Ce este o husa pentru pat de unică folosință cu polietilenă?

Ce este o husa pentru pat de unică folosință cu polietilenă?

0 Shares
0
0
0

Curățenia și igiena în sălile de tratament ale instituțiilor medicale, stomatologice, de masaj, saloane de înfrumusețare sau spa sunt o condiție prealabilă.

Se realizează nu numai prin dezinfectarea spațiilor și a echipamentelor, ci și prin utilizarea unor articole consumabile speciale care îmbunătățesc igiena, cum ar fi  husa pentru pat de unică folosință cu polietilenă. Husele de pat de unică folosință sunt o soluție rentabilă care protejează echipamentele de contaminare și face ca procedurile să fie mai confortabile pentru client sau pacient. Produsul este realizat din polietilenă.

Alegerea materialului depinde dacă scaunul are o tapițerie hidrofugă. În timpul procedurilor, lichidele se pot vărsa pe suprafață și de aceea, ar trebui să se utilizeze o husă de pat de unică folosință din polietilenă ca protecție principală.

O astfel de protecție va fi suficientă pentru client în timpul procedurilor. Husa din polietilenă 100 pes, poate fi utilizată o singură data și în plus, va proteja mobilierul de efectele dezinfectanților și de contactul cu produsele cosmetice grase. Dacă clientul este dezbrăcat în timpul procedurii, nu este necesar un scutec care să fie așezat peste husa de unică folosință.

Polipropilena nu se va lipi de corp și vizitatorul se va simți confortabil. În loc de un un cearșaf refolosibil, se poate utiliza doar husa din polipropilenă de unică folosință, apoi, după terminarea procedurilor, produsul poate fi aruncat la coșul de gunoi.

Husa pentru pat de unică folosință cu polietilenă – Caracteristici

Materialul polimer nețesut are o serie de proprietăți: este moale și plăcut la atingere, nu se electrifică, nu provoacă alergii, posedă proprietăți antimicrobiene și hidrofuge. Husa din polietilenă de unică folosință este alegerea perfectă pentru industria de frumusețe.

Materialul este foarte durabil și își păstrează integritatea chiar și cu o rezistență semnificativă la tracțiune. Este rezistent la temperaturi ridicate și la diferiți reactivi chimici: acizi, alcali, produse cosmetice uleioase.

Husele de unică folosință din magazinul online dispotrading.ro vin în pachete de 10 bucăți, au elastic pe margine pentru o fixare fiabilă, sunt în dimensiuni standard și sunt extrem de ușor de instalat, ceea ce economisește timp prețios pentru pregătirea procedurilor.

Oferă protecție și o durată de viață lungă mobilierului

O husă cu bandă elastică din polietilenă va prelungi semnificativ durata de viață a patului și îi va păstra aspectul original. Este foarte ușor de atașat pe el, cu ajutorul benzii elastice cusută în jurul perimetrului acesteia.

După procedură, husa poate fi, de asemenea, ușor îndepărtată împreună cu toată murdăria, menținând patul perfect curat. Acest produs de unică folosință economisește timpul și banii. Oferă comoditate și confort incredibil atât pentru operator, cât și pentru client. O husă de pat de unică folosință de înaltă calitate și durabilă oferă un avantaj considerabil fiecărui salon de masaj și înfrumusețare.

Husele de pat medicale de unică folosință moderne sunt realizate din materiale nețesute hipoalergenice cu atingere moale. Acesta este unul dintre cele mai solicitate articole de pat pentru o singură utilizare.

Produsele oferă sterilitatea procedurilor și examinărilor medicale, igienă pacienților în timpul diferitelor proceduri cosmetice și în timp ce sunt culcați pe patul de masaj, la SPA, învelișuri corporale etc., confort în timpul procedurilor, cum ar fi senzații tactile plăcute, căldură, absorbția excesului de umiditate etc.

0 Shares
You May Also Like