Cele mai bune jocuri muzicale pentru telefon

Cele mai bune jocuri muzicale pentru telefon

0 Shares
0
0
0

In momentul in care cauti jocuri muzicale, cu siguranta vei gasi cele mai bune variante pentru tine. Daca bateria nu te ajuta, poti cumpara una noua cu care sa o inlocuiesti pe cea veche, pentru ca acum poti gasi cel mai bun acumulator pentru orice telefon, inclusiv un acumulator telefon Huawei. Iata si lista de jocuri.

Piano tiles

Acesta este un joc distractiv destinat tuturor, indiferent daca va place sau nu pianul. Practic, jocul iti cere sa atingi ecranul cand vezi notele si sa inscrii puncte in consecinta. Nu este prea diferit de BEAT MP3 in esenta, dar jocul este semnificativ diferit si folositi un singur instrument aici. Exista mai multe optiuni muzicale pentru tine aici, ceea ce inseamna ca poti sa adaptezi jocul stilului tau.

Selectia va fi destul de simpla, evident, deci este posibil sa trebuiasca sa cheltuiesti cativa dolari daca vrei melodiile la alegere. Dar achizitiile in aplicatie nu par atat de scumpe in acest joc, asa ca nu ne vom plange.

Rock Life – Guitar hero

Jocul functioneaza destul de mult ca Guitar Hero, care a fost o senzatie de adolescent acum cativa ani si continua sa fie unul dintre cele mai populare jocuri pentru console. Melodia va fi redata singura si va trebui sa atingi notele de chitara pe masura ce apar pe ecran.

Puteti alege dintr-o serie de chitare, care sunt personalizabile, adaugandu-se la atractia jocului. Desi nu detineti controlul unei chitare reale precum Guitar Hero, jocul este cu siguranta perfect pentru relaxare.

La fel ca Piano Tiles 2, trebuie sa investiti bani pentru a avea acces la melodii suplimentare. Si colectia de cantece este destul de buna, ceea ce inseamna ca nu veti gasi in niciun fel lipsa aplicatiei. Este o descarcare gratuita, deci nu vi se cere sa achitati bani in avans.

Exista si un mic element social frumos aici, care va permite sa jucati jocul cu prietenii. Puteti accesa clasamente globale si va puteti indrepta si catre varf. In ansamblu, Rock Life – Guitar Legend este un joc excelent si merita atentia. Va recomandam sa incercati.

Just Dance Now

Venit de la producatorii francizei populare Just Dance, Just Dance Now va ofera experienta mobila a versiunii pentru consola. Cu toate acestea, veti avea nevoie in continuare de un ecran mare cu conexiune la internet pentru a utiliza acest joc. Aplicatia este practic o telecomanda, ceea ce este o alegere inteleapta, deoarece ar fi destul de dificil sa va inregistrati pasii pe o camera mobila.

Puteti utiliza Chromecastul, Apple TV iPad, Smart TV sau chiar un monitor cu aceasta aplicatie, atata timp cat are internet. Aplicatia practic acopera decalajul dintre console si dispozitive mobile. Acest lucru vine oficial de la producatorii Just Dance, asa ca stiti ca obtineti tot ce este mai bun aici.

Deoarece aplicatia in sine nu are multe functionalitati, in afara de a actiona ca o telecomanda, dezvoltatorii au decis sa o ofere gratuit, ceea ce este o idee atractiva. Dupa sesiunile de dans, puteti partaja in mod convenabil scorurile prin intermediul retelelor sociale. Puteti dansa practic oriunde, daca aveti un iPad si aceasta aplicatie. De asemenea, merge si pe alte sisteme de operare.

 

 

0 Shares
You May Also Like