Cum sa cumperi bijuterii din argint online?

Cum sa cumperi bijuterii din argint online?

0 Shares
0
0
0

Bijuteriile sunt accesoriile pe care le indragim cu totii, atat femeile cat si barbatii. Cele mai apreciate sunt fara doar si poate, bijuteriile din argint, dar exista si persoane care isi indreapta atentia spre bijuterii placate cu argint.

Indiferent ca intentionezi sa iti alegi cateva bijuterii din argint pe care doresti sa le porti personal, sau ca doresti sa cumperi cateva bijuterii din argint pe care sa le oferi drept cadou unei persoane importante din viata ta, este deosebit de important sa tii cont de cateva detalii foarte importante, mai ales atunci cand doresti sa faci cumparaturi online.

  1. Tine cont de reputatia magazinului online si de livrare

In clipa de fata, exista multe magazine online in Romania, care comercializeaza tot felul de produse, printre care evident, si bijuterii din argint.

Tocmai din acest motiv, inainte de a alege sa cumperi de la un magazin, cauta informatii, cauta comentarii, citeste recenzii, afla daca lumea este multumita sau nu de produsele comercializate de magazinul de la care doresti sa cumperi.

Indreapta-ti atentia spre un magazin online de bijuterii din argint precum Tomina Bijoux, pentru a te asigura ca reusesti sa faci cumparaturi de calitate. Toate bijuteriile din argint, dar si cele placate, sunt de cea mai buna calitate la Tomina Bijoux.

Intereseaza-te si in ceea ce priveste livrarea, afla daca poti primi coletul prin curier sau prin posta, pentru ca fiecare magazin are propriile politici si regulamente. Afla daca exista posibilitatea de a verifica coletul, inainte de a-l plati.

  1. Modalitati de plata

Fiecare magazin online are modalitatile sale de plata. Afla daca este obligatoriu neaparat sa platesti cu cardul sau transfer bancar, ori daca poti sa platesti la curier sau la posta, in functie de metoda de livrare aleasa.

Apoi, este foarte important ca atunci cand iti cumperi bijuterii din argint online, sa te interesezi si cu privire la politica de retur. In cazul unui inel, daca nu corespunde marimea, sau daca exista alte probleme, afla daca este posibil, si cum trebuie sa procedezi pentru a returna produsul, care in mod normal ar trebui sa fie inlocuit cu altul nou, sau ti se vor returna banii.

  1. Priveste cu atentie bijuteriile

Inainte de a cumpara bijuterii online din argint sau placate cu argint, este foarte important sa te asiguri ca poti vedea poze ale acestora. Uita-te cu atentie sa vezi daca se vede marcajul 925 pe bijuterie. Atunci vei stii sigur ca bijuteria este din argint. Exista si bijuterii marcate cu 800, care au in componenta 80% argint, si 20% aliaj.

Daca vei gasi de-asemenea bijuterii din argint cu marcajul 835, acesea trebuie sa stiti ca sunt din argint, dar stantate dupa standardul european vechi de argint. Bijuteriile marcate cu litera T. au fost fabricate in anii 1970 in Mexic, si sunt intr-adevar din argint.

Bijuteriile cu marcajul 950, au mai putina cantitate de argint in compozitie, si nu sunt atat de apreciate precum cele mentionate in randurile de mai sus. Cel mai probabil insa, bijuteriile comercializate de magazinele online, vor avea stanta 925.

0 Shares
You May Also Like