru a economisi energie, iar astfel puteti sa ajutati dispozitivul sa rezite incarcat mai mult timp.

Deci, telefoanele Xiaomi au atat avantaje cat si dezavantaje, la fel ca toate dispozitivele de pe piata. Cu toate acestea, numarul avantajelor este mai mare decat numarul dezavantajelor, deci merita sa alegeti un model Xiaomi.

0 Shares
You May Also Like