Cum sa personalizezi casa cu postere?

Cum sa personalizezi casa cu postere?

0 Shares
0
0
0

Peretii goi si pustii pot avea un efect negativ asupra starii noastre psihice. Tablourile si fotografiile reprezinta o modalitate rapida si eficienta de a personaliza si de a da viata locuintei tale. Este important sa creezi o atmosfera relaxanta si primitoare pentru a-ti mentine buna dispozitie.

Opteaza pentru decoratiuni de perete pentru a adauga o nota personala si pentru a crea o atmosfera placuta.

Daca iti place stilul retro sau esti fan al anilor ’60-’70, poti alege un poster elegant cu Audrey Hepburn sau Marilyn Monroe. Posterul este finisat cu sticla si este montat intr-o rama din lemn, de culoare alba sau neagra, care se potriveste cu orice decor.

Cand alegi un produs, tine cont de restul mobilierului. Daca vrei un tablou cu functie strict decorativa, poti opta pentru o reproducere de arta precum Tablou Vase with 12 Sunflowers de V.V.G.

Daca esti pasionat de Venetia sau de vacante, poti alege un tablou precum Venetian Gondola. Daca esti o persoana nonconformista si iti place viteza si adrenalina, un poster precum Life needs more ar putea fi alegerea potrivita.

Indiferent de ce model de tablou sau poster alegi, asigura-te ca se potriveste cu restul decorului. Alegerea unor postere si tablouri bine alese poate contribui la rafinarea designului locuintei tale.

Ce tipuri de postere pentru decorarea casei exista?

Exista o varietate de tipuri de postere pe care le poti utiliza pentru decorarea casei, iar cateva exemple includ:

Postere artistice: acestea sunt postere care reproduc lucrari de arta celebre sau care prezinta lucrari originale ale unor artisti contemporani.

Postere cu fotografii: acestea pot fi fotografii de peisaje, orase sau cladiri celebre, de animale, de oameni, sau alte subiecte.

Postere cu citate: acestea sunt postere care contin citate motivationale, inspirationale sau amuzante, potrivite pentru a decora biroul sau camera de zi.

Postere cu personaje celebre: acestea sunt postere care prezinta personaje din filme, muzica sau cultura populara, cum ar fi posterul cu Audrey Hepburn sau cu Marilyn Monroe mentionat anterior

Postere tematice: acestea includ postere care se incadreaza intr-un anumit stil, cum ar fi retro, vintage, industrial, sau postere cu teme precum calatorii, natura sau sport.

De unde sa achizitionezi postere pentru casa ta?

Exista o varietate de optiuni atunci cand vorbim de achizitionarea posterelor pentru casa. Poti sa le gasesti in magazinele specilizate fizice chiar si cele online. Alege un vanzator care iti ofera calitatea perfecta pentru casa ta.

Unde poti pune posterele?

Posterele pot fi puse intr-o varietate de locuri din casa, in functie de preferintele si nevoile fiecarei persoane. Unele dintre cele mai populare locuri pentru afisarea posterelor includ peretele de deasupra patului, peretele din living, hol, birou, dormitor, sau orice alt spatiu in care vrei sa adaugi un element de decor. De asemenea, pot fi agatate pe usi, rafturi, dulapuri sau alte suprafete care se potrivesc cu dimensiunea posterului. Este important sa alegi un loc care sa puna in valoare posterul si sa fie la vedere, dar si sa fie protejat de factorii externi, cum ar fi lumina directa a soarelui sau umiditatea.

De asemenea, posterele pot sa fie o idee de design si pentru birouri, nu doar pentru spatile de locuit.

0 Shares
You May Also Like