Cum să asortezi inteligent pantalonii evazați - stăpânește regulile de stil pentru ținute impecabile

Cum să asortezi inteligent pantalonii evazați – stăpânește regulile de stil pentru ținute impecabile

0 Shares
0
0
0

Pantalonii evazați sunt una dintre cele mai populare piese vestimentare de astăzi și se potrivesc atât în ținutele casual, cât și pentru ocazii mai formale. Cu toate acestea, pentru a arăta impecabil, trebuie să stăpânești regulile de stil esențiale în ceea ce privește această piesă vestimentară.

În continuare, vei descoperi cum să asortezi inteligent pantalonii evazați și să construiești ținute perfecte

Înainte de a parcurge regulile de stil esențiale pentru a asorta pantalonii evazați, să vedem ce sunt aceștia și cum se diferențiază de alți pantaloni.

Pantalonii evazați sunt acei pantaloni cu tiv larg, care urmăresc liniile corpului, iar apoi se lărgesc spre baza piciorului, similar cu o formă de „clopot” sau „A-line”. Acești pantaloni oferă o linie orizontală, începând de la talie, ceea ce face ca silueta ta să pară mai înaltă.

Este important să cunoști forma corpului tău pentru a compune ținute corecte. Iată câteva sfaturi utile:

  1. Dacă ești mai înaltă, poți asorta pantaloni evazați cu orice tip de top. Totuși, ar fi bine să porți platforme sau tocuri pentru a-ți pune în evidență picioarele.
  2. Dacă ești mai scundă, pantalonii evazați pot crea iluzia de a fi și mai scundă. Încearcă să asortezi pantalonii cu tocuri și asigură-te că aceștia nu acoperă întreaga lungime a piciorului.
  3. Dacă ai picioare groase, poți opta pentru pantaloni cu talie înaltă, pentru a subția zona taliei și a-ți pune în evidență linia de jos a corpului.

Acum, să vedem cum să asortezi pantalonii evazați cu alte piese vestimentare:

  1. Topul pentru pantaloni evazați

Asigură-te că alegi un top care se potrivește cu pantalonii evazați. Cele mai bune opțiuni sunt topurile croșetate, tricourile cu mâneci lungi sau scurte și cămăși cu mâneci largi. Atunci când asortezi pantalonii evazați cu un top, alege piese vestimentare care urmăresc linia corpului și care se termină la talie. Aceasta va întări liniile inferioare ale corpului și va oferi un aspect feminin și proporționat. O altă opțiune ar putea fi o cămașă de culoare deschisă și o jachetă blazer, care se vor potrivi perfect cu pantalonii evazați.

  1. Pantofii pentru pantaloni evazați

Pentru pantaloni evazați, este important să alegi pantofi care păstrează armonia liniei de jos a corpului. În funcție de aspectul pe care dorești să îl obții, ai putea alege între pantofii de damă casual de la Reverse, tocuri înalte, sandale cu talpă plată sau pantofi sport.

  1. Accesorii

Pentru a finaliza ținuta, ai nevoie de accesorii potrivite. Încearcă să alegi bijuterii și curele care completează stilul pentru care optezi. O geantă supradimensionată va fi piesa de rezistență perfectă pentru ținutele tale casual.

În concluzie, pantalonii evazați sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă interesantă oricărei ținute. Cu toate acestea, este important să ții cont de forma corpului tău și de tipul de top pe care îl alegi atunci când îi asortezi cu alte piese vestimentare. Tocurile înalte sau sandalele cu talpă plată pot fi perfecte pentru a crea un echilibru între părțile superioare și inferioare ale liniei corpului tău. În cele din urmă, nu uita de accesorii precum bijuteriile și curelele care vor completa look-ul! Cu aceste reguli de stil în minte, nu ar trebui să ai nicio problemă în a stăpâni cum să asortezi inteligent pantalonii evazați pentru a obține ținute impecabile de fiecare dată.

 

Sursa foto: Unsplash.com

0 Shares
You May Also Like