Cum sa alegeti rochia de seara

Cum sa alegeti rochia de seara care se potriveste cel mai bine stilului dumneavoastra vestimentar?

0 Shares
0
0
0

Evenimentele festive din viata noastra necesita o pregatire avansata a stilului vestimentar abordat. Mai ales pentru sexul feminin, paleta bogata de modele, stiluri si tipuri de rochii poate genera confuzie in randul doamnelor si domnisoarelor care doresc sa fie in prim-plan la un eveniment.

Pentru a le ajuta pe acestea in procesul de alegere a unei rochii, oferim cateva sfaturi esentiale despre planificarea achizitiei, bugetul alocat dar si adaptarea tinutei la timpul de eveniment la care urmeaza sa participati. Inainte de toate, un prim pas de realizat este documentarea prealabila pentru a vizualiza tendintele in materie de rochii de eveniment.

Un real ajutor poate fi chiar paleta de produse rochii de seara 2023 care poate fi vizualizata atat in ateliere cat si in mediul online.

Sfaturi de consultat pentru o alegere potrivita

Cunoasterea dimensiunilor propriului corp constituie factorul principal in identificarea modelului perfect de rochie. Pentru un eveniment de seara sau de zi este esential sa identificati o rochie care sa va puna in valoare trasaturile cele mai frumoase, propria naturalete. Camuflarea partilor care nu va avantajeaza este de altfel un plus de luat in calcul.

Atunci cand vine vorba despre buget, rochiile realizate in atelierele de creatie se regasesc intr-o paleta variata de preturi astfel incat fiecare doamna sau domnisoara sa le poata achizitiona. Fara a cheltui enorm pe o rochie, aveti posibilitatea de a de a va adapta tinuta la natura evenimentului iar cu un makeup special, impactul va fi unul major. Inafara de alegerea tinutei care va avantajeaza, un alt aspect important de care trebuie sa tineti cont este natura evenimentului si existenta respectiv, inexistenta unui dress code.

Pentru o petrecere aniversara puteti adopta o rochie mai lejera in timp ce la o nunta sau la un botez aceasta trebuie sa aiba acea nota fastuoasa, eleganta si deosebita. In paralel, culorile si combinatia dintre acestea releva un proces de adaptare la nuanta de piele pe care o aveti.

Pentru evenimentele de seara este indicat sa echilibrati culorile cu nuanta de ten. Spre exemplu, pentru persoanele cu par inchis la culoare (saten sau brunet) si cu un ten deschis este recomandat sa poarte culori puternice precum visiniu, aceasta nuanta punand in valoare trasaturile fetei si ale parului. Nu in  ultimul rand, stilul si dimensiunile abordate pot determina calitatea vestimentatiei alese.

Daca inaltimea dumneavoastra nu este foarte mare, apelati la rochii scurte si elegante care sa nu creeze impresia ca sunteti scunda. In tandem, accesorizarea si alegerea pantofilor in functie de rochie sunt iarasi etape pe care trebuie sa le realizati dupa ce ati ales rochia.

Indiferent de rochia pe care o purtati un lucru este evident pentru orice femeie: increderea in sine dicteaza comportamentul. Desi partea vestimentara ofera prima impresie pentru persoanele care nu va cunosc, modul in care purtati o rochie este cu adevarat important.

Feminitatea si bunul gust, eleganta si rafinamentul sunt atat criterii aplicabile modului in care ne alegem hainele cat si propriului comportament in societate.

0 Shares
You May Also Like