Cele mai mari avantaje ale telefoanelor Xiaomi

Cele mai mari avantaje ale telefoanelor Xiaomi

0 Shares
0
0
0

Stim cu totii cat de importante sunt smartphone-urile in zilele noastre, iar din acest motiv, incercam de fiecare data sa facem cele mai bune alegeri cand trebuie sa ne cumparam astfel de dispozitive.

Chiar daca majoritatea persoanelor care au nevoie de un smartphone nou isi doresc cele mai noi dispozitive de la Samsung, Apple sau Huawei, exista pe piata si alte smartphone-uri cu specificatii similare, dar care au preturi mult mai atractive, iar aici dam exemplu modelele de telefoane mobile Xiaomi.

Telefoanele acestui brand care incepe sa se bucure de o popularitate din ce in ce mai mare, dispun de specificatii tehnice excelente, care pot concura fara probleme cu specificatiile altor telefoane de top, de la Samsung, Huawei sau Apple.

Xiaomi are o politica total diferita de celelalte companii. Prefera sa vanda un telefon care valoreaza 100 de dolari, unui numar de 1000 de persoane, decat sa vanda un telefon care valoreaza 1000 de dolari, unui numar de 100 de persoane.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, ca Xiaomi pune pret pe satisfactia clientilor, si le ofera posibilitatea de a detine smartphone-uri performante, chiar daca nu au bugetul foarte ridicat.

Probabil va intrebati de ce sunt atat de ieftine telefoanele acestei companii, in conditiile in care brandurile amintite in acest articol, isi vand telefoanele pentru preturi foarte mari. Ei bine, si aici, Xiaomi gandeste diferit problema.

In timp ce acele trei companii gigant de pe piata aleg sa isi promoveze produsele prin tot felul de spoturi publicitare si parteneriate cu persoane publice cunoscute la nivel mondial, Xiaomi se bazeaza doar pe canalele de Social Media. Atata timp cat acest lucru este posibil, Xiaomi isi protejeaza produsele gratuit.

Apoi, aceasta companie nu detine nici macar un magazin fizic, nu are nevoie de distribuitori si nici nu are de suportat costuri suplimentare. In aceste conditii, are cheltuielile mult mai mici in comparatie cu toate celelalte branduri de top de pe piata.

Acum, este lesne de inteles pentru toata lumea care sunt motivele datorita carora Xiaomi isi permite sa vanda telefoane cu specificatii tehnice de top, la preturi atat de mici.

Sa nu credeti insa ca, datorita faptului ca vinde telefoane mult mai ieftine decat concurentii directi de pe piata, Xiaomi produce telefoane de calitate slaba. Nici vorba, pentru ca niciodata in istoria companiei, preturile mici nu au definit calitatea telefoanelor.

Chiar daca vand telefoane la preturi mici, cei de la Xiaomi, incepand de la calitatea hardware-ului si a materialelor din care si-au construit telefoanele, si pana la software, au pus mereu pret pe calitate. Aceasta companie isi respecta prea mult clientii astfel incat nu isi permite sa vanda telefoane de o calitate indoielnica.

Sistemul de operare al telefoanelor mobile Xiaomi este MIUI, dar este bazat pe un Android extrem de personalizat. Sistemul de operare MIUI al acestor telefoane mobile Xiaomi, este foarte personalizabil este rapid, ofera o foarte buna securitate, ofera de-asemenea actualizari periodice.

In aceste conditii, utilizatorii practic nu au probleme cu sistemul de operare al telefoanelor Xiaomi, ca sa nu mai punem la socoteala si forumul MIUI, acolo unde sunt dezbatute problemele cu care se pot confrunta utilizatorii. Aici sunt prezenti cei mai buni dezvoltatori, care ajuta utilizatorii, orice problema ar avea.

Stiati ca telefoanele Android nu pot fi inradacinate fara a se pierde perioada de garantie a acestora? Ei bine, nu este cazul in ceea ce priveste telefoanele Xiaomi, pentru ca producatorul le ofera utilizatorilor aceasta posibilitate, astfel ca daca isi inradacineaza dispozitivele, acestia au in continuare perioada de garantie valabila.

In aceste conditii, tinand cont de toate cele discutate, este lesne de inteles ca este avantajos pentru cei care au nevoie de un smartphone, sa isi alega un dispozitiv Xiaomi.

0 Shares
You May Also Like