Cum să asigurați confortul copilului oriunde ați merge
Cum să asigurați confortul copilului oriunde ați merge

Cum să asigurați confortul copilului oriunde ați merge?

0 Shares
0
0
0

Copiii mici pot pune multe probleme părinților în ceea ce privește transportul, pentru că sunt extrem de sensibili și mutarea dintr-un loc în altul poate constitui un factor de stres pentru aceștia. Starea de disconfort se transmite cu ușurință adulților și este foarte greu să vă mai bucurați de o ieșire.

De aceea, confortul celui mic trebuie pus pe primul plan. Având în vedere că în prezent sunt disponibile extrem de multe articole pentru copii, concepute într-o manieră modernă și ingenioasă, nici transportul nu ar trebui să mai reprezinte o problemă.

De ce aveți nevoie pentru a îl transporta pe cel mic în condiții optime? Cele două piese standard, care nu pot lipsi sunt cărucioarele copii și scaunele auto copii.

Cărucioarele pentru copii

Căruciorul a devenit de mult timp o piesă must have pentru a îi scoate pe cei mici afară. Acesta este conceput pentru a oferi celui mic toate condițiile de care are nevoie în ceea ce privește confortul termic și menținerea unei poziții corecte a corpului.

Există foarte multe modele de cărucioare și fiecare răspunde anumitor nevoi și sunt recomandate la vârste diferite. Cele mai populare modele sunt căruciorul sport, căruciorul 2 în 1 și căruciorul 3 în 1. Ultimele două au în componență inclusiv o scoică pentru mașină, care poate fi folosită în locul unui scaun auto obișnuit, fără a mai fi nevoie să achiziționați o piesă suplimentară.

Scaunele auto pentru copii

Pe lângă confortul suplimentar pe care îl oferă celui mic în mașină, este important să știți că utilizarea de scaune auto copii este reglementată prin lege și că acestea sunt obligatorii pentru toți copiii cu înălțime de până în 135 de cm. Nerespectarea acestei prevederi legislative atrage după sine sancțiuni contravenționale, mai precis o amendă și două puncte de penalizare pentru șofer.

Există extrem de multe modele de astfel de scaune, potrivite pentru orice vârstă. Acestea au trecut prin foarte multe teste de siguranță și a fost demonstrat că acestea fac diferența în cazul unui impact, deoarece copilul rămâne fixat în aceeași poziție, iar șocul este cu mult redus.

Deși pot părea destul de incomode, există si scaune auto mai puțin voluminoase, care ocupă un spațiu destul de redus, permițându-le celorlalți pasageri din spate să stea comod alături de cel mic. Ca design, aveți la dispoziție o diversitate incredibilă, deci veți găsi cu siguranță un model potrivit pentru mașina dumneavoastră.

0 Shares
You May Also Like