Cele mai interesante aplicatii de editare foto

Cele mai interesante aplicatii de editare foto

0 Shares
0
0
0

Avand un smartphone la dispozitie, fiecare persoana poate sa faca o multime de lucruri interesante. O mare parte din persoanele care intentioneaza sa-si cumpere un smartphone, sunt pasionate de fotografii, motiv pentru care in primul rand vor tine cont de calitatea camerei foto atunci cand isi vor cumpara un smartphone.

Utilizatorii trebuie sa isi indrepte atentia insa si spre cateva accesorii precum huse telefon si folie de protectie pentru ecran. Acestea sunt accesorii care protejeaza dispozitivul; dar utilizatorii pasionati de fotografii, isi pot alege si un selfie stick, pentru a realiza fotografii din unghiuri mult mai greu accesibile.

Cu siguranta, dupa ce-si vor alege dispozitivele, dupa ce vor alege o husa smartphone, o folie protectoare pentru display si un selfiestick, utilizatorii vor incepe sa-si descarce aplicatii cool de editare foto, pentru a reusi sa faca poze cat mai reusite, pe care le vor incarca probabil pe retelele de socializare.

Iata cateva exemple de astfel de aplicatii, pe care cei pasionati de fotografii, ar trebui sa le aiba instalate in dispozitivele lor.

  1. PicsArt Photo Editor

Una dintre cele mai bune aplicatii de editare foto de care se pot bucura atat cei care detin dispozitive iPhone, cat si cei care detin telefoane Android, este fara doar si poate PicsArt Photo Editor. Aceasta aplicatie ofera o multime de functii suplimentare de care va puteti bucura.

De-a lungul anilor, PicsArt a devenit un instrument de inalta clasa in ceea ce priveste editarea imaginilor. Pana in prezent, are peste 300 de milioane de descarcari aplicatia.

Aceasta aplicatie ofera instrumente complete de editare, care includ instrumente de desen si caracteristici de colaj. Interfata aplicatiei de editare este usor de utilizat si va puteti partaja instantaneu fotografiile pe diferite platforme de socializare. In plus, are o interfata de retea sociala incorporata, unde puteti partaja fotografiile editate si imbunatatite.

  1. Prisma Photo Editor

Daca va plac filtrele, Prisma este cea mai buna aplicatie de editare a fotografiilor pentru dvs. Puteti face imagini similare cu picturile lui Van Gogh, Levitan si Picasso. Aceasta aplicatie este cunoscuta pe scara larga pentru crearea de imagini uimitoare.

Popularitatea aplicatiei a crescut inca din anul 2016. Acum, multi pasionati de fotografie o folosesc pentru a-si satisface dragostea pentru desen, schita si pictura prin instrumentele de editare ale aplicatiei.

In afara de imaginile clasice pe care le puteti crea utilizand Prisma, puteti edita fotografii si le puteti transforma intr-un desen animat. Incercati acum Prisma si editati-va fotografiile in moduri unice si distractive.

  1. Adobe Photoshop Express

Adobe ofera multe aplicatii de editare a fotografiilor, cum ar fi de exemplu Adobe Lightroom, Adobe Photoshop Express si Adobe Photoshop Mix. Aceste aplicatii aduc instrumentele de editare excelente ale Adobe in smartphone-ul dvs.

Puteti incerca sa editati imagini brute si sa creati imagini frumoase prin intermediul functiilor avansate de care dispune de exemplu aplicatia Adobe Photoshop Express. Se pot obtine fotografii de o calitate superioara, la fel ca si cele facute de catre fotografii profesionisti.

  1. Snapsed

Snapseed from Google este una dintre cele mai bune aplicatii de editare a fotografiilor. Exista mai mult de 25 de instrumente de editare excelente si puternice in aceasta aplicatie. Desi interfata este destul de simpla, performanta de editare a lui Snapseed este atat de grozava incat fotografii o adora cu adevarat.

Acestea sunt asadar 4 dintre cele mai bune aplicatii de editare a fotografiilor. Puteti insa sa gasiti in magazinul Google Play sau in AppStore multe alte aplicatii similare. Cu siguranta insa, inainte de a incepe sa va folositi smartphone-urile pentru a face si a edita fotografii, este important sa le protejati cu huse telefon si cu folii de protectie ecran.

0 Shares
You May Also Like