Cum sa masori un ceas de mana pentru a gasi dimensiunea potrivita

Cum sa masori un ceas de mana pentru a gasi dimensiunea potrivita

0 Shares
0
0
0

Comoditatea de a cumpara un ceas fara a fi nevoie sa pleci de acasa a facut din ce in ce mai multi utilizatori sa se intrebe cum sa masoare corect un ceas de mana. Exista cateva caracteristici importante care nu trebuie trecute cu vederea atunci cand cumparati un ceas, precum faptul ca acesta nu trebuie sa fie nici prea slabit, nici prea strans la incheietura mainii.

Daca doriti sa stiti cum sa va masurati cu precizie incheietura mainii pentru un ceas si sa evitati surprizele cand il primiti acasa, dupa ce ati plasat comanda, sau de ce aspecte ar trebui sa tineti cont atunci cand cumparati un ceas Garmin Fenix 6 Sapphire, sau alt model, va recomandam sa nu ratati ghidul nostru cu unele dintre cele mai bune recomandari.

Cum sa stii ce marime de ceas sa porti

Pentru a sti cat de lung este un ceas si pentru a alege dimensiunea corecta pentru ceasul dvs, trebuie sa tineti cont, in primul rand, de diametrul carcasei, deoarece este cel mai important element pentru ca proportia corecta intre ceas si incheietura mainii sa fie adecvat si nu arata nici prea mic, nici prea mare:

  • Daca esti barbat, dimensiunea medie a unui ceas variaza intre 32 si 36 mm pentru ceasurile formale.
  • Daca ceea ce cauti este un ceas sport, dimensiunile acestora variaza de obicei intre 40 si 44 mm.
  • Daca, in schimb, esti un fan al ceasurilor cu carcasa mare, acesta poate varia de la 45 la 56 mm.
  • In cazul femeilor, carcasa ceasului masoara aproximativ intre 24 si 28 mm.

Un truc pentru a va face o idee despre dimensiune este sa comparati carcasa cu o moneda de 1 euro, care este de aproximativ 25 mm. Cunoasterea acestor informatii despre carcasa va va impiedica sa aveti parte de o surpriza neplacuta atunci cand primiti noul ceas acasa.

Alte caracteristici de luat in considerare daca nu doriti ca ceasul sa arate neobisnuit de mare sau mic la incheietura mainii sunt lungimea si latimea benzii:

  • Lungimea benzii in cazul barbatilor variaza de obicei intre 184 si 197 mm.
  • Femeile au o marime recomandata intre 165 si 180 mm in functie de grosimea incheieturii tale.
  • De obicei, latimea benzii este de aproximativ jumatate din diametrul carcasei ceasului, care poate varia de la 8 mm la 32 mm in unele cazuri.

Cum ar trebui sa va masurati incheietura mainii pentru a cumpara un ceas?

Daca nu doriti sa fiti suparat cand ceasul ajunge acasa, este foarte important sa urmati acesti pasi pentru a afla cum sa masurati incheietura mainii pentru un ceas, cat de mult ar trebui sa masoare carcasa sau daca cureaua se va potrivi mai bine sau mai rau cu stilul dvs. Pe scurt, daca ceasul vi se va potrivi ca o manusa.

  1. Folositi banda de masurare pentru a masura incheietura mainii.
  2. Comparati masuratorile dvs. cu modelul de ceas.
  3. Tineti cont de recomandarile anterioare pentru o mai mare acuratete.

Acum ca stiti cum se masoara un ceas de mana si ce aspecte ar trebui sa luati in considerare inainte de a-l cumpara, va incurajam sa alegeti modelul de ceas care va place cel mai mult sau care vi se potriveste cel mai bine.

0 Shares
You May Also Like